DIY - Tsikli LED lisapidurituli
-
Teema algataja - Postitusi: 16
- Tsikkel: ER-6N
Re: DIY - Tsikli LED lisapidurituli
mella kirjutas:Põlemist? Sa arvutad ainult LED-ide tarvet? Aga vastuvõtja ootereziimi tarbimine?
Lisaks arvesta, et päris paljud tavalised odavad ledid on 20 kraadise nurgaga. Seega kui kott vähegi kortsus, näitavad igale poole mujale kui kasutaja tahaks.Mina kasutaks suure nurgaga LED mooduleid ning lisaks paneks need max impulssvoolutugevusel tööle koos impulsigeneraatoriga. Praegu peast ei mäleta, mis see efektiivne põlemise-kustumise suhe ja millisel sagedusel oli, aga korralikud rattalaternad töötavad samal põhimõttel. Inimsilm niikuinii alates 25Hz-st vilkumist väga ei erista.
muumitramm kirjutas:
- Tõsi, sisse/välja lülitamine on tüütu. Samas arvutuste kohaselt peaks vastuvõtja kahel patareil kestma 3 ööpäeva järjestikku põlemist. Eks näha ole kaua praktikas vastu peab. Varupatareid on alati kaasas.
Jah, ledide põlemisele tuleb veel ootereziimil tarbimine juurde lisada. Ma kaldun arvama et mul ongi 20 kraadise nurgaga ledid sest nagu videos on näha, näitavad ledid lakke. Võibolla oleks mõistlik panna siis need ledid:
http://www.oomipood.ee/product/l-813src ... abipaistev
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.