ktm450 sx-f 09 siduriõli vahetus ja õhutamine

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Re: ktm450 sx-f 09 siduriõli vahetus ja õhutamine

Lugemata postitus Postitas mx77 »

ELL kirjutas:

Tere.
Siduriõli oli väga must ja sidur ei lahutanud vahetevahel (sureb metsavahel kärnatades täitsa lampi välja ,kuigi sidur on alla vajutatud )
Keerasin siduriõli paagi kaane maha ja alt nipli ka ning pumpasin vana õli välja .Puhastasin paagi ilusti puhtaks ja valasin uue õli sisse ja nüüd on õhk vahel ja ei võta õli sisse mõitsus täitsa otsas mida edasi teha. Olen proovinud alt nipplist õli sisse süstida voolikuga aga hakkab ikka vahelt välja pressima õli ,olen pannud nippliotsa vooliku ja teiseotsa õlipudelisse ja ülevalt pumppanud ja alt siis niplit lahtikeeratse ohutanud ,kuid mitte midagi.Olen 2 päeva pumpand ja jändanud ,kuid ikka ei võta sidurit taha.Kas tõesti mõnda kergemat moodust pole õhutamiseks?Tean ,et tegin väga lolli vea ,kui õli täiesti välja pumpasin.oleksin pidanud uut õli koguaeg ülevalt peale valama ,et õhku vahele ei tõmbaks .

Õige on alt üles suruda, peab saama. Äkki ei keeranud niplit piisavalt lahti? Ülevalt pumbates jäädki pumpama.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”