Püsikiiruse hoidja mootorrattal

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Püsikiiruse hoidja mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

morse kirjutas:

Ohtlikud ei ole need ghetto-cruise-control'id?

Ega need tehase omad, mis hõõrdel töötavad tööprintsiibi poolest erine. Kui nii vaadata, siis mootorratasõit on üldse ohtlik transpordiviis/ajaviitemeetod.
Minu lahendus hoiab just nipilt-napilt gaasi paigal, väike liigutus ja lahti ta ongi. Ma küll siin kõrgendatud ohtu ei näe.

nolev kirjutas:

Kas oled seda juba ka proovikud? Ma katsetasin seda erinevatel kordadel. Kogemus selline, et kui oma sõitu teha, siis trassil hõreda liikluse korral saab seda kasutada edukalt.

Proovisin jah. Eks ta pika, sirge, pooltühja tee lahendus ole. Ma ei kujuta väga ette, et vähegi tihedama liiklusega õnnestusk tsikli peal üldse püsikiirusehoidjat kasutada. Mul hoiab üsna napilt gaasi paigal ning juba tugevama puudutuse peale laseb lahti. Soomes lasin mööda kiiirteed Helsinkist Turusse, täiesti sobiv sellisele teele. Ega muudes oludes polegi väga sellise vidina järgi puudust tundnud.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”