Jõgevatreff 2005

Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Jõgeva treffi kui ürituse kohta võib see aasta küll kiidusõnu ütelda. Mängud toimusid juba neljapäeva õhtul ja enamus bände oli väga head. Halbadest bändikogemustest hiljem...
Ilmaga vedas kuni laupäeva õtuni. Ja siis ikka sadas, sadu jäi korraks järgi mingil sellisel aja kui ma telki sattusin, viksasin veel pusa telgi kastusele kuivama, et hommikul hea võtta :wink: ... vihma jätkus peale telki sisenemist kuni ärasõiduni :)

Nüüd siis negatiivne pool...
Mul on siiralt hea meel, et meil ei õnnestunud Limitsiga Tanel Padarit bikerfestile kutsuda... hea, et ta nüüd ära nägin ja võin lubada, et see mees ei tule mitte kunagi festile esinema.
See mis juttu laval pudelist viina joov Tanel Padar suust välja ajab on õudne. Ma ei hakka seda siia kirjutamagi sest automaatne tsensuur sööb selle teksti hoobilt *-ideks. Mingi kuradi Tanel karjub lavalt rahvale, et kõik on m-id ja v-id ja saadab kõikvõimalikesse kohtadesse..... Sellist publiku "saatmist" polnud mina veel varem kuulnud ja loodan, et enam kunagi ei kuule ka. Mingi eetika peaks ikka säilima, poogen kui purjus oled. Igatahes peale paari rämedamat rahva m**n* saatmist lahkus osa rahvas pettunud ja hämmingus nägudega lava eest. Täiesti uskumatu kui madalale võib mingi äratõusnud vend langeda.
Hea, et mina seda üritust ei korraldanud...

Õnneks päästsid õhtu proffesionaalsed muusikud Freddy T ja broken legs. (vabandan kui kirjapildis midagi valesti on)
Lisaks andis Kala hea kontserti ning selle aasta maksimum punktid lähevad muusikalisele ühendusele nimega Skriimsilm kes on lihtsalt hullumajabänd :D !!!!

Hea muusika ja head tegijad ruulivad !!!

Ahjaa, üks asi veel, lava oli nii madal, et strippi said jälgida ainult 3 esimest rida. Ülejaanud nägid stripparite paljaid päid :?

ööd olid üllatavalt vaiksed!

motopaks

evi medal
Viimati muutis Laisaar, 01 Aug 2005, 10:51, muudetud 1 kord kokku.
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”