E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Re: E-Meister OÜ (motokaubamaja) maksehäired!
2 Postitust, Raits66 ja Mäkk, põhjuseid küsige viimase käest.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
tuman kirjutas:Kas nüüd mul katus sõidab või on järsku siit paar postitust kaduma läinud?
Tore oleks öelda, et sul katus sõidab aga ... ei sõida .... Mina osatasin Kaukaaslast, kes arvas, et Biker24 põhjaminekus on süüdi maksuamet (Tsiteerin: "Minu arusaam asjast on see, et E-Meistril polnud mingit plaani kodanike tsikleid ega ka raha pihta panna ja sisuliselt nad seda ei teinud ka. Tegijaks oli siiski maksuamet, kes kontod arestis ja kogu laekuva raha ära kooris."). Ma arvasin siis vastu, et ettevõtte juhtkond on lihtsalt vaesed lumehelbekesed, punamütsikesed ja tuhkatriinud kellele kass Basilio, Suur Kuri Hunt, kuri võõrasema, maksuamet ja veel paar eriti vastikut tüüpi räigelt liiga tegid. Neil endal pole ju mingit süüd. Raits66 arvas, et mu sõnavõtt oli liiga terav-irooniline. Ma siis võtsin sõnad tagasi kartuses, et internet saab äkki täis. Järele mõeldes olen ikka veel terav-irooniline ja usun, et kui kuri võõrasema (aka Maksuamet) poleks puhunud põraskeste õlekõrremaja laiali siis oleksid need (endiselt roosad prillid ees) ringrada sõitnud ja pahaaimamatute möödakäijat tsikleid maha parseldanud. Kokkuvõttes on nii, et kui s**t ventikasse lendab siis süüdi on riik, valitsus või Vanja kõrvaltrepikojast aga mitte mingil juhul need mehed, kes tegid või antud juhul siis õigeaegselt tegemata jätsid.
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Kaukaaslane kirjutas:sisuliselt nad seda ei teinud ka. Tegijaks oli siiski maksuamet
See kõlab nagu, et mõrvas pole süüdi mõrvar, vaid mõrvari ema, kes tulevase mõrvari üleüldse sünnitas...
Pekki, ma küll ei mäleta mis asja ma siia kirjutasin aga terav-iroonilisusega see küll üldse seotud ei olnud.
Pigem vihjasin, et sellises eidelikult näägutavas vormis ei ole sobiv täismehel omi mõtteid edastada.
Ilmselt olid nõus
Selle jama võib ka ära kustutada aga seda koos mulle omistatud arvamusega eelnevas postituses. Vot
-
- Tsikkel: Yamaha XT600
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 6 korda
Puusalt lastes on loomulikult esimeses järjekorras kõiges süüdi inimene, kes üritas elu parandamiseks midagi ette võtta (loe: hakkas ettevõtjaks). Kui sellisel hästi läheb, saavad inimesed tööd, riik makse ja kodanikud sente pooleks lüüa, aga kui juhtub kehvasti minema, siis jällegi saab teda sõimata, pasaga loopida, udupeene irooniaga muinasjutte kirjutada ja mida kõike veel. Jõle hea on persetada kusagil kontorilaua taga, lasta teistel enda eest kõik otsused ära teha ja internetis oma kõrget intelliKentsust demonstreerida, eksole.
Vaadates siin viimaseid avaldusi, küsiks huvipärast, palju siis neid on, kes arvavad, et E-Meistri pikaajalise äriplaani tipptulemus koosneski viie tsikli müügist saadud raha pihtapanemises?
