öelge kuidas saab mini mopeedi tippkiiruse 60 km/h

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

BlingBling
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas BlingBling »

petz61 kirjutas:
Kui tahad mootorist tunduvalt suuremaid pöördeid kui tehase poolt lubatud, pead kepsu nõellaagrite peale tegema.Muidu läheb kohe laiali.
Moppidel ongi (vähemalt minu omal) nõellaagrid!
Jawa 350cm3, Jawa 250cm3, cž 173cm3, Roller Turist 350cm3, Jupiter 2-3, Iž Jupiter 3k, zaz 968m

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Tere.
See pole küll enam mingi tehniline foorum. See on läbu suure algus tähega.
Need, kes tõesti abi vajavad, seda siit enam ei leia, sest Jaan Tatikad on selle osa vallutanud. Püüdke ometi aru saada, et kortermaja koridoris või puukuuri ees pakul põlvede vahel ei saa mootorile lisavõimsust juurde, kui puuduvad isegi algteadmised mootori tööpõhimõttest. Seal pole tegelikult nõidusega tegu! Samuti puudub kahetaktilisel vene mootoril läbipuhumis süsteem, kurat küll.Läbipuhumine on kahetaktilisel gaasijaotuse üks osa ehk faas! Selle välgatuse autorile sai juba kunagi soovitatud õppida see lihtne asi selgeks, aga siis hüpati veel ninna, et mis mees köhid." Võid julgelt lasta tilga õli karterisse"- no loe ise ka seda ja mõtle selle mütsikandmis keraga veidi, mis kirjutad! Mida õpivad sellisest foorumist need, kes tõesti tahavad targemaks saada? Igasugused paaki valatavad lisa vedelikud jällegi pulli s...t. Milleks soovitada tõsta surveastet, kui mehikesed ei tea mis see on ja kus asub, liiati ,kui palju siis tõsta ja kuidas. Seda ei saa teha ilma teadmiste ja tööriistadeta. Soovitage siis vähemalt, kuhu töökotta millegi tegemiseks pöörduda.
Ja ma ei palu vabandust kõnepruugi ega millegi muu pärast.
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

noortsiklist

Lugemata postitus Postitas noortsiklist »

to "koi": see oli sul nüüd küll hästi õeldud.
mehed, mehed natuke rohkem sallivust algajate ja nende küsimuste peale, mis tunduvad tegijatele natuke rumalad.

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

loomulikult võiks mitte persse saata vaid midagi soovitada.

Ma olen nõus igale deltatuunijale nõu andma. Usun et oskan isegi natuke aidata. Sest oma 50cc V-50 sai käima pandud. Tõsi ainuke originaaljupp oli pea mis oli ka muudetud.
Aga saab ka need originaalasjad jooksma.

Olen nõus seda tegema kui on täidetud alljärgnevad tingimused.

Inimene tahab seda tõesti teha mitte siin foorumis möla puhuda.
Paneb siia pildilingi kus on pilt tema töölauast, tööriistadest ja lahtivõetud mootorist.
Paneb siia pildi oma deltast või whatever mis "raketist".

Kuna mu üks sõber tegeles nendesamuste ostu müügiga siin aastaid ja teades mis töid vajasid "mittetöötatavad deltad" , "täiesti nässus deltad" ja "võimatu tööle saada kotermanniga nässus delta" on põhjust kahelda nende 60 km/h tuunimisvajaduses.

Normaalne delta pigistab selle 60 km/h nagu naksti välja.
Ilma tuunimata.

Veel. Kui palju läheb tänapäeval maksma tuunitud "delta" ei kujuta isegi ette.
Kui ma nüüd arvestan ümber selle palju minu omaaegne "superdelta" tänases vääringus maksta võiks arvestades keskmist palka jms.
siis summaks tuleks ainuüksi mootorile ( nagu mu kohvi ja suitsuga peastarvutus ütleb ) ca 30 000.-
Ok ehk saab need asjad kingituseks, ehk mõnel vedelevad viieavased silindrid kuskil kodus ja teisel karterid ja käigukastid (sest originaalkast ja sidur jne purunevad õieti käimapandud mootoriga juba kohaltminekul !) jne jne.
Aga teadmisi kuidas seda asja häälde saada ikka pole.
See ei ole mingi malossi juppide külgekeeramine rollerile ( mis nõuab ka teadmisi).

