Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
käisin nädalavahetusel teispool Võrut ja kuna oli Trehv,siis rattureid suht palju teel.Tervitan kõikki rattureid,keda teel kohtan ja märkan.Alguses,kui uuesti ratta ostsin olin veidi pahane,kui vastu ei tervitatud aga nüüd sain aru,miks nad seda ei tee - "NAD EI JULGE LENKSUST LAHTI LASTA"- muidu tervitaks küll.
Eriti on see täheldatav "ülbete" rataste puhul.Aga ma tervitan ikka,ehk saavad nemadki sellest tuge ja julgevad lenksu lahti lasta.
Eriti on see täheldatav "ülbete" rataste puhul.Aga ma tervitan ikka,ehk saavad nemadki sellest tuge ja julgevad lenksu lahti lasta.
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
kevadel krossirajal peale kiivri äravõtmist puhkeminuteid veetmas kuulsin tsiklit tulemas(krossirada maantee ääres). päris kõvade häältega miskit roheline bike sõitis mööda, hetkeks gaasi juurde ei andnud, viskas käppa, viskasin vastu, ja ta kimas edasi, hääli oli veel mitme kildi kauguselt kuulda. ise seisin teest umbes 60m kaugusel. see oli aegviidu kandis...
Eat your veggies, little people
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
tervitamisest
Nädal tagasi sai tagasi tuldud Lapimaa avarustest ja peab mainima ,et ca 75% tõstsid käe. Ühest väikesest linnast välja sõites haakisid mulle sappa kolm tsiklisti, kellega koos sai tükk maad koos sõita. Kui me teed lahku läksid tõstsid kõik käpad taeva poole. 

Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
njah
kui ma mopiga sõidan siis küll mingist tervitamisest juttu ka ei ole, ma siis vist ei ole veel mootorrattur
pigem tunduks et õiged mootorratturid mõtlevad endamisi et tõmba jalust ära oma võrriga
pigem tunduks et õiged mootorratturid mõtlevad endamisi et tõmba jalust ära oma võrriga
tormi15 kirjutas:kui ma mopiga sõidan siis küll mingist tervitamisest juttu ka ei ole, ma siis vist ei ole veel mootorrattur
Rolleri ja mopiga sõidavad "igasugused". Ei viiitsi yldjuhul mina neile enam lehvitada, kui olen lehvitanud siis tihti tundub, et ei saada aru miks. Kas rolleri vennad yksteist tervitavad? Liikluses kyll mingit halvustavat suhtumist minu poolt ei ole kui just sigadustega ei tegeleta.
Aga tsikliga sõitjate hulgas on enamus juba "kultuursed inimesed", mitte rullnoxid, nendega on teine jutt

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

sai nädalavahetusel Elvas ära käidud ning reedel Tartupoole minnes sai ennast 140ga uhavale Civicule peale Tallinnast väljasõitu sappa haagitud (las jänes kappab ees, mul hea minna
) ... tema tuules sai kuni Põltsamaani sõidetud, kus ta lõpuks maanteelt maha keeras ja enne seda aknast käppa kah viskas 

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Esiteks tuleb jänestega piisavat pikivahet hoida (sabas jõlkumine nii või teisiti ebaviisakas komme) ning teiseks aitab põhiliselt vastutulevast autost ja põõsast passivate smurfide vastu. Testitud ja proovitudPiipz kirjutas:vahepeal väike soovitus "jäneste" sabas sõitjatele. kas te tõesti arvate, et kui te 150-ga uhate smurfidest mööda, et nad siis hakkavad teist eespool sõitjat püüdma? ega nad lollid ei ole. ning see ei ole väga õhust võetud mõte![]()
nii et ettevaatust ning mõistuse piires kihutamist.

