Ducati Monster head ja vead?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Re: Ducati Monster head ja vead?

Lugemata postitus Postitas puhh »

kurikristjan kirjutas:

Harley mehi ma mõistan, aga Ducati on jäänud mõistetamatuks. Mehaanikud ei saa ka tegelikult mõnikord aru, miks itaalia tsiklimarki kummardavad idi.... inimesed remontimise asemel lihtsalt jaapani rattaga ei sõida.

Kusjuures ma pean tunnistama, et Suzuki avas mu silmad ja aitas mõista, et rattal ja rattal on erinevus. Seega pean igati tänulik olema Suzukile.
Nimelt juhtusin kunagi aastaid tagasi sõitma ühe jaapani V2-ga ja mõtlesin, et kui kloon on sellise huvitava minekuga, siis mis võib veel olla see originaal. Ja ütleme, et peale seda pole tahtnud enam japse omada. Ju olen ma nii idi...., kes tahab ainult remontida ja mitte sõita. Ainuke häda on selles, et need raiped Ducid nii väga ei taha laguneda. Ju tuleb siis ikka nendega sõita. :-|||

Ja mis puudutab kuiva lahtist sidurit, siis see mutrite-seibide kolin aitab ilmeksimatult teise analoogse Duci hulga rataste seast ülesse leida. Eks tuleb kaaskannatajale remontimisel jõudu soovida.

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.

Rattal
Tsikkel: Duke 690, EC 250, V4R APRC

Lugemata postitus Postitas Rattal »

Sellise siduri kolina kõrvalt muid ebaloomulikke hääli ei kuulegi enam, kui peaks midagi tekkima... aga noh nad ju ei lagune :)
Ja kui ikka väga meeldib...
https://www.youtube.com/watch?v=MgqJI0M30_s

Muidu huvitavad rattad, vähemalt teine samasugune naljalt vastu ei sõida! 8)

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Kuiv sidur on kasutuses ka MotoGP ratastel
Ja kel võimalust proovige ära racing libisev sidur ise enam sellest loobuda ei kavatse :D

Nicko
Tsikkel: Monster 1000S

Lugemata postitus Postitas Nicko »

Minu Monster 1000S'l BikePoint'is suvel rihmad umbes 120€ ja vahetus 35€
rullikuid ja muidu asju ei vahetatud seekord.
Ise tegemiseks on California Cycleworks palju häid juhiseid teinud.
https://www.youtube.com/user/cacycleworksdotcom

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

puhh kirjutas:
kurikristjan kirjutas:

Harley mehi ma mõistan, aga Ducati on jäänud mõistetamatuks. Mehaanikud ei saa ka tegelikult mõnikord aru, miks itaalia tsiklimarki kummardavad idi.... inimesed remontimise asemel lihtsalt jaapani rattaga ei sõida.

Kusjuures ma pean tunnistama, et Suzuki avas mu silmad ja aitas mõista, et rattal ja rattal on erinevus. Seega pean igati tänulik olema Suzukile.
Nimelt juhtusin kunagi aastaid tagasi sõitma ühe jaapani V2-ga ja mõtlesin, et kui kloon on sellise huvitava minekuga, siis mis võib veel olla see originaal. Ja ütleme, et peale seda pole tahtnud enam japse omada. Ju olen ma nii idi...., kes tahab ainult remontida ja mitte sõita. Ainuke häda on selles, et need raiped Ducid nii väga ei taha laguneda. Ju tuleb siis ikka nendega sõita. :-|||

Ja mis puudutab kuiva lahtist sidurit, siis see mutrite-seibide kolin aitab ilmeksimatult teise analoogse Duci hulga rataste seast ülesse leida. Eks tuleb kaaskannatajale remontimisel jõudu soovida.

Kusjuures püüdes ausaks jääda, siis ma ei taha duci sugugi maha laita, vaid ühel päeval ise ka proovida. Eks arusaadav, et käestlastud isendeid liigub ka ja kõik ei olegi mingid hoolduspeded, kes kõike teha teavad, mõne mehe tsikkel sõidab ostmisest esimese remondini, sest hooldus jääb loomulikult mõjuva põhjuseta ära või piirdub õlivahetusega.
Aga vähemalt tuono ja reimps läksid käima, tundub et nad sõidavad ise üldse apriliatega. Saaks ainult kaagutada. :-||| :mrgreen:

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Noh, ma olen omanud nii 1100gsxfi kui 750gsxri ning nüüd suvel sõitsin nädal-paar Hayabusaga. No on ikka vaks vahet mu Tuonoga ja japside kahjuks. Maitse-eelistusi on muidugi erinevaid, olen alati valmis aktsepteerima sinu kehvemat maitset :mrgreen:

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

A reimps, sa bemmiga veel sõidad või?
Maitse üle ei vaielda, kuid kui jutt on itaallasest ja rahas ei oleks küsimus, siis ma ostaks ikkagi hoopis Bimota.

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

kurikristjan kirjutas:

A reimps, sa bemmiga veel sõidad või?
Maitse üle ei vaielda, kuid kui jutt on itaallasest ja rahas ei oleks küsimus, siis ma ostaks ikkagi hoopis Bimota.

...ja Alfa (w) :mrgreen:

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

eks need risudega sõitjad suudavad teema jälle ära solkida
Nagu reimps juba eespool mainis kõik ei saa modellidega väljas käija

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”