K: KTM 690 SMC-R ost.
Re: K: KTM 690 SMC-R ost.
Käisin täna Jälgimäel, nägin su ratast sind ootamas. Istusin ka peale Lasin ühe kerge peeru istmele, pole tänud väärt. Nali naljaks
Proovisn 690 endurot, mõnus kõrge aga kuradi uimane. Kindlasti on 690 SMC äkilisem, kuid kui suur see vahe tuleb?
Lisaks proovisin seda 560 supermotot, mis neil seal pikemat aega seisab. Samuti jube lahja, esiratast ei saa ilma sidurita ülesse ja üldse nii uimane ja jäik.
Ma usun, et olen enda SXV 550-ga ära helliatud. See V2 mootor on ikka täiesti teiselt planeedilt, kui nüüd neid võrrelda. Lisaks SXV on juba jalgade vahel nii kerge, stabiilne, samas nagu jube loom.
Seda on raske sõnadesse panna, peab ise proovima.
SXV V2 kerib esimese kahe käiguga natukene rohkem gaasi andes tagarattasse ja kui 3 käik sees ja hoog suurem, siis hakkab lihtsalt rohkem gaasi andes taguratas all ringi kerima ja nii kuni viienda käiguni.
Kui oled nõus, siis saaks kokku ja ma annan enda oma proovida kui sinu omaga põksu saan. Plaanisin ära vahetada aga tänase katsesõidu tulemusena viskasin selle mõtte ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.