ebays müüjaga kontakti saamine

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
maafin

ebays müüjaga kontakti saamine

Lugemata postitus Postitas maafin »

nii, tegin parima pakkumise tsiklile. See oli 10 aug. Kirjutasin minule saadetud müüja aadressil, et saatku konto nr. tel. nr. ja et lepiks kokku millal järgi tullakse. Kaks päeva möödas ja pole vastust saand. Tegelt saadeti kaks maili.
Teine on vist mingi ebay kaudu tasumise ja teavitamise süsteem. Sealt lugesin veel midagi sarnast välja et raha ei tagastata.Enne müüjaga suhtlemist ei taha sinna klikkida.

Varustuse ostsin samal paeval ja sama seis hetkel. Pole vastust. Kuna aadress on eesti pakkus ebay ka paki saatmist mis kallim kui varustus.

Kas on mingi aeg mille jooksul peab vastama?

Kellel kogemusi paluks abi. Saksa keel läbi babel fishi aga ikka segane.
Kasutaja avatar

ylts

Lugemata postitus Postitas ylts »

minul kogemused olemas-ostsin Lazer kiivri märtsi lõpus. konto nr ja muid kontakt andmeid ootasin peaaegu kaks nädalat- seal ongi tähtajaks antud 14 päeva!
kui tuli arve number ja kui kiirelt nad kauba saadavad siis oli sinna lisatud ka müüja enda saatmiskulude maksumus( mitte e-bays pakutud!) ja kui olin summa ülekandnud ka siis ootasin kaks nädalat... kiivri sain ja olen väga rahul sellega!
ära sa seda e-bay tasumise ja teavitamise süsteemi puutu- soovitan oodata ära otsekontakt müüjalt!

Edu ja külma närvi kontakti ootamisel!
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Mina kasutan ebayd iga nädal ja pole küll mingeid erilisi probleeme tekkinud. Tasuks meeles pidada, et inimestel on suvi ka tihti peale puhkuse aeg ja selle pärast vöivad vahest asjad kauem aega vötta.
2 päeva pole küll veel mingi katastroof, seda enam, kui sa pole rahagi veel üle kandnud. Kui ma nüüd õieti mäletan, siis mingil usast ostetud asjal ma ootasin u. 2 nädalat transa hinda aga konto numbreid jagatakse küll tavaliselt ahvi kiirusel ja enamjaolt saab nad kohe oksjoni vöidu teatega Saksast ostes.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Minul vastas esimesele kirjale 1 päevaga. Teine vastus tuli nädal ja sisi veel nädal. Kõige kauem läks aega kontonumbriga.

Üldiselt on soovitav kirjutada saksa keeles, kuna muidu võib mõni mees mitte suhtlema vaevuda.

Aga mul küsimus hoopis maksmises ja väikeste asjade Eestisse saamises - kudamoodi seda toimetate?

Maksmisel on kõige odavam vist EU makse, aga see eeldab, et kumbki maksab oma kulud ja ülekanne tehakse EUR kontolt. Kui aga tahad täissummas saajale, läheb ülekanne 400+ kr maksma. EUR konto saab veel teha aga saaja panga kulusid on suht raske kindlaks teha, et selle võrra makset suurendada.
Või saadetakse tshekiga?

Ja mingi 20kg paki saatmine saksast siia on ca 60EUR :(
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Minul isiklikult käivad asjad nii:

Kui inimene Eestist ostab midagi Ebayst läbi minu, siis ta paneb raha minu eesti Hansa panga kontole ja mina vötan selle siin Austrias kaardiga välja ja teen tava ülekande saksa ja lasen asja saata otse eestisse.

USA puhul on köik muu sama aga maksan Paypal-iga , müüjal on raha momentaalselt käes ja ei ole sellist ootamist, nagu Saksa tehtaval tava ülekandel. 95% USA pakkidest jöuavad kohale oluliselt kiiremini, kui saksa pakid.

Kui inimene ostab läbi minu, siis puudub mingisugune 400.- ülekande tasu ja peavalu müüjaga suhtlemisel, lihtsalt üks-kaks on teade postkastis, et tuleks pakile järgi minna.

Teema algataja
maafin

Lugemata postitus Postitas maafin »

tsiklimees saatis lõpuks tel. numbri. Rääkida ei õnnestund kuna mina räägin ing. tema saksa aint. Saatsin talle uuesti oma küsimused saksa keelde tõlgituna. Jään siis ootama.
Varustus sellises kohas-39171 Dodendorf. Vastust veel pole. Ehk mõni liigub selle koha ja eesti vahet.
To Bueller- vaata sõnumeid. Ehk saad sina aidata.
Kasutaja avatar

varavaht
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varavaht »

ma olen ka peaaegu 50 korda juba tellinud läbi ebay ja üks juhtum, kus müüja polegi ühendust - tagasisidet võtnud
tavaliselt vastatakse ~3 päeva jooksul - oleneb kõik müüja aktiivusest ja arvutile ligipääsu võimalusest...
muidu transport eestisse võiks ainult kiiremini tulla... :roll:

good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

varavaht: mismoel sa ajad mõistliku hinnaga eestisse saad?

UPS pakkus 20kg hinnaks 60EUR, müüja 170EUR.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”