Motomessid, kevad 2020 - kas toimuvad?
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Re: Motomessid, kevad 2020 - kas toimuvad?
ranel kirjutas: ↑15 Mär 2020, 14:55Eesti nakatunute statistika pole ka enam reaalne. Viimased paar päeva ei taheta testida. Üks tuttav istub Võrumaal kodus kõigi sümptomitega, eelnevalt puutus diagnoositud koroonahaigega kokku. Alguses lubati kontrollima tulla, enam ei lubata sedagi, et puudub ressurss. Kui ei testita, ei lähe ka statistikasse kirja.
On väikesed valed ja on suured valed. Ja siis on veel statistika
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
claw kirjutas: ↑15 Mär 2020, 14:46Spoiler
Kirs kirjutas: ↑14 Mär 2020, 10:23claw kirjutas: ↑14 Mär 2020, 00:03Selles, et seoses oma ametiga oleks ta pidanud olema ekstra tähelepanelik oma tervise suhtes ning kui Saaremaa ja Itaalia seos meedias välja toodi, oleks võinud iseennast mõnedele päevadeks karantiini koju sättida, mitte minema laste kogunemise kohta töllerdama. Eriti vastutustundetu tegu. Hetkel tuleks kaine mõistuse piires rakendada ikkagi vajadusel koju jäämist nii suure rahvahulgaga asutustest ja mitte ainult valitsuse korraldusel vaid inimesel võiks endal aju olla.
Äkki viid end ikka asjadega enne kurssi, kui lahmima hakkad. Õpetaja käis nädalavahetusel Saaremaal, esmaspäev ja teispäev käis tööl, rohkem mitte. Kurikuulus võistlus oli aga 05.03 e. neljapäeval ja esimene positiivne tuvastati( ka seos itaallastega) Saaremaal 11.03 e kolmapäeval. Aju võiks olla jah. Dsiisas
Selle artikli alusel võib arvata, et õpetaja sai viiruse 7. märtsil ilmselt Saaremaal ning käis tööl siis vastavalt 9. ja 10. märtsil, peale mida tekkisid haigustunnused.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=89223285Arvestades, et tegemist on inimesega, kes töötab ametis, kus puutub päev otsa kokku inimmassidega, oleks tulnud olla rohkem ennast ümbritsevaga kursis.
Siin on ajajoon, kus on näha, mis päeval mis uudised meedia levisid:
https://et.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4rt ... m%C3%A4rts
Edasi mõtle ise, kuidas oleks tulnud käituda õpetajana.
Mida siin mõelda? Kes seda teab, kust ta selle viiruse üldse sai. Kas tõesti eeldad, et nende nn inimmassidega tegelavad PEAVAD olema kursis kõikide maailmauudistega? Ka Rimi või Selveri kassapidajad?
Jeebus, elan Saaremaal ja mina pole enne jama lahti minemist teadnudki, et mingid italjaanod meil võrku mängimas käisid. Ei huvita mind ajalehe spordirubriik. See õpetaja käis midagi kartmata Saaremaal, pärast seda kaks päeva tööl ilma et oleks mingeid sümptomeidki e. haigena tööl ei käinudki ja nüüd on jube kurjategija, idioot ja teab mis veel.
Ma saaks aru, kui seda https://www.ametikool.ee/et/uudised/ame ... oonaviirus õpetajat materdaksid, aga see Pärnu õpetaja tümitamine on küll liiast.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
ranel kirjutas: ↑15 Mär 2020, 14:55Eesti nakatunute statistika pole ka enam reaalne. Viimased paar päeva ei taheta testida. Üks tuttav istub Võrumaal kodus kõigi sümptomitega, eelnevalt puutus diagnoositud koroonahaigega kokku. Alguses lubati kontrollima tulla, enam ei lubata sedagi, et puudub ressurss. Kui ei testita, ei lähe ka statistikasse kirja.
