K: KTM 690 SMC-R ost.

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: K: KTM 690 SMC-R ost.

Lugemata postitus Postitas mella »

every 10000km or after every sporting use.

http://www.ktm.com/globalassets/product ... bed_en.pdf

Kasutaja avatar

Teema algataja
stass15
Tsikkel: KTM 690SMC-R

Lugemata postitus Postitas stass15 »

timotelli kirjutas:

Käisin täna Jälgimäel, nägin su ratast sind ootamas. Istusin ka peale :D Lasin ühe kerge peeru istmele, pole tänud väärt. Nali naljaks :wack:

Proovisn 690 endurot, mõnus kõrge aga kuradi uimane. Kindlasti on 690 SMC äkilisem, kuid kui suur see vahe tuleb?
Lisaks proovisin seda 560 supermotot, mis neil seal pikemat aega seisab. Samuti jube lahja, esiratast ei saa ilma sidurita ülesse ja üldse nii uimane ja jäik.

Ma usun, et olen enda SXV 550-ga ära helliatud. See V2 mootor on ikka täiesti teiselt planeedilt, kui nüüd neid võrrelda. Lisaks SXV on juba jalgade vahel nii kerge, stabiilne, samas nagu jube loom.
Seda on raske sõnadesse panna, peab ise proovima.
SXV V2 kerib esimese kahe käiguga natukene rohkem gaasi andes tagarattasse ja kui 3 käik sees ja hoog suurem, siis hakkab lihtsalt rohkem gaasi andes taguratas all ringi kerima ja nii kuni viienda käiguni.

Kui oled nõus, siis saaks kokku ja ma annan enda oma proovida kui sinu omaga põksu saan. Plaanisin ära vahetada aga tänase katsesõidu tulemusena viskasin selle mõtte ära.

Kus kurat sa enne olid, nüüd asi käes ja jutt muudkui lippab, muidu ootasin teid terve nädala... ei kedagi :D
Igaljuhul kätte ma ta sain, vahet kohe tunda. Jah absoluutselt teine teema endurost.
Ka Mart KTM-ist rääkis, et endurol täiesti mahakeeratud see äkilisus, pigem ,et oleks maksimaalselt sujuv,
igaljuhul põhja ma veel masinat keeranud pole ning vaadanud mis positsioonis tellimus on, eks esimesed 1000km sõidan väga rahulikult sisse
ja peale seda võib ka kokku saada ja proovida üksteise ratast.
Mart muideks mainis jah, et keegi "minu" sõber pidavat seal käima, kuigi ei tea ühtegi sõpra kellel oleks Aprilia ( aga eks me kõik ole siin sõbrad-kaherattalistega (w) )
Tahtsin küll proovida SXV-d kuid lugesin võrdluseid smc ja sxv vahel ning sain aru, et pole minu masin see APE , küll aga soov on suur see ära proovida 8)

Ootan sissesõidu ära, siis hakkan kruttima sealt istme alt igasugu asju :twisted:

Kasutaja avatar

Teema algataja
stass15

Kasutaja avatar

Hendri
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Hendri »

timotelli kirjutas:

SXV V2 kerib esimese kahe käiguga natukene rohkem gaasi andes tagarattasse ja kui 3 käik sees ja hoog suurem, siis hakkab lihtsalt rohkem gaasi andes taguratas all ringi kerima ja nii kuni viienda käiguni..

offtopic küll, aga...
No kurat maeitea.. Kas olen mina liiga suur (mitte raske) või ei suutnud ma sest rattast viimset kõike võtta, aga no maeitea.. pean tõdema, jube elukas ja liigub vastavalt, aga no selline kirjeldus on nüüd küll vähe ülemäära, et kolmas kuni viies käik tagaratas all ringi käib.. alles eile proovisin :mrgreen:

Kasutaja avatar

Teema algataja
stass15

Kõik elavad oma unistustes nii nagu nad soovivad, eks :bsmile:

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Heheh :D Esimene kuni kolmas on täitsa reaalne. Minu rattal ka gaasiga kenasti tagarattas. Aga kuni viiendani käib ratas ringi ainult kruusa peal. Ülejäänud juhtudel julgeks väita, et sidur libiseb. Umbes sama, mis pudelitäis viina vee pähe ära juua. Bljääääd, kus hakkab pähe. :mrgreen:

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Teema algataja
stass15

Mul läheb 525 sx-il mis paarkend kilo kergem ainult krossirehvidega ja kruusateel kõigi nelja käiguga taguratas keerlema :D
ISEGI siis kui vahetasin hammaka väiksema vastu, aga no wey it could happen on asfalt :wack:

lärm
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas lärm »

mul tutikad kohvriraamid 690 enduro r pakkuda , smc le lähevad ka . letihind 400 , pakun 175 euriga
5014885
lärm

Kasutaja avatar

Teema algataja
stass15

Ei soovi, aga tänud :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”