Jõgevatreff 2005
naq ple õrna aimugi onjee. ma kuulsin et mingi vend seal turnis a mai viitsind vaatama minna. a minu arust yritus ise oli jummala mall. motosügisel kohtume siis rahvas vaata et kõik siis kohale roomavad ikke:D
Mul ei läind kyll praktiliselt yldse raha. motopaksu telki pressisin sisse ennast, mäkketõusu pilet tehti kaa välja aga taguots jäi sinnasõidust valusaks. see väike boonus naq:P bensuraha veel kaa ei läinud, sellega peab motosügisele minnes arvestama vot rahvas. nii et pange edasi. mingid jutud liikusid jh et krossakas yks kaduma sai. kahju.
Mul ei läind kyll praktiliselt yldse raha. motopaksu telki pressisin sisse ennast, mäkketõusu pilet tehti kaa välja aga taguots jäi sinnasõidust valusaks. see väike boonus naq:P bensuraha veel kaa ei läinud, sellega peab motosügisele minnes arvestama vot rahvas. nii et pange edasi. mingid jutud liikusid jh et krossakas yks kaduma sai. kahju.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.