Kui keegi tahab tõesti kõvat viiekümnest "vene" oma, on olemas üks hea pakkumine lätis. Sellest kõvemat omal ajal polnud. "Võrrimootorist" ehitatud pill. Vesijahutus jne jne. Originaaljuppidest on seal vist mingi pool sidurikaant vms. Hind 18 000.-

Kui on huvi toon ära, tuunijatele.
Kasutaja avatar

rallypoiss

Lugemata postitus Postitas rallypoiss »

et siit möne mehe jutud kokku pannes:
kui mina peaks stellaga 80km/h söitma siis ilma viinata oleks mind ikka päris raske sinna sadulasse tirida.hullud sepad olete

Agility 50

Lugemata postitus Postitas Agility 50 »

kui tahad minil, deltal jne... jõudu juurde siis puuri kepsu sisse väike auk või isegi kaks, pole ise proovinud, aga sõber tegi ja ta deltal on jõudu sitaks

UpGrader

Lugemata postitus Postitas UpGrader »

Kepsule augu puurimine muudab teda kergemaks ja sellest võib mootor paremini rebima hakata küll. Kuid väga tähtis on augu puurimise juures asukoht ja suurus. :idea: Kuid selle augu puurimisega vähendad kepsu tugevusvaru.
vötab kaua võtab, aga valmis ta saab K-55 (1956), raud on raud Qingqi cruiser 250
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Kõike saab teha kui ainult viitsimist ja seal mütsi alla kah midagi.
Eks asi peaks ikka korras olema.Mitte nii et nyyd mootor läbi asi koffiks sõidetud ja nyyd hakkan tuunima.
Mootris saab avasid suuremaks teha väljalase ja sisselase.
Kolbi pead madalamaks.Sellega kaasneb juba karpa näppimine mis kasu sl on siis kui rohkem segu peale eip tule.Kepsu mina auku eip puuriks sest orig keps siis suht nõrk.ISe olen teinud hoopis võtnud krossika kepsu ja seda õhemkas viilinud,sest ta tugevam .Kui hakkata tvalist kepsu viilima õhemaks siis varsti ta sl kotis.Sellga et keps sobib pead muutma kolvi alt kinnitust.Ml tegi yks hea sõber äää kes sõidab võrriliigad ja teab ja tunneb asja paremini.Muidugi tuleks siis teised väntvõlli laagrid panna.Ise kasutan jälle krossika omasid, sest kestavad kauem ja paremad.
Silindri läbi puurimiseks peab juba nutti rohkem olema ja tuleb keegi ostida kes selle töö ära teeks.Muidgi saab ise teha ag siis vaja ahendeid.
Siis ylekandega annab mängida kui sealt kaotad sest kui kiiremaks tahad siis kaob jõud ää ja võimsamaks siis kiirus kahaneb.Tagumise hammakaga saab mängida sest esimsega eriti eip mahu sinna mängima.
Ag kui sellised asjad tehtud siis hakkab see värgendus sl teisest otsast lagunema kuna osadel asjadel on suurem jõud taga.

Kõike annab teha ag selleks peab ikka kulutama mitu vaherikast kuud garaazis. Sest kõik lihvimised ja asajd tuleb tasakaalu saada.Tuleb neid tykk aega näppida.
Mina jamasin ise tykk aega karpaga.Kuna algul ei saanud peale nii palju kui vaja siis jälle sai gaasi peale pöörates nii palju peale et hakkas podisema.

