Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Tervet ja kainet mõistust kipub vahest nappivat ja siis on nett kõvatajaid täis. Igast lausejupist loetakse välja ähvardus ning kohe tulistatakse vastu stiilis "arvesta sellega, et meid on palju ja tuleme kambaga". Tasuks ka mõelda, et kelle "õuele" kambaga minnakse. Kunagi ei tea, milline kamp seal võib elada. Äkki on seltskond relvafanaatikuid ja mis siis saab kui mõnel nõrgema närviga elanikul näpp liiga palju tõmbleb kui seltskonda kättemaksuhimulisi mootorrattureid näeb.
Meil kodukülas on ka selliseid nähtud, pean silmas neid kel kainet ja tervet mõistust napib. On neid nii 2 kui 4 rattalistega olnud ja aegade jooksul on neid ka erinevatel viisidel korrale kutsutud. Kes saab jutust aru, kes kuidagi teisiti. Pole keegi kambaga tagasi tulnud ega ka omaltpoolt politseid kutsunud. Lõppkokkuvõttes on kõik aru saanud mida nad valesti tegid ja miks asjad nii läksid ja oma EGO tagasi tõmmanud. Vimma pole pärast keegi pidanud ja edaspidi kohtudes ei häbeneta tere öelda ning vanu asju meelde ei tuletata.
Antud juhtumi puhul ei saa ma aru sellest kommuuni ringkaitsest, et kui teema algatajal videot pole, siis tõmba alahuul üle pea ja neelata. Mis k.rdi põhjus peaks olema suvalisel inimesel tulla siia lihtsalt niisama teemat tegema kui selleks tõsisemat põhjust pole? Et on mingi paadunud tsiklivihkaja? Kamoon, mõelge natuke ikka ka. Ei taha uskuda, et teema algatati lihtsalt seepärast, et 2 poisikest ära eksisid ja viisakalt mööda tänavat sõitsid, kuid see ajas kohalikel harja punaseks. Aga äkki ma tõesti eksin. Ja kutsuda teist inimest lödipüksiks, sest ta ei jooksnud neile järgi ning kaigast kodarasse ei visanud? Või mismoodi sa vestled ratturitega kes su majast mööda sõitsid? Kihutad autoga järgi?
Võtaks nüüd rahulikumalt ja naudiks sõitmist kuni ilmad veel ilusad ning arvestaks lisaks oma ja ainult oma õigustele ka natuke kaaskodanikega.

PS! Ei ela ise seal ja ei tunne ka ühtegi sealset elanikku. Juhuslikult olen sinna tänavale aga sattunud küll, seega on ka ettekujutus antud tõkkepuust ja tänavast. Liiklesin viisakalt vastavalt märkidele ning ei tulnud mõttele, et äkki mul oleks õigus minna seda tõkkepuud maha võtma, sest see võib ebaseaduslik olla. Ja kohalikud ei loopinud kividega ka, ega pööranud üldse mu tegemistele tähelepanu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”