Biolisandiga kütus
Re: Biolisandiga kütus
Ma ei viitsi screenshotte tegema hakata aga siin on näiteks sirkli jutt: https://m.circlek.ee/cs/Satellite/m/EE1 ... itepfx=EE1
Sa väidad, et oma kümmekond aastat on kõik kohalikud müüjad tarbijatele tegelikult müünud bensiini, mille etanoolisisaldus on 98 puhul olnud 4,x% ning 95 puhul siis eeldatavalt kuskil 8-9%, vastavalt sellele ohutuskaardil kirjutatule. Ning nüüd kui asi teemaks tuli, kütusemüüjad lihtsalt täiesti süüdimatult valetavad meedias, et 98 EI SISALDA isegi mitte 1% etanooli ning 95 sees on seda 5%? Kuivõrd sinu jaoks ei ole see asi absoluutselt raske siis äkki sa oskad mulle ka lühidalt öelda...miks, mis sellise asja mõte on??? teoorias võiks taoline hämamine tähendada isegi kohtusse minekut sest põhimõtteliselt on see tarbija tahtlik ja teadlik eksitamine ning valeinfo jagamine. kelle või mille huvides selline palagan? miks müüjad lihtsalt ei ole öelnud meedias, et mingiks paanikaks ei ole põhjust, te kõik olete juba kümmekond aastat tarvitanud täpselt sama kütust ja mitte miski ei ole muutunud ega muutu?
et valesti ei mõistaks siis minul on savi sellest etanoolist, ma ei usu samuti seda, et see endaga maailma lõpu kaasa toob. küll aga suurema kütusekulu...koos kõrgema kütusehinnaga, ehk siis justkui topelthinnatõusu. aga see on eraldi teema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.