Jõudu ja jaksu tegemisel.
Kasutaja avatar

Sadness
Tsikkel: Mutt
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 7 korda

Tippkiirus 60 km/h

Lugemata postitus Postitas Sadness »

Mina soovitaksin tõsta mopeedi auto pagasiruumi või järelhaagisele ja siis sõita 60 km/h. Võib ka natuke kiiremini.
----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

Daah,Kurat ei leia üles!Auto 24 foorumis oli juttu Jawa tuunimisest ja forrseerimisest,Ilgelt koomiline tüüp oli seal :wink:

Aga leitsin ühe teise teema:
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php/ ... /tid=25839 :wack:

Ja kui oled kõva mees siis osta omale see:
http://www.motokuur.ee/modules.php?name ... pic&t=2267

nisuunn
Tsikkel: zx-6r
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nisuunn »

No_name kirjutas:
Kõike saab teha kui ainult viitsimist ja seal mütsi alla kah midagi.
Eks asi peaks ikka korras olema.Mitte nii et nyyd mootor läbi asi koffiks sõidetud ja nyyd hakkan tuunima.
Mootris saab avasid suuremaks teha väljalase ja sisselase.
Kolbi pead madalamaks.Sellega kaasneb juba karpa näppimine mis kasu sl on siis kui rohkem segu peale eip tule.Kepsu mina auku eip puuriks sest orig keps siis suht nõrk.ISe olen teinud hoopis võtnud krossika kepsu ja seda õhemkas viilinud,sest ta tugevam .Kui hakkata tvalist kepsu viilima õhemaks siis varsti ta sl kotis.Sellga et keps sobib pead muutma kolvi alt kinnitust.Ml tegi yks hea sõber äää kes sõidab võrriliigad ja teab ja tunneb asja paremini.Muidugi tuleks siis teised väntvõlli laagrid panna.Ise kasutan jälle krossika omasid, sest kestavad kauem ja paremad.
Silindri läbi puurimiseks peab juba nutti rohkem olema ja tuleb keegi ostida kes selle töö ära teeks.Muidgi saab ise teha ag siis vaja ahendeid.
Siis ylekandega annab mängida kui sealt kaotad sest kui kiiremaks tahad siis kaob jõud ää ja võimsamaks siis kiirus kahaneb.Tagumise hammakaga saab mängida sest esimsega eriti eip mahu sinna mängima.
Ag kui sellised asjad tehtud siis hakkab see värgendus sl teisest otsast lagunema kuna osadel asjadel on suurem jõud taga.

Kõike annab teha ag selleks peab ikka kulutama mitu vaherikast kuud garaazis. Sest kõik lihvimised ja asajd tuleb tasakaalu saada.Tuleb neid tykk aega näppida.
Mina jamasin ise tykk aega karpaga.Kuna algul ei saanud peale nii palju kui vaja siis jälle sai gaasi peale pöörates nii palju peale et hakkas podisema.

Jõudu ja jaksu tegemisel.

Järgnev ei lähe teemaga kokku, aga natuke austust eesti keele vastu!!!
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Kas keegi seda on soovitanud et pane teine mootor peale? :lol:
Mingi 125ccm krossika omal on jõudu küll ja veel mini raamile ja kiirust peaks ka üle 60 saama.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Inimestele, neile kellele ei meeldi, et teised ei läbustaks foorumist, teevad seda nüüd ise.

Poiss tahtsi lihtsalt nippe "mõistuse" piires. Mitte kaljult alla hüppamine ja lenukile nööri järgi panemine. Kui keegi hiljem enda rolleri/bike'i kohta mingit värki tahab küsida, siis hakatakse samamoodi, teil läheb hari punaseks, siis te saate aru, et miks nad vinguvad :?

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Zidist kirjutas:
Inimestele, neile kellele ei meeldi, et teised ei läbustaks foorumist, teevad seda nüüd ise.

Poiss tahtsi lihtsalt nippe "mõistuse" piires. Mitte kaljult alla hüppamine ja lenukile nööri järgi panemine. Kui keegi hiljem enda rolleri/bike'i kohta mingit värki tahab küsida, siis hakatakse samamoodi, teil läheb hari punaseks, siis te saate aru, et miks nad vinguvad :?
100% sinuga nõus. See et see teema natuke mööda pandi siia rollerite foorumi alla ei pea seda kohe mõttetute postidega ülekoormama.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Suletud

Mine “Rollerid”