Kõige etem lahendus tundubki, et võimalikult palju nakatumist edasi lükata ja kodus/inimestest eemal toimetada. Mina näiteks jõudsin eile päris palju garaažist ära koristada, mille jaoks olen juba pool aastat hoogu võtnud.
Harjumaal Viimsis ootas juba teisipäeval haige inimene peaaegu 3 päeva ,et tuldi proovi võtma(käis Saaremaal) mees käis tööl. Vastuse sai laupäeva lõuna paiku ehk 4 päeva pärast. Õde puutus temaga kokku ja mina ka õega,meil midagi hetkel veel pole. Arstid proovi ei pea vajalikuks võtta, helistasin siia ja sinna ja lolliks ma jäin.
Just sain veel teada,et olin neljap ja reede remondifirmas mitu korda koos inimesega ja seda ka üsna lähedalt,kes on nüüd haige. Arstide jutt,et pole hullu,aga ma ise ikka üritan niipalju kui võimalik, kodus olla või kui hädastui vaja tööjuurde minna,siis nii et seal kedagi ei ole.
Tuttav arst ütles(tallinna ühe suure med asutuse juht),et meie numbrid on reaalsusest palju väiksemad ja kõigi otsustega jäädi mitu päeva hiljaks. Proove ei võeta,sest see pidi kallis olema,lihtsam on mitte võtta
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Toetajaliige
Mina püsin,aga käisin eile Lasnamäe Centrumi juurest Omniva pakiautiomaadist pakki ära võtmas ja imestasin milline laulupidu seal oli. Parkla oli autosid puupusti täis,ilmselt siis maja ka( ma sees ei käinud),sest rahvast traavis sisse välja ikka palju. Isegi linnavahel oli väga vilgas liiklemine.
ML-Transport AS
-
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 232 korda
urmas66 kirjutas: ↑15 Mär 2020, 20:53ranel kirjutas: ↑15 Mär 2020, 14:55Eesti nakatunute statistika pole ka enam reaalne. Viimased paar päeva ei taheta testida. Üks tuttav istub Võrumaal kodus kõigi sümptomitega, eelnevalt puutus diagnoositud koroonahaigega kokku. Alguses lubati kontrollima tulla, enam ei lubata sedagi, et puudub ressurss. Kui ei testita, ei lähe ka statistikasse kirja.
Kõige etem lahendus tundubki, et võimalikult palju nakatumist edasi lükata ja kodus/inimestest eemal toimetada. Mina näiteks jõudsin eile päris palju garaažist ära koristada, mille jaoks olen juba pool aastat hoogu võtnud.
Harjumaal Viimsis ootas juba teisipäeval haige inimene peaaegu 3 päeva ,et tuldi proovi võtma(käis Saaremaal) mees käis tööl. Vastuse sai laupäeva lõuna paiku ehk 4 päeva pärast. Õde puutus temaga kokku ja mina ka õega,meil midagi hetkel veel pole. Arstid proovi ei pea vajalikuks võtta, helistasin siia ja sinna ja lolliks ma jäin.
Just sain veel teada,et olin neljap ja reede remondifirmas mitu korda koos inimesega ja seda ka üsna lähedalt,kes on nüüd haige. Arstide jutt,et pole hullu,aga ma ise ikka üritan niipalju kui võimalik, kodus olla või kui hädastui vaja tööjuurde minna,siis nii et seal kedagi ei ole.