-
- Tsikkel: Punane KTM
- Tänanud: 52 korda
- Tänatud: 25 korda
Kaukaaslane kirjutas:Puusalt lastes on loomulikult esimeses järjekorras kõiges süüdi inimene, kes üritas elu parandamiseks midagi ette võtta (loe: hakkas ettevõtjaks). Kui sellisel hästi läheb, saavad inimesed tööd, riik makse ja kodanikud sente pooleks lüüa, aga kui juhtub kehvasti minema, siis jällegi saab teda sõimata, pasaga loopida, udupeene irooniaga muinasjutte kirjutada ja mida kõike veel. Jõle hea on persetada kusagil kontorilaua taga, lasta teistel enda eest kõik otsused ära teha ja internetis oma kõrget intelliKentsust demonstreerida, eksole.
Vaadates siin viimaseid avaldusi, küsiks huvipärast, palju siis neid on, kes arvavad, et E-Meistri pikaajalise äriplaani tipptulemus koosneski viie tsikli müügist saadud raha pihtapanemises?
Ehk siis näituseks paralleelses universumis on üks härrasmees Kaukaaslane, igati hea inimene, teeb tööd, maksab makse, üldse siuke "Joonistatud Mees".
Äkki koondatakse, hakkab viltu vedama. Selle asemel, et kulusid kokku tõmmata/uut töökohta otsida, läheb, ja röövib panka.
Edu.ee sulle kohtupingis sellise käitumise õigustamiseks, täpselt sama asi siin. Keegi ei möliseks kui poleks seda võõra vara omaniku teadmata müümist olnud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
Kaukaaslane kirjutas:Vaadates siin viimaseid avaldusi, küsiks huvipärast, palju siis neid on, kes arvavad, et E-Meistri pikaajalise äriplaani tipptulemus koosneski viie tsikli müügist saadud raha pihtapanemises?
Ära nüüd niiväga erutu, sa kah "ettevõtja" või ?
Ikka suurelt tuleb sihte seada! Olen kindel, et paljud tarnijadki ja maksuamet jäid "kenast kopikast" ilma
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Kaukaaslane kirjutas:Vaadates siin viimaseid avaldusi, küsiks huvipärast, palju siis neid on, kes arvavad, et E-Meistri pikaajalise äriplaani tipptulemus koosneski viie tsikli müügist saadud raha pihtapanemises?
Et siis teiste tsikleid rotti lasta on OK, kui sa alguses mõtlesid, et maksad nende eest, aga siis avastad, et raha ikka pole?
Sul pole tsiklit müüa? Tahaks proovisõitu saada.
Ettevõtjaks hakkamine ongi suurem risk ja võimalik, et ka suurem materjaalne kompensatsioon võrreldes palgatööl olemisega. Koos võimaliku suurema riski ja kompensatsiooniga võtab ettevõtja ka suurema vastutuse oma tegude ja tagajärgede eest. Enamus mõtleb enne ettevõtjaks hakkamist oma äriplaani läbi ja käitub vastutustundlikult nii riigi kui oma koostööpartnerite ees. Huiaritele tuleks aga ärikeeld kehtestada.
-
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 99 korda
Võib-olla on piinlik juhtida teie tähelepanu asjaolule, et kui te seal Kadaka teel kohal käite ja midagi ostate, siis kassa tšeki väljastab hoopis
Exlu OÜ, Reg nr 12805157
Pole mõtet midagi kommenteerida, lihtsalt ütlen, et inimesed olge tähelepanelikud ja kes tahab huiaritega kaasa huiata ja teha veel halva mängu juures head nägu ka, laske käia Ma usun, et tüüpidel on iga jumala kassaaparaat ja riiul ja vana püksipaar eraldi firma nimele registreeritud, tegemist on spetsialistidega, mark my words.
Üldse rääkimata mingist pankrotist või eelmistest tegudest, mis kuradi s**t see on, vabandage väljendust, et ettevõte reklaamib ennast ühe nime ja kontaktandmetega ja alles peale seda, kui oled pangakaardi aparaati pistnud, saad teada, et tegid tehingu hoopis mingi teise, sulle täiesti tundmatu juriidilise isikuga. Kui siin keegi ütleb, et Pumpit OÜ pole milleski süüdi ja anname neile võimaluse puhtalt lehelt alustada, siis sorry, proovisin aga ei saa, hoopis kuskile mujale läheb raha.
