Söidame Jõgevatreffile R.29.07.05, kl: 17:30-18.00
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Söidame Jõgevatreffile R.29.07.05, kl: 17:30-18.00
Jah ehk siis paljud tööinimesed, kes töötavad
seda tavalist 9-17, tahavad kindlasti reedel peale tööd Jõgevatreffile sõita.
Sel puhul võiks koguneda 17.30 - 18.00 mingis kindlas Tallinna punktis ja minna veits suurema kambaga. Ise pakun, et Järve Neste on selleks jällegi hea koht. Pakkuge ise midagi muud või nõustuge
seda tavalist 9-17, tahavad kindlasti reedel peale tööd Jõgevatreffile sõita.
Sel puhul võiks koguneda 17.30 - 18.00 mingis kindlas Tallinna punktis ja minna veits suurema kambaga. Ise pakun, et Järve Neste on selleks jällegi hea koht. Pakkuge ise midagi muud või nõustuge

Ise ei ole ka eriti kiirustaja tüüp, seega sobib ka kõver tee paremini. Selgusetu on mulle endiselt see järve Neste
... kas see on see, mis Pärnu mnt ja Tammsaare pikenduse ristil asub
Iseenesest kui piibe variant käiku läheb, siis oleks vist tõesti ka see Peterburi tee neste (susi hotelli juures) sobilik koht
Igatahes see koht, mis "lukku" pannakse, sinna ma ka tulen 

-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
tartu mnt on lihtsalt üks pikk ja suht sirge tee mis on sitaks autosid täis tikitud ning kus tee ääres on üks hamburgeriputka. kambaga sõit sellisel teel väga igav ning vaevaline.
mida see paar kilomeetrit teeremonti sulle ikka teeb. piibe mnt kaudu on vähem liiklust, rohkem vabadust, põnevam tee.
Muuseas kas siit ei peaks maanteeinfot saama?
http://www.inspirit.ee/maantee/
Ma siin piibe mnt. ei näinud, samas võibolla on see liiga tähtsusetu, et siia märkida.
mida see paar kilomeetrit teeremonti sulle ikka teeb. piibe mnt kaudu on vähem liiklust, rohkem vabadust, põnevam tee.
Muuseas kas siit ei peaks maanteeinfot saama?
http://www.inspirit.ee/maantee/
Ma siin piibe mnt. ei näinud, samas võibolla on see liiga tähtsusetu, et siia märkida.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
Nelijärve Jäneda vahel on freesitud - se on kukepea
Aga Käravete sild - kui see veel on remondis siis tuleb ümbersõit Lehtse kaudu mis on huvitav ja uudne.
Too ümbersõit jookseb Tapa alla välja , niiet äkki võiks sõit toimuda läbi Tapa kus kohalikud ja äkk Rakvere omad ühineda saaks.
RR
Aga Käravete sild - kui see veel on remondis siis tuleb ümbersõit Lehtse kaudu mis on huvitav ja uudne.
Too ümbersõit jookseb Tapa alla välja , niiet äkki võiks sõit toimuda läbi Tapa kus kohalikud ja äkk Rakvere omad ühineda saaks.
RR
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Selline küsimus et väga tahaks ka Jõgevatreffile tulla. Enda ratta saan kätte alles 8.augustil aga:( Päris bussiga jälle ka ei tahaks minna. Siin osa rahvast stardib ma vaatan Viljandist ja osa nagu Tallinnast (muidugi neid vajub sealt mujalt ka kokku igalt poolt). Ebatavaline palve vist aga kas kellelgi poleks veel ratta peal ruumi, saaks kaasa tulla järsku? Et kui oleks võimalik eks vastake siis siin või helistage 59045139 ja andke teada kuhu tulema pean. Olen siuke lõbus kaaslane noh. Et asjaga nagu karmilt kiire. Tänks tähelepanu eest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.