Jõgevatreff 2005
Mina sain sellest tekstist niimoodi aruJawagirl kirjutas:naq ple õrna aimugi onjee. ma kuulsin et mingi vend seal turnis a mai viitsind vaatama minna. a minu arust yritus ise oli jummala mall. motosügisel kohtume siis rahvas vaata et kõik siis kohale roomavad ikke:D
Mul ei läind kyll praktiliselt yldse raha. motopaksu telki pressisin sisse ennast, mäkketõusu pilet tehti kaa välja aga taguots jäi sinnasõidust valusaks. see väike boonus naq:P bensuraha veel kaa ei läinud, sellega peab motosügisele minnes arvestama vot rahvas. nii et pange edasi. mingid jutud liikusid jh et krossakas yks kaduma sai. kahju.

Puudub absoluutselt igasugune ülevaade. Kuigi minuni oli jõudnud informatsioon, et keegi tegeles puu abil maa külgetõmbejõu võitmisega, puudus mul motivatsioon olukorda isiklikult visuaalselt jälgida. Minu mulje üritusest oli väga positiivne. Teen ettepaneku kohtuda Motosügisel ja mul on palve, et kõik ikka kohale tuleksid. Kasvõi ilma kätele ja jalgadele toetamata ennast maas edasi tõugates.
Ürituse vältel ei täheldanud muutusi isiklikus finantsilises seisus. Põhjuseks oli Motopaksu telki sisenemine kasutades mõõdukalt jõudu, mis kulus enda kitsamast kohast läbisurumiseks. Mootorrataste mööda kaldpinda ülespoole liikumise katsete visuaalse jälgimise eest tasus keegi kolmas, tekstis mainimata jäänud isik. Negatiivse poolena võiks mainida sõidu tagajärjel valulikuks muutunud istumiskohta. Viimatimainitut võib siiski käsitleda tegevusega kaasneva lisaväärtusena. Naftasaaduste ostmisele raha ei pidanud ka kulutama. Viimatimainituga peab arvestama minnes Motosügisele. Soovitus rahvale jätkata juba alustatud tegevust. Minugi kõrvu jõudsid kurvad uudised ühe maastikumootorratta kadumisest ja see tekitab minus kahjutunnet.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.