Sõitke turvaliselt!
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
k4si kibuvitsap66sas 120km/h
ma arvasin ka miski poolteist aastat tagasi, et no joptuse joru, olen mina aga jobude hulka sattund, mitte keegi ei tervita vastu kui s6idan, asi selles, et poolteist aastat tagasi j6udsin oma en500-ga yhendatud kuningriiki, ja siin sjuuke lollidemaale iseloomulik n4htus nagu vasakpoolne liiklus, ja k4tt reeglina ei t6steta. Siin tervitus sjuuke, et noogutataxe kyljele peaga, ja muidugi tuledega, sest siin ei pea tuled p6lema p4eval ja siis on hea v6imalus oma sigavahvaid laternaid demoda:) Vahest harva juhtub, et keegi viskab k4ppa, a kuna mul peegleid pole, siis ma ei saa kunagi teada, kas tegemist kohalikuga v6i m6ne minusugusega kes uues kohas yritas meeleheitlikult lehvitada, sest arvas, et see on rahvusvaheline komme:) tervitamine on rahvusvaheline, mitte lehvitamine.
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
ise olen kah selline friik, et kui juba kaugel näen et yks tuluke tuleb minu poole, siis ikka juba valmistun ette käppa viskamiseks, alati kui on mingi 2-3 rattaline vend, siis viskan käppa, isegi võrrimeestele, aga kui sõidab mingi harly mööda ja käppa viskad, ja ta ei tee sellest väljagi, siis jääb kyll tunne, et peaks selle käpaviskamise maha jätma, sest pole veel õiget masinat (50 ccm roller on ikka paras võrr veel
, aga siisgi kaherattaline
), aga kui tuleb uus kaherattaline vastu, siis tuleb jälle tuhin peale ja pillud ikka käppa, mõni vend vajutab sidurit, ja laseb masina P.Piirajasse, ja see on juba hääl
siis on mõnus olla, aga ma arvan, et bike vendadel pole midagi selle vastu kui mingid võrrivennad käppa viskavad. proovin ikka taganttulijatele kah käppa visata, aga siis viskan ylesse poole, muidu arvavad, et tahan kuhugi keerata äkki 
Ei väga hea komme on see

Ei väga hea komme on see

-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Siis Sa oled üks haruldane tegelane... oma kogemus maanteedelt näitab, et "käppa viskavad"
rollerisõitjatest vast ehk üks kahekümnest... viimasel ajal ei kipugi eriti käsi tõusma rolleri tervitamiseks, mida ma ikka lehvitan, kui vastusõitja vahib mind nagu pitekantropi vaimuhiiglast...
...üldmulje jääb, et tervitamise tõenäosus on pöördvõrdeline sõiduriista töömahuga ja jagatud viiega...

...üldmulje jääb, et tervitamise tõenäosus on pöördvõrdeline sõiduriista töömahuga ja jagatud viiega...

-
- Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
- Kontakt:
selle rolleritele vastutervitamisest oli mul üks tore juhus, et olin tääksi mäkketõusult tagasisõitmas ülesse tallinna poole ja juba enne viljandi tallinn maanteed ilmus mu taha paar tsiklit, ning mina, kui hingelt ikka tsiklimees
hakkasin neid muutkui tervitama, kui nad must mööda sõitsid. tervitamis viise oli jah erinevaid, kes näitas pöialt, kes viipas jalaga, kes sõitis tuimalt mööda, aga vastuviipav tsiklimees tegi küll päevalõpuni südame soojaks 

50 kuupi täidab mu kiirust-not anymore:P
isegi rolleriga linnas käidud ja mitte kui keegi ei taha vastu lehvitadahannes56 kirjutas:selle rolleritele vastutervitamisest oli mul üks tore juhus, et olin tääksi mäkketõusult tagasisõitmas ülesse tallinna poole ja juba enne viljandi tallinn maanteed ilmus mu taha paar tsiklit, ning mina, kui hingelt ikka tsiklimeeshakkasin neid muutkui tervitama, kui nad must mööda sõitsid. tervitamis viise oli jah erinevaid, kes näitas pöialt, kes viipas jalaga, kes sõitis tuimalt mööda, aga vastuviipav tsiklimees tegi küll päevalõpuni südame soojaks

aga kui suzukiga paar ringi maantee peal teed siis ikka 80% juhtudest viipavad sullegi

edit:päris väiksed asjad muudavad su tuju kas siis heaks

Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Tsiklimeestele viskan ikka käppa. Rollerimeestele viskan siis, kui mulle on ennem visatud, mis ma ikka vehin üksinda, kui aru ei saada. Ükskord paar nädalat tagasi viskas Männikul üks (vist) kollane kroomimees suunaga Sakku mulle kah, aga ma olin metsast välja keeranuna kiirendades nii ametis oma siduriga, et ei jõudnud vastu visata. Veidi häbi oli küll
. Psühholoogiline värk u know .

