Viha vasemäärde vastu ehk millega määrida

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2011 korda
Tänatud: 597 korda

Re: Viha vasemäärde vastu ehk millega määrida

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

mx77 kirjutas: 23 Mai 2019, 09:12
Kauri kirjutas: 22 Mai 2019, 19:53

Samas näen igal aastal meeletutes kogustes probleeme kus rehvivahetajad peksavad valuvelgesid rummudelt maha ja keeravad turvamutrite võtmeid puruks just sellesama vasemäärde kasutamise tõttu.

Vot seda tahaks ma küll oma silmaga näha, et just vasemäärde kasutamise tõttu.

Olen näinud rohkem kui korra ja ka ise ühel Volvo S80-l polte 2m sabaga lahti keeranud. Pärast tuli välja,et oli kenasti vasemäärdega kokku pandud(rehvi töökojas kusjuures ilmselt). Tegemist oli mõned aastad õues seisnud autoga ja ka velgede sisemised pooled olid täiesti peetis-auklikuks lausa muutunud.
Mina kasutan juba ammu-ammu ainult keraamilist määret sellistes kohtades. Ratta poldile ja ka näiteks piduri torudele on parim asi,mis ei lase kinni jääda paaditõrv või siis puutõrv, kuidas keegi nimetab. Müüakse ka "SISU TERVA" nime all.Piduri torude puhul piisab pärast kinnitamist ühendus koht üle teha(isegi Žigulli tagumised torud keerasid alati lahti) ja rattapoltide puhul keerme peale lasta.

image.png
Manused
image.png
image.png (154.15 KiB) Vaadatud 4644 korda
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”