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
Pikkade threadide viga, aga see inf käis juba enne suve läbi:
Postitas saare_merka » N Mai 26, 2016 18:23
Ostsin Banditi kiivri sealt. Kahjuks jäi suureks ja palusin neil suurus väiksema sisse tellida.
Ei tea kas jäängi seda ootama... :/
Vähemalt on vale suurusega kiiver kodus kapis
Igastahes tuli mulle sellise ettevõtte poolt nö tellimus/arve: Exlu OÜ
-
Just-just, niipalju siis uuest ettevõttest, kes on puhas poiss. Peale kodulehel kontaktide alla suvalise ettevõtte nime panemise ei näe ma, et midagi oleks muutunud. Kas keegi on kasvõi ühe tehingu sooritanud Pumpit OÜ-ga? Või isegi E-Meister OÜ-ga?
-
- Tänatud: 12 korda
Rattaid on endiselt omajagu müügis ja veel koos järelmaksuga:
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tsikkel: Kawasaki zx10r
Pandi minultki seal ratas rotti- Mati Põlluste isiklikult! kahju 5500 euri. Hoidke eemale sellisest kohast nagu Biker 24. vahet pole mis nime nad nüüd on endale võtnud. Vargad ja sulid.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
janar68 kirjutas:Pandi minultki seal ratas rotti- Mati Põlluste isiklikult! kahju 5500 euri. Hoidke eemale sellisest kohast nagu Biker 24. vahet pole mis nime nad nüüd on endale võtnud. Vargad ja sulid.
räägi lähemalt, mis tingimustel läks ja mis ratas?
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Ei taha küll saagi uuesti käima tõmmata, aga kui kellelgi on mõne "itaalia ratta paak" sinna vedelema jäänud siis veel saab kätte:
viewtopic.php?p=759011#p759011
Võibolla teen härrale liiga, aga biker24'aga seotud isik müümas umbmäärase kirjeldusega varuosi ei ärata hetkel erilist usaldust.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
simp kirjutas:Ei taha küll saagi uuesti käima tõmmata, aga kui kellelgi on mõne "itaalia ratta paak" sinna vedelema jäänud siis veel saab kätte:
viewtopic.php?p=759011#p759011
Võibolla teen härrale liiga, aga biker24'aga seotud isik müümas umbmäärase kirjeldusega varuosi ei ärata hetkel erilist usaldust.
.....ja siis müüb Monda veel pihta pandud käekaitsmeid, lap-timerit ja Monsteri sumpat
Tule taevas appi
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
jkristjan kirjutas:Üldse rääkimata mingist pankrotist või eelmistest tegudest, mis kuradi s*** see on, vabandage väljendust, et ettevõte reklaamib ennast ühe nime ja kontaktandmetega ja alles peale seda, kui oled pangakaardi aparaati pistnud, saad teada, et tegid tehingu hoopis mingi teise, sulle täiesti tundmatu juriidilise isikuga.
Sellist praktikat kohtab Eesti motokeskustes veelgi, et juriidilised kehad lastakse kotti aga kaubamärk säilib.
-
- Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
- Tänanud: 367 korda
- Tänatud: 82 korda
- Kontakt:
Pihelgas kirjutas:jkristjan kirjutas:Üldse rääkimata mingist pankrotist või eelmistest tegudest, mis kuradi s*** see on, vabandage väljendust, et ettevõte reklaamib ennast ühe nime ja kontaktandmetega ja alles peale seda, kui oled pangakaardi aparaati pistnud, saad teada, et tegid tehingu hoopis mingi teise, sulle täiesti tundmatu juriidilise isikuga.
Sellist praktikat kohtab Eesti motokeskustes veelgi, et juriidilised kehad lastakse kotti aga kaubamärk säilib.
