Biolisandiga kütus

Prets
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Biolisandiga kütus

Lugemata postitus Postitas Prets »

mx77 kirjutas:
RasmusL kirjutas:
mx77 kirjutas:
Prets kirjutas:

Muide, E85 peal sõidavad ka kõik Koenigseggi masinad ;)

Kust sa selle võtsid? Firma kodulehel kas Premium gasoline või regular pump gas. Ainuke mis etanooliga sõidab on One:1.

KÕIK koenigseggid on suutelised sõitma nii tava kui ka etanooliga. Guugelda natuke veel :mrgreen: Mis sa arvad, et selline autotootja mõtleb, et ah ma ei hakka neid etanooli kindlaid vollasid panema, krt meeter ju 20e kallim kui tava voolikul :lol:

Mulle piisab Koengiseggi kodulehel olevast infost. Kui seal on ainukese etanooli sööva mudelina mainitud One:1, siis nii lihtsalt ongi. Googeldama ei hakka. Muuseas, googeldades võib üldse igasugu huvitavat infor leida - näiteks, et maa pole kera vaid lapik.

Ma ei tea, milliselt Koenigseggi kodukalt sa lugesid, aga koenigsegg.com annab pea iga mudeli alt Flexfuel võimaluse ja näiteks Agera RSile annab suurema võimsuse kui tavabena.

E85 on viina solkimine, aga see 95 solkimine on ka narr. Ma saan aru, et diislisse pannakse ja saabki teha puhtalt 100% biodiislit, aga miks bena solkima peab?

(togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”