Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW Head ja vead?

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW Head ja vead?

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Vahepeal sai otsitud endale rattaid, ja põhimõtteliselt, müüakse kas kohvimasinadi või siis veits kallilt. Reaalsus on see, et tahad pauguvaba, osta uus. Natuke mõtlemisainet, 2000 aasta masin on tänaseks 15 a. vana 2003 on 12. aastat vana. Isegi auto jaoks on see periood väga pikk. Ja kui masinad üritatakse müüa sama rahaga mis 4-5 aastat tagasi ja keegi selle raha eest ka ostab, siis on see veelüks tõestus, et turg Eestis on suurema lolli otsimine. Õige müügimees müüb emotsiooni.

Müügimehe eesmärk on mis? KAASUM! Ja never ever, ei investeerita ühte või teise masinasse üleliia. Investeeritakse täpselt nii palju, et see ostjal paneks silmad särama isegi kui talle kustaks tulist kust silmaauku. Ja nüüd siis lihtne matemaatika. Mis hinnaga on vaja tuua eestisse ratas, kui teda siin müüakse 3000, millel on vahetetud kett ja hammakad ca 200, simmerid 150, õlid filtrid 60, paigaldatud signa 150, uued rehvid 300 esi tagu, uus aku jne ja siis ta on veel peaaegu uueväärses seisus. Keegi ei tegele heategevusega ju.

Sama jutt käib ka autode pihta, eestis müüakse vovlosid ja audisid, mis on 2005-6 aastast mis on laksuvabad ja 150 000 läbisõiduga ning maksavad ca 10 000 euri. Samas seisus saksas ja rootsis algavad need 14-16 000 eurist, ja need mis on berliini taksod ala 8000.

Ja veel kui me vaatame neid rattaid siis mina väntasin maha ühe suvega 5000 kilti, ma ei sõitnud väga sita ilmaga põhiliselt tööle ja koju, vahel ka mõned pikemad otsad, Harjumaal. Aga kui mulle näidatakse Itaalia või Prantsusma riigis kus sõidetakse aasta ringselt CBR-it vi GSX-ri aastast 2000 - 2003 mille läbisõit on 20 000 km no siis ma ei tea, kindlasti 15 aastaga on sõidetud aastas 1000 km ja seda ka ainult nunna poolt kes käis preestrile külapoest veini toomas.

Seega kui raam kõver ei ole, raami keevituse jälgi ka, mootor suitsu ja õli ei aja, hind sobib siis egas kasutatud asi ongi kasutatud asi. :) Aint nats keritud, värvitud ja veits kõrge hinnaga :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”