Järvevana raudteeülesõidul kukkunutele!
Moderaator: Moded
Re: Järvevana raudteeülesõidul kukkunutele!
Lahtine kruus teel on tõesti üle mõistuse. Kas selle suudaks keegi ära ka seletada mis otstarve sellel üldse on ???????? Aga soovitan julgelt kohe kaebama minna kui keegi kuskil kukub selle tõttu, suure kiirusega või ilma, sest muidu arvatakse et see on normaalne ja nii jääbki. Järvevana tehti korda aga selle eest keerame mäetäie paska tee peale!!! Hea loogika linnaisadel.
a501322914 kirjutas:Lahtine kruus teel on tõesti üle mõistuse. Kas selle suudaks keegi ära ka seletada mis otstarve sellel üldse on ???????? Aga soovitan julgelt kohe kaebama minna kui keegi kuskil kukub selle tõttu, suure kiirusega või ilma, sest muidu arvatakse et see on normaalne ja nii jääbki. Järvevana tehti korda aga selle eest keerame mäetäie paska tee peale!!! Hea loogika linnaisadel.
Kas mitte killustikuga/kruusaga kaetud alad ei ole märgitud ka liiklusmärkidega, s.h ka kiirusepiirangud? kui sa lähed kaebama, et "suurel kiirusel kukkkusid".. vastust võid oletada mis sa saad
Krusateel peaks siis üldse olema ju võimatu sõita. on ju sealgi kivikõvaks sõidetud aluspinnast, millel lahtised terad paiguti peal.
VB ei peaks üldse sõitma mootorrattaga, kui nii palju häda ja viletsust on?
Antik kirjutas:Krusateel peaks siis üldse olema ju võimatu sõita. on ju sealgi kivikõvaks sõidetud aluspinnast, millel lahtised terad paiguti peal.
VB ei peaks üldse sõitma mootorrattaga, kui nii palju häda ja viletsust on?
Kruusateed on midagi muud kui asfaltteed. Jutt ju selle ümber keerlebki, et kui asfaltteele on loobitud kruusa, kildu ja muud lahtist jama ning kogu see nali liiklusmärkidega reguleerimata jäetud, siis peaks juht olema Selgeltnägija-Villu ja ikkagi ise oma kiiruse alla tõmbama, teeoludele vastavaks. Ja nagu eespool toodud paar näidetki, et hoiatusmärkidega tähistamata sittade teeoludega õnnetusse sattunud on selle eest veel trahvi ka saanud, kuna nad ei valinud vastavat kiirust, siis on ikkagi ise kõiges süüdi
Kui maanteemardid ja kohaliku omavalitsuse vastavad mardid peavad sellist asja normaalseks, siis on midagi mäda.
Sõitsin täna Järvevana ülesõidul nii märjas kui kuivas ning igatahes täiesti korralik parandustöö on tehtud mõlemas suunas. Võib julgelt seda teed kasutada igapäevaseks sõiduks, teised teed kõik kruusa all.
Hei, tõstan igaks juhuks vana teemat.
Olen küll võib öelda A-kati roheline aga juhin tähelepanu igaks juhuks järgnevale, sest ise olen mitmeid kordi seda tunda saanud varem...
Järvevana ülesõit Tallinnas võib muutuda väga libedaks peale järgmist vihma (homme). Just kiirendamise koht peale raudteed, Mustamäe poolt tulles.
Miks? Sest uuelt teelt(järvevana pikendus) on kõvasti õli(?) ja muid aineid, mis vihmaga muutuvad eriti libedaks, kantud ülesõidule. Ja vihma pole meil ammu olnud.
Mõnusta liiklemist
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
Järvevana ülesõidu võib tänapäeval kasvõi kõrvade peal läbi sõita.
-
- Tsikkel: Honda CBX 550 F; Honda CB500T
- Tänanud: 3 korda
trege kirjutas:Hei, tõstan igaks juhuks vana teemat.
Olen küll võib öelda A-kati roheline aga juhin tähelepanu igaks juhuks järgnevale, sest ise olen mitmeid kordi seda tunda saanud varem...
Järvevana ülesõit Tallinnas võib muutuda väga libedaks peale järgmist vihma (homme). Just kiirendamise koht peale raudteed, Mustamäe poolt tulles.
Miks? Sest uuelt teelt(järvevana pikendus) on kõvasti õli(?) ja muid aineid, mis vihmaga muutuvad eriti libedaks, kantud ülesõidule. Ja vihma pole meil ammu olnud.
Mõnusta liiklemist
Sõidan pea iga päev 2x sellelt ülesõidult üle- Kui paar aastat tagasi suhtusin suhteliselt ettevaatlikult ülesõitu tänu hoiatustele ja teiste kogemustele, siis täna mulle tundub, et see ülesõit on täiesti normaalne. On palju palju hullemaid ja ohtlikemaid kohti ...
-
- Tänatud: 16 korda
6 aastat oli hea vaikus ja rahu selles teemas, nüüd hakkab pihta.... Hakake nüüd veel kukkuma kah seal
Ma ei ütle, et ülesõit on ohtlik. Vaid seda, et esimene vihm peale pikka kuiva teeb selle ohtlikuks. Ja ohtlik on libedus kiirendusel peale ülesõitu. Tulles Mustamäe poolt.
Sõidan isegi sealt igapäevaselt mitu korda üle ja tõesti asi on paranenud kõvasti võrreldes aastaga 2009.
Esimene vihm peale pikka kuiva kuumust on igal pool ohtlik. Järvevana pole selles suhtes mingi erand.
Eriti tasub ettevaatlik olla neis kohtades, kus tihtilugu ummikud on.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
See millest jutt käib on värske teekate , mis vihmaga libedaks muutub , kuna pole veel aurustunud / ratastega maha sõidetud värsket bituumenit ja emulsiooni .
-
- Tänatud: 16 korda
Jajaa, ma panin ükskord poriloigust läbi, pärast jalad märjad... tasub ettevaatlik olla
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
madmax kirjutas:Jajaa, ma panin ükskord poriloigust läbi, pärast jalad märjad... tasub ettevaatlik olla
...just,mul juhtus ka ükskord samamoodi ,aga Järvevanal on rautdtee ülesõit nagu iga teinegi,pole mõtet üle dramatiseerida.
Kui see on ohtlik,siis Lätis või venes peaks mõne raudtee ületuseks treila tellima,sest seal võib olla ikka julmalt ohtlik.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Härra tahtis teada anda ohtlikkusest seoses uue teekatte ja tuleva vihmaga aga lugemisoskus ei ole kõigil nii käpas, kui loovkirjutamine Va Sten, sina oled igal alal tubli
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Õhtat!
Ma vaatan, et ilm läks ilusaks, lähen panen ka kuskil külili ajaviiteks!
Päikest
Taavi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.