Valesti elatud elu ja OÜ-tatud tsiklid (suukorvistatud)
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
Re: Valesti elatud elu ja OÜ-tatud tsiklid (suukorvistatud)
bitter kirjutas: ↑30 Jaan 2019, 14:49Spoiler
Ain kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 22:36Tsikkel on samasugune sõiduvahend nagu auto, traktor, tõukeratas või lennuk. Kui sõidukit kasutatakse töösõitudeks siis ei ole mitte mingit vahet mis tüüpi see on. Ja ettevõtjal on vaba valik valida millise sõiduvahendiga ta oma sõite teeb. Samuti ei pea otsima mingit head lahendust. Nii lihtsalt ongi.
Nõus. Sõiduk on sõiduk. Siiski, kui ma oleks maksuametnik, siis tahaks küll Fredy esitatud tuuninguarve kulusse panejalt pädevat põhjendust kuulda - kuidasmoodi on 300+ mm tagarehv tema äritegevusega seotud ehk kuidas see tal rohkem tulu teenida aitab. Võrreldes siis tehaseseades pilliga.
ttt kirjutas: ↑30 Jaan 2019, 13:49Mul see häda, et ühe-inimese-ettevõttena on natuke raske põhjendada, et ma AINULT töösõite teen, ehk siis tsikkel oleks mõistlik võtta segakasutusse, mis oleks ka igati õiglane. Ma teeksin seda, kui tsikli maksustamine ei oleks autodest nii erinev ja rahaliselt kahjulik
Kui ma õigesti mäletan, siis segakasutus (vähemalt auto puhul) on maksustamise seisukohalt mõttetu. Ei ole tõesti loogiline väita, et sul erasõite üldse ei ole. Aga oletame, et sul on peale tsikli veel mõni velost pädevam pill (auto, atv, roller, veel üks tsikkel...). Sel juhul saaksid küll oma sõidud lahku lüüa - erasõidud ühega ja töösõidud teise sõidukiga.
Tulu aitab teenida, kui müüd selle ratta pãrast maha oluliselt kallimana, kui ostsid. Ehk siis niiöelda ãritegevus. On see piisav põhjendus ? On.
Everybody got a plan until they get punched in the face.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.