Tähelepanu - politsei! → Radarisse 140km/h: Tartu-Tallinn

polomark

Radarisse 140km/h: Tartu-Tallinn

Lugemata postitus Postitas polomark »

Sõitsin tartust tallinna poole oma Honda CBR1000F-ga , päike paistis keset päeva seniidist, tee oli peegelsile ja sirge 5km pikk. Kuidagi rusuv oli sõita 100-ga ja nii ma harrastasin seal korraks 160-ga paarutamist. Aga oh ebaõnne, äkki kargas põõrast välja sauaga miilits ja kutsus mu tee äärde peatuma, ma nägin neid radariga juba kaugelt ja sain hoo 140 peale pidurdada (100km/h alas) aga onu sai mu radarisse. Peatudes nägin kahte politsei tsiklit ja peagi küsiti kuhu kiirustame nüüd sellise hooga. Ma vastasin et jalgpalli võistlusele pean jõudma Suure Jaani (Viljandimaal) ja natuke läks kiirus üle. Trahv kirjutati päris soolane ja enne kui ära sõitsin siis naljatamisi ütles mulle veel , et vaata vahest spidomeetrit ka, muidu kohtume peagi uuesti.
Pärnu trassil olen siiamaani pääsenud trahvidest seetõttu, et vastu tulevad autod on vilgutanud tuledega. Seekord ei vilgutanud keegi.

Sellised lood siis juhtuvad kihutajatega.
Lisaks läksid juhiload 6 kuuks hoiule.

Ärge Tartu-Tallinna trassil kihutage, tihti mendid väljas, nii eravärvides tume vento, subarud ja menditsiklid.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”