Kleepsudel servad lahti, saab veel korda?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Kleepsudel servad lahti, saab veel korda?

Lugemata postitus Postitas Villem »

Heia! Endurokal on esiporika ja külgmiste plastide peal olevatel kleepsudel servad lahti tulnud, mingid jube paksud ja jäigad kleepsud on. Tõenäoliselt tuleb veel iga sõidu ja pesuga üha enam lahti ja kogub sodi sinna alla. Kas on veel mõtet mingi liimiga või servale peale kleepides proovida äärt kinni saada? Muidu pean lihtsalt mingilt maalt žiletiga ära lõikama ja see jääks üüber kole :( Tervet komplekti uusi tehase kleepse ka ei raatsi tellida, eriti, kui need järgmine aasta jälle lahti tulevad.

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Re: Kleepsudel servad lahti, saab veel korda?

Lugemata postitus Postitas mx77 »

ma olen kasutanud Bostik A3 kontaktliimi selleks, jäävad täitsa ilusti kinni, kui teha vastavalt kasutusjuhendile, ehk siis oluline on lasta liimi piisavalt kuivada enne kokkusurumist

Kasutaja avatar

Teema algataja
Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Villem »

mx77 kirjutas:

ma olen kasutanud Bostik A3 kontaktliimi selleks, jäävad täitsa ilusti kinni, kui teha vastavalt kasutusjuhendile, ehk siis oluline on lasta liimi piisavalt kuivada enne kokkusurumist

Millised Tallinna poed seda müüvad? Tahaks just väikest tuubi, suurt karpi pole mõtet osta.

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

tööriistamarket

Dront

Lugemata postitus Postitas Dront »

Villem kirjutas:
mx77 kirjutas:

Millised Tallinna poed seda müüvad? Tahaks just väikest tuubi, suurt karpi pole mõtet osta.

Servade lahti tulemise vältimiseks: http://www.amazon.com/3M-Edge-Sealer-39 ... ds=3m+3950

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

eks ta seesama kontaktliim ikka ole :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”