Jõgevatreff 2005
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
See jutt tekitas minus mõtte, et N, vana M..., oleks pidanud folgi asemel ikkagi trefile ilmuma. Tema oleks Padariga vist kohe klapi saavutanud...saarlane kirjutas:Tere!
Tanel Padar töestas siis jälle enda madalat laupa. Nimelt sai käidud möni aasta tagasi Kurzeme rallil Lätis, EM-etapil. Öhtu soojendusesinejaks enne mingit kuulsust oli ka Padar. Oi seda roppust mis sealt lavalt tuli, oma arust ta kiitis oma m-ide ja v-dega vist eestlasi....M jääb siis ise ka M-iks...

Mina kulutasin trefi peale kuskil 1700 eeku. Bensu peale läks arvestatav summa, aga ülejäänud rahad kadusid justkui urruauku, kuigi süüa sai tehtud priimusel ja jooki korjatud poest. Õnneks õppisin eelmise aasta kogemusest ja peitsin 100 krooni bensuraha pardli vahele ja see raha oli pühapäeval asju pakkides otsekui maast leitud.

Epiloogiks tahaks jällegi anda oma tänud edasi Põhjatuulte Poegadele, kes olid sama muhedad kui kevadel Pae Rockil; Konsulendile, kes taas võimaldas mulle ehedat sõidurõõmu; Enzole, Metslasele ja Jaagule, kes pakkusid parimat võimalikku seltskonda; Intcule, kes üritas mu paleele korduvalt tuld otsa panna

Rokime veel.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.