Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.
Re: Loopera teel ei ole lubatud võõrastel isikutel mootorsõidukitega sõita.
Kõige lihtsam kontroll tee kasutamisel on lähtuda liikluskorraldusvahenditest. Kui on eratee ja märki pole, tähendab omanik lubab. Pole probleemi. Kui on kelle iganes tee ja on märk, siis tuleb juhinduda märgist. Ma pole veel kuulnud, et kuskil keset liiklust mõni juht ühtäkki seab liikluskorraldusvahendi õigustatud paigalduse kahtluse alla. Miks seda siis selgelt äratuntavate eramute vahel teha?
Kunagi ammu oli ka p*** krim.korras karistatav. Ajad muutuvad ja õigus koos sellega.
See, et register on informatiivne tähendabki seda, et registrikande alusel ei teki õiguslikku tagajärge. Ehk siis pelgalt informatiivse registrikande alusel näiteks ei saa kodanikku või teist pidada rikkujaks. Seega registris kasutatud mõistete sidumine kolmanda õigusnormiga ei ole asjakohane.
Jätkuvalt on arusaamatu punnitada ja jonnida teemal kas tee on kuskil miskit moodi märgitud. Lihtsaim viis on ju omanikult viisakalt luba küsida. Mina näiteks ei ole keelduvat vastust mitte kordagi saanud. Küll aga olen veendunud, et märgi alt sisse sõites ja omanikule öeldes, et imegu lahti sest märk on "ebaseaduslik" oleksin kindlasti üle poolte kordadest kaklusse sattunud. Siit soovitus - kes tahavad kakelda ja ei soovi mõistlikult ja viisakalt asju ajada võiks omale teede võrgustiku kaardi välja trükkida ja minna "erateedele" paarutama. Igale oma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.