Tuttav arst ütles(tallinna ühe suure med asutuse juht),et meie numbrid on reaalsusest palju väiksemad ja kõigi otsustega jäädi mitu päeva hiljaks. Proove ei võeta,sest see pidi kallis olema,lihtsam on mitte võtta
Ütleme nii, et see viimane väide on ka selline huvitav.. Professionaalne arst sellist juttu kindlasti ei räägiks arvan.. Ja seda siin edasi kaagutada on ka omaette teema. Kui üteldakse inimestele , et vältige suuremaid kogunemisi siis ikka näed veel täna televiisorist kuidas kuhugi loodusesse on laste sünnipäeva mindud pidama.. Ja pärast kui keegi haigeks jääb on riik süüdi ,arstid süüdi ja kindlasti ka Ansip.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
-
- Toetajaliige
Ain kirjutas: ↑15 Mär 2020, 23:35urmas66 kirjutas: ↑15 Mär 2020, 20:53ranel kirjutas: ↑15 Mär 2020, 14:55Eesti nakatunute statistika pole ka enam reaalne. Viimased paar päeva ei taheta testida. Üks tuttav istub Võrumaal kodus kõigi sümptomitega, eelnevalt puutus diagnoositud koroonahaigega kokku. Alguses lubati kontrollima tulla, enam ei lubata sedagi, et puudub ressurss. Kui ei testita, ei lähe ka statistikasse kirja.
Tuttav arst ütles(tallinna ühe suure med asutuse juht),et meie numbrid on reaalsusest palju väiksemad ja kõigi otsustega jäädi mitu päeva hiljaks. Proove ei võeta,sest see pidi kallis olema,lihtsam on mitte võttaÜtleme nii, et see viimane väide on ka selline huvitav.. Professionaalne arst sellist juttu kindlasti ei räägiks arvan.. Ja seda siin edasi kaagutada on ka omaette teema. Kui üteldakse inimestele , et vältige suuremaid kogunemisi siis ikka näed veel täna televiisorist kuidas kuhugi loodusesse on laste sünnipäeva mindud pidama.. Ja pärast kui keegi haigeks jääb on riik süüdi ,arstid süüdi ja kindlasti ka Ansip.
Seda väidet ei öelnud arst vaid ametnik ja see on reaalsus. Seda öeldi ju eile lausa meedias ametlikult välja, et pole mõtet kõigilt kahtlusega inimestelt proove võtta.
ML-Transport AS
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
urmas66 kirjutas: ↑16 Mär 2020, 08:52Ain kirjutas: ↑15 Mär 2020, 23:35urmas66 kirjutas: ↑15 Mär 2020, 20:53ranel kirjutas: ↑15 Mär 2020, 14:55Eesti nakatunute statistika pole ka enam reaalne. Viimased paar päeva ei taheta testida. Üks tuttav istub Võrumaal kodus kõigi sümptomitega, eelnevalt puutus diagnoositud koroonahaigega kokku. Alguses lubati kontrollima tulla, enam ei lubata sedagi, et puudub ressurss. Kui ei testita, ei lähe ka statistikasse kirja.
Tuttav arst ütles(tallinna ühe suure med asutuse juht),et meie numbrid on reaalsusest palju väiksemad ja kõigi otsustega jäädi mitu päeva hiljaks. Proove ei võeta,sest see pidi kallis olema,lihtsam on mitte võttaÜtleme nii, et see viimane väide on ka selline huvitav.. Professionaalne arst sellist juttu kindlasti ei räägiks arvan.. Ja seda siin edasi kaagutada on ka omaette teema. Kui üteldakse inimestele , et vältige suuremaid kogunemisi siis ikka näed veel täna televiisorist kuidas kuhugi loodusesse on laste sünnipäeva mindud pidama.. Ja pärast kui keegi haigeks jääb on riik süüdi ,arstid süüdi ja kindlasti ka Ansip.
Seda väidet ei öelnud arst vaid ametnik ja see on reaalsus. Seda öeldi ju eile lausa meedias ametlikult välja, et pole mõtet kõigilt kahtlusega inimestelt proove võtta.
Tundub, et see väide on siiski tõsi. ~ 31 aastane tuttav Võrumaal istub kodus kõigi nende haigusnähtudega. Puutus kokku diagnoositud haigega. Alguses lubati, et kiirabi tuleb testima. Viimane info oli aga, et resurssi ei jätku ja testima ei tulda.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 47 korda
Samas, mida see teadmine üldse annakski? Põed selle külmetuse ära ja elad samamoodi edasi.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 487 korda
- Tänatud: 590 korda
Kõige õigem ongi kõigiga tülli minna. Ära ei tasu unustada, et sina oleksid kõik teisiti ja targemini teinud, sina poleks kunagi midagi sellist teinud. sind ümbritsevad inimesed on kõik idioodid. Valitsus ja nende otsused on täiesti valed. jne jne
(Sina ei ole siin konkreetsetl sina )
Selliselt on hea põhjus mitte kellekagi kokku puutuda.