Ilmselt te pole kunagi vaadanud Euronicsi kviitungeid, kust selgub, et firma, kelle käest te just kaupa ostsite, on hoopis Antista AS.
https://www.youtube.com/c/ElectroMotoVlog
-
See on kõik väga tore, aga võlausaldaja tahab pankroti korral teada, et kõik varad on läinud realiseerimisele, mitte uude juriidilisse kehasse ümber kanditud või niisama välja varastatud. Kui samas kohas tegutseb sama kaubamärgi all edasi uus OÜ ja müüb riiulitelt sama kapua siis on asi sellest nii kaugel kui olla saab. Lisaks on vara ka kaubamärk ise, võlausaldajat võib huvitada, miks sai selle endale Pumpit OÜ, kas/mis ta selle eest maksis ja kas see raha ka võlgade katteks läks.
-
- Mode
- Tänatud: 1 kord
elektromargu kirjutas:Pihelgas kirjutas:jkristjan kirjutas:Üldse rääkimata mingist pankrotist või eelmistest tegudest, mis kuradi s*** see on, vabandage väljendust, et ettevõte reklaamib ennast ühe nime ja kontaktandmetega ja alles peale seda, kui oled pangakaardi aparaati pistnud, saad teada, et tegid tehingu hoopis mingi teise, sulle täiesti tundmatu juriidilise isikuga.
Ilmselt te pole kunagi vaadanud Euronicsi kviitungeid, kust selgub, et firma, kelle käest te just kaupa ostsite, on hoopis Antista AS.
Ma rääkisin, et juriidilised kehad lastakse järjest kotti, aga kaubamärk on sama. Antista pole päris sama keiss.
Sama asi siin, rattas maha müüdud, raha pole saanud. Kas keegi ikka sai oma raha kätte?
-
Teema algataja - Postitusi: 387
- Tsikkel: Honda
- Tänatud: 64 korda
Mina ei ole raha saanud.
https://www.ametlikudteadaanded.ee/aval ... o_search=1
Sealt on näha, et nõudeid on omajagu. Minu ettepanek oleks teha ühine avaldus prokuratuurile. Kes arvab, et sellest võib abi olla, siis kirjutab mulle sõnumi.
-
- Mode
- Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
- Tänanud: 25 korda
- Tänatud: 24 korda
No mina sain kokku lugedes juba üle 100 kilo nõudeid kokku koos riigiga. Summa on arvestatavalt suur.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Henn kirjutas:Mina ei ole raha saanud.
https://www.ametlikudteadaanded.ee/aval ... o_search=1Sealt on näha, et nõudeid on omajagu. Minu ettepanek oleks teha ühine avaldus prokuratuurile. Kes arvab, et sellest võib abi olla, siis kirjutab mulle sõnumi.
Oleks mõistlik küll, iga advokaat ütleb, et tegemist on kelmusega. Mõni kodanik võiks lõpuks ikka oma vitsad saada.
Bandit kirjutas:No mina sain kokku lugedes juba üle 100 kilo nõudeid kokku koos riigiga. Summa on arvestatavalt suur.
Vaatasin müüvad rattaid kogusummas ligi 72k
On vahepeal mingit progressi toimunud, eriti neil, kes rattata jäid?
-
Teema algataja - Postitusi: 387
- Tsikkel: Honda
- Tänatud: 64 korda
Tere,
Vahepeal kutsusin kannatajaid ühinema. Olen kahe inimesega kontaktis. Valmistame ette ühisavalduse tegemist proksile - juhatuse liikme(te) vastu.
H.
oil kirjutas:http://www.autoleht.ee/uudised?id=10889
Huvitav kas seda autolehte kuskilt lugeda/osta ka saaks? Või tuleb rehvivahetuse hooaega oodata, et sealsetes salongides kliendiruumis lapata.
Huvitav oleks teada kas Mina olen lubanud Autolehel oma pilti kasutada oma ajakirjas?! Peaks küsima toimetuselt ka nüüd minu ISIKLIKUD saamata jäänud toetused selleks hooajaks!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.