CZ 125 krossikaga jama ..

Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

tihend peab muidugi olema mitte kuidagi ei saa ilma tihendita. Tihend tuleks teha võimalikult õhukesest materjalist(paberist), eriti silindri ja mootori vaheline...kui see liiga paks teha läheb akende ajastus valeks ning surveaste väheneb mis vähendab tunduvalt mootori võimsust. CZ ei kannata absoluutselt sitta õli...ma olen seda vist igas cz-i teemas öelnud, mingi 40kr õli ei kõlba absoluutselt mitte...parem osta kallim õli kui pärast remontida ja ajusid nussida. mina olen pannud õli 5L kohta 150g kuskil. 10L kohta 150g on kindlasti vähe...kohe väga vähe, ilmselt on mootor sellega peeti ka läinud, silnder ebatihe ja laagrid läbi. Ma kasutan alati korralikku õli ja ei pea mootorit lahti ka võtma, terve suvi sõitsin ilma mootori probleemideta...niikaua kui korra raha puuduse tõttu kallasin 60kr mingit abu dhabi-is tehtud õli sisse ja oligi masin peetis kohe.

Kui juba mootor lahti siis kontrollida kõik laagrid üle...kindlasti vahetada ära väntvõlli laagrid ja kui käigukasti laagrites on vähemgi kulumise märk siis ka need vahetada. Üldiselt kui mootor juba lahti on siis kõik asjad korraga ära vahetada see on minu arvamus...pärast vähem jama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”