Esimese ratta otsinguil...

mrd

Re: Esimese ratta otsinguil...

Lugemata postitus Postitas mrd »

Kasutaks teemat ära ja küsiks ka. Nimelt otsin samuti esimest ratast ning avapostitaja poolt esitatud dilemmad ja ka edasistes postitustes läbi kajav igavene "kas osta alguses midagi väikest ja rahulikku või just see, mis endale meeldib" vaidlus iseendaga on aktuaalne. Nagu ka eelpoolsetest postitustest välja tuleb, siis sõbrad on samuti soovitanud, et algajale on sobilik midagi Horneti laadset (olen vaadanud nii Horneteid kui ka Fazereid). tsikli kasutusalaks oleks selline 65% linnasõitu ja 35% maanteesõitu ehk kindlasti tahaksin ka väikeseid matku mootorrattaga teha ning kui kannataks rattaga veidi ka muud pinnast peale asfalti avastada, oleks see kindlasti pluss. Kuna hinnaskaala on sarnane, mis avapostitajal (2000 kanti), siis annan endale aru, et ega selle hinnaga midagi väga head ei saagi, vähemalt praegust turgu vaadates ja kevade poole läheb asi pigem kallimaks. Pikkus jääb 189cm kanti ja kaalu 80-85 vahel. Sõbra fazerit olen proovind ning pikemat otsa sõites on vist oht küll, et põlved jäävad kangeks.

Eelpoolne info on pigem taustaks ja küsimuseks oleks, et kas 1200st Banditit 2000ndate algusaastatest vaadata oleks minu poolt lauslollus või mitte? Ütlemata jäi vist kogemus, et eelmise pool hooaega pärast lubade saamist sai sõidetud mingi 90ndate alguse Suzukiga, millel kw oli 15, nii et mainimist peaaegu et ei väärigi. :) Kas on inimesi, kes endale esimeseks rattaks ostnud nt Banditi või ehk keegi oskab lihtsalt kaasa rääkida. Välimuselt meeldib, otstarbelt tundub ka hästi sobivat sinna 65%linn-35% maantee kriteeriumite alla (tegu siis S mudeliga ehk tuuleklaasi ja gondlitega). Ratta puhul ehk enim kõhklusi tekitav on tema kaal, mis on Fazerist pea 50kg raskem, mis olukordades võiks see 50kg just kõige rohkem lugema hakata? Vabandan ette mõne jaoks kindlasti rumalate küsimuste eest, aga kuna olen alles roheline, siis ehk antakse andeks ja eks küsimused lähevad sõltuvalt km lisandumistega ka sisukamaks. Tänan ette.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”