Kuna mõnel sümptomid ei avaldu, mõnel avalduvad jrg päev ja mõnel kahe ndl pärast kuid nakkusohtlikud on nad kõik siis ei ole mitte midagi kindlat, kes kellele andis ja kes süüdi on.
Peale corona on veel tavaline köha ja nohu ka olemas, mille peale ei teinud varem keegi kuskil paanikat. Nüüd ahmitakse sitapabert kokku, et kui keegi kuskil aevastab siis on millega ennast alt kasida.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
-
- Toetajaliige
Hea on kui see kergelt möödub.
Ega muud ei olegi,kui elu ja töö lubavad,siis käitudki nagu oleks nakkusekandja. Kehvem olukord,kui see pole võimalik, siis oleks kindel teadmine vajalik. Aga tänaseks mul veel teada juhtumeid,kus ei tulda proovi võtma. Statistika jaoks on see ju hea,ametnikele saab pai teha,et nad nii tublid on olnud ja nakatanute arv väike. Vaadates mööda faktist, et Terviseamet andis loa Milano võrkpallurite Saaremaale tulekuks ja ega neid reisilt tulnute karantiini asju ka keegi täpselt ei jälgi,või pigem paar tuttavaga pole keegi sel teemal isegi suhelnud. Õnneks on tublid inimesed ja istuvad kodus.
ML-Transport AS
Seal ei ole vist arvestatud sellega, et sama inimene võib uuesti haigeks jääda (nagu väidetakse)?
-
- Toetajaliige
kõik ettevõtted on nüüd leidnud mooduse enda promomiseks
Lugupeetud ettevõtjad palun saatke kõik mulle (kõikidele teistele ka) email, kuidas välja on kuulutatud eriolukord ja kuidas teie töölised kõikidest hoolides minu vajadusi rahuldada saavad. Lillepoest suruõhutehnikani, mööblist fotograafiani, ehitusest naiste pesuni. Palun saatke kõikidele email, kuidas teie nüüd töötate.
Nagu see corona kuidagi õigustaks lausspämmimist.
Varsti lähen ja köhin mõne kontoris korraliku kopsutäie
-
- Toetajaliige
Jäin siin mõtlema, kas üleskutse on teadlik tegevus natuke lihtsamatele tegvuseta istuvatele kodanikele kasulikuse tunde tõstmiseks või tuli prowal endal hirmus lehvitamise isu peale, aga nati narr oleks ükspäini seal vehkida?
Mis teie arvate?
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
See pole vist tõestust leidnud, et uuesti on haigeks jäänud. Seda näitab ka hetkel olukord Hiinas, stabiliseerumas jõudsalt. Küll aga on olnud katsetustel mõni juhus, kus tervenenutel on test osutunud mingi aja möödudes uuesti positiivseks, kinnitust samas pole leidnud, et oleksid ka uuesti nakkuse kandjaks-levitajaoks osutunud. Sihuke segane lugu ühesõnaga selle viirusega.
Mõttetu elektrienergia raiskamine.
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 187 korda
praegu on ainulaadne võimalus osta omale koju paar kasti viina. Ja kui naine küsib, et mida v**u? Siis ütled, et kohe kohe keelatakse viina müük ära ja pärast on hea seda wc paberi vastu vahetada. Tegelt jood ise ära kõik.
Ise oled rahul ja naine on ka rahul, et tal nii leidlik mees on.
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 76 korda
Kui, siis ainult kinniste kiivritega ja keegi peast ei võta
Siis on lubatud isegi tanklasse kiivriga sisenemine.

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.