Honda CB600 Horneti 1998 juhitavuse parandamine?
Re: Honda CB600 Horneti 1998 juhitavuse parandamine?
Hr.Nõel kirjutas: ↑18 Aug 2019, 10:13Spoiler
Hetkel probleemiks, eriti tuulega vänderdamine 100+ km/h ja ei ole just kõige kindlam seal peal olla. Max millega olen julgenud sõita on 140km/h ja siis võttis ikka jahedaks see ebastabiilsus. Suurema tuule puhul pole üle 100 km/h üldse sõita, kuna siis see tuul raputab ikka jubedal.
Kulla algaja tsiklist. Kas teile autokoolis ei tehtud selgeks, et meil on väljaspool asulaid piirkiirus 90 km/h? Vaid mõnedes kohtades on 110 km lubatud.
Mida sa punnitad ona rulli keeramisega? Parem võta rahulikult ja korja kogemusi. Kui sa sedasi jätkad, siis olen üsna kindel et sinust saab varsti lugeda selles rubriigis kus räägitakse avariidest mille põhjuseks on suur kiirus. Ps. Andku kõigevägevam , et seda ei juhtuks.
Teine asi veel. Ühes teises teemas sa kurtsid, et miskit on viga külmalt töötava mootoriga. Tee see korda esmalt. Ka sealt tuleb enesekindlust juurde kui tead, et kõik on ok.
Igasugu "vänderdamise" ja ebastabiisle sõidu kõige suurem põhjus on lenksu ja sadula vahelises tihendis.
Seniks aga soovin sulle muretuid ja turvalisi kilomeetreid 90-ga sõites.
Mina tänan väga asjaliku kommentaari eest. Loodan, et hakkas kergem. Ma arvan, et neid tsikklimehi on ikka väga vähe, kes piirkiirusega sõidavad, mina seal hulgas. 130km/h pole küll nüüd mingi kiirus mootorratta puhul, mida karta! Ja mis seos on tooreklapi jamal ja sõitmisel?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.