viipan peaaegu kõigile3m kirjutas:Ma arvan et rollerimehed(ise kaasa arvatud) ei julge tsiklivendi tervitata sest arvavad et vastu niikuinii ei tervitata.
aga seda küll. kui mu ees sõidab keegi tsikliga siis vastutulev viskab alati koheselt käe - noh eks ikka talle.
kui aga mina sõidan üksinda siis vastutulevalt olen väga väga harva saanud tervituse osaliseks (võib see hooaeg - mis on ca 8500km praeguseks - ilmselt kahe käesõrmedel kokku lugeda).
alati ikka ise esimesena ja siis vastatakse kui viitsitakse.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Saab küll nii, aga eelistan siduriga. Alla lappan ilma ka päris tihti. Kui kõvasti malka anda, siis ikka sidur appi. Siiski, täiega kiirendades ja ise tsiklil küürus olles ühe käega vehkida ei ole mugavkanajuurikas kirjutas:A sa laksa ilma sidurita käigud üles?Tort kirjutas:Taga ma olin metsast välja keeranuna kiirendades nii ametis oma siduriga...

-
Teema algataja - Postitusi: 103
Käega viipamine on tõesti megalahe komme!
Olin ükspäev kogu ümbritseva maailmaga totaalselt tülli läinud - mitte keegi ei saanud minust aru ja mina mitte kellestki. Ükski loogika- ega füüsikaseadus ei kehtinud....
Et asja veidikenegi parandada, püüdsin mõelda positiivselt. I tried hard, really hard but nothing..
Kuidagi maru vale tunne tekkis... 
Peale lõunat tsikliga sõitma minnes lehvitasin paarile vastutulevale mootorratturile, nagu ma tavaliselt seda ikka teen. Nad lehvitasid kõik mulle vastu! Peale seda asetus kõik mu sees ja minu ümber uuesti oma kohale!!
Oli mega lahe tunne!
....hämmastav, kui vähe on mõnikord tasakaalu saavutamiseks vaja...

Olin ükspäev kogu ümbritseva maailmaga totaalselt tülli läinud - mitte keegi ei saanud minust aru ja mina mitte kellestki. Ükski loogika- ega füüsikaseadus ei kehtinud....

Peale lõunat tsikliga sõitma minnes lehvitasin paarile vastutulevale mootorratturile, nagu ma tavaliselt seda ikka teen. Nad lehvitasid kõik mulle vastu! Peale seda asetus kõik mu sees ja minu ümber uuesti oma kohale!!

....hämmastav, kui vähe on mõnikord tasakaalu saavutamiseks vaja...

La moto mía – KLX 650 R
k6ige parem tunne oli siis, kui saksast k2isin ratast hankimas. ratas k2es ja tulekusse eesti poole. alguses pani ikka imestama kyll, et mis k6ik lehvitavad k2ega, p2rast kui olin aru saanud, milles asi, siis v6ttis sydame alt nii soojaks, et sellest jagus kohe tykiks ajaks:) mitte kunagi pole veel tuju halvemaks teinud, kui keegi lehvitab. minu arust ka megahea komme, ise ka alati tervitan kaherattalisi:)
käega tervamine
Mul oli selline juhus rolleriga,sõitsin virtsu poole ja nägin eest tulevat palju harley-vendasid,kui piisavalt lähedal olid tõstsin kätt ja kõik oma 20 harley venda tervitasid ka vastu 

speedfight2 100cc// aprilia rs 125// kawasaki ninja zx 6-r (636)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.