Kuidas paigaldada Aeroxisse sound systemit?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
See ei olegi üldse neoon... See on see mis arvuti monitori alla läheb: klaviatuuri valgustamiseks.. Ta valgustab väga kehvasti imo.. Ostke poest ikka tavaline neeon(mingi 120 eeku?) ja pange istme alla, kuid jama on see, et ta ei vilgu tümmi rütmis..benelly kirjutas:need neoonid mis seferal on on natuke halvad kuna ise ostnud ühe sellise...80 eek oli vist...neil on ühes otsas led ja se ei näita pulga lõpuni välja...ükskülg jääb heledam ja teine tumedam jne tean sellepärast et põletasin selle ledi ära ja kiskusin lahti pärast seda![]()
muide neid olid müüa Salomes

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
Re: Kuidas paigaldada Aeroxisse sound systemit?
motohammas kirjutas:on kellelgi plaani kuidas aeroxile kõlareid peale panna?
edit by justhmike: pealkiri normaalseks
neos`ile tegin kunagi spets konde kahejala vahele, mile sees oli 2 x s30 kõlarit, istme all oli auto makk, ja müdistas nii et linn kajas
kui huvi, võin abistada selliste asjade tegemisel

kui sa sinna veel mingit lõppvõimu tahad aretada siis on sul rautselt aku koguaeg koomas......stop kirjutas:Pleieri pealt pannes ei saa midagi kätte eriti, automakkis on ikka korralikum algvõim kui pleieris, ise panin enda omasse automaki ja 50w supaka ja töötab väga ilusti, juurde oleks veel vaja bassfiltrit ja lõppvõimu siis oleks asi ikka väga bro!

Tavaliselt siis juba teine aku ka peal mis eraldi tümaka jaoks 

Oman ka uunikumi 1957 a http://www.u-pop.ee/autoline/car/1972/
Võimsam aku osta ja ei ole eriti probleeme, loogiline on, et pidu sellega ei korralda, et aku saab tühjaks, aga vahel hea kusagil istuda ja muusikat kuulata juu( ehk siis tunnike - kaks).ats91 kirjutas:kui sa sinna veel mingit lõppvõimu tahad aretada siis on sul rautselt aku koguaeg koomas......stop kirjutas:Pleieri pealt pannes ei saa midagi kätte eriti, automakkis on ikka korralikum algvõim kui pleieris, ise panin enda omasse automaki ja 50w supaka ja töötab väga ilusti, juurde oleks veel vaja bassfiltrit ja lõppvõimu siis oleks asi ikka väga bro!
-
Teema algataja
Ma ostsin kah siis need creative inpire p380 kõlarid ära. Siis kui karbist välja võtsin siis nägin, et mul on vist see adapter mis 230 voldist 12 teeb väljas
. Kas see on see julla mis sellest 230-st 12 volti teeb?

Jah see on see sama julla.srboy kirjutas:Ma ostsin kah siis need creative inpire p380 kõlarid ära. Siis kui karbist välja võtsin siis nägin, et mul on vist see adapter mis 230 voldist 12 teeb väljas. Kas see on see julla mis sellest 230-st 12 volti teeb?
Aprilia RST 1000 Futura
-
Teema algataja
Loll jutt suhu tagasi
Seina pistikust tuleb 230 volti vahelduvat voolu. Akult aga pidev 12 volti.
Selle muunduse teeb meile julla nimega trafo.
Creative'i bassikal on sees võimendi skeemi peal kaitse niiet kui paned valet pidi plussi ja miinuse siis ülepinge lööb kaitsme läbi.
See kaitse ei maksa ka eriti midagi. (paar krooni)
Endal lõi ka selle läbi kui valet pidi ühendasin.
Edu!

Seina pistikust tuleb 230 volti vahelduvat voolu. Akult aga pidev 12 volti.
Selle muunduse teeb meile julla nimega trafo.
Creative'i bassikal on sees võimendi skeemi peal kaitse niiet kui paned valet pidi plussi ja miinuse siis ülepinge lööb kaitsme läbi.
See kaitse ei maksa ka eriti midagi. (paar krooni)
Endal lõi ka selle läbi kui valet pidi ühendasin.
Edu!
Lähimast elektroonikaga tegelevast poest.
Läbi läind kaitse kaasa ja küsida samasugust
Selline kaitsme tüüp on vägagi levinud.
Kaitse on valdavalt väike silindri kujuline metall otstega keskelt klaasiga/kiviga kus sees traat
Sellise sain ma Oomipoest ja ostsin kohe mitu tükki.
Kindlasti leab sellist ka Tevalo kauplusest.
www.oomipood.ee
www.tevalo.ee
Läbi läind kaitse kaasa ja küsida samasugust

Selline kaitsme tüüp on vägagi levinud.
Kaitse on valdavalt väike silindri kujuline metall otstega keskelt klaasiga/kiviga kus sees traat

Sellise sain ma Oomipoest ja ostsin kohe mitu tükki.
Kindlasti leab sellist ka Tevalo kauplusest.
www.oomipood.ee
www.tevalo.ee
-
Teema algataja