CT 601, 2012a

Teema algataja
janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Re: CT 601, 2012a

Lugemata postitus Postitas janis »

Ma ei ole väga järjepidav foorumi teemaga olnud. Küll aga olen vahepeal ropult tunde töökojas tsiklit ehitades veetnud.
Tulemus on ikka lõputu nimekiri tegemist vajavaid asju.
Pilt
Olen loobunud alumiinium sabaraamist ja enam ei mäletagi miks. Tean et olen teinud 3 erinevat lahendust ja nüüdseks olen peaaegu rahul. Ainuke miinus on saba kaal, ca 4kg koos tagatule ja sadula kinnitustega. Nüüd mõtlen et võiks olla sama lahendus aga alumiiniumist. Kahjuks olen alumiiniumi keevitamise kohapealt täiesti algaja ja ei hakka nii riskantset lahendust veel ette võtma. Sai hangitud uus Tig keevitus ja õlipaagi peal kätt harjutatud. Välimus on robustne aga survetest lekkeid ei tuvastanud.
Pilt
Õlipaak kinnitub mootori ülemisele kronsteinile ja on ühtlasi ka aku hoidja. Kuna ma ei taha ühtegi üleliigset vidinat sadula alla paigutada pean saama hakkama vähese ruumiga paagi all. Lisaks akule tuleb sinna süütemoodul, süütepool, pingeregulaator, releed, kaitsmed jne. Aku kinnitusklambri lahendasin roostevabast terasest ja ühtlasi kinnitub sellele ka "aju".
Pilt
Pilt
Vahepeal on ka bensiinipaak saanud oma lõpliku kuju ja kogu tsikkli tervik disain hakkab päevavalgust nägema.
Väljalaske tegin roostevabast torust ja painutamise asemel keevitasin toru pöörded. Tööd on sellega tohutult aga väljanägemine sobib sellise käsitöö ratta juurde.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Viimistleda on veel kõvasti.
Õlipaagile leidsin hüdropaagi inspektsiooni akna, näitab lisaks tasemele ka temperatuuri kuni 80C ja sobib ideaalselt raami vahele.

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”