Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
-
Loff
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 38 korda
- Kontakt:
Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
Kuna ma siin vahepeal olen naisemeheks saanud ja sellega kaasnevalt on nüüd mul ka kohustus (meeldiv) naispoole ratas korras hoida siis ma ei hakka eraldi teemat tegema vaid lasen siinsamas edasi. Ratas sai ostetud novembri alguses kasutaja Kivissaar käest. Nii pool naljaga sai kuulutus naisele saadetud, et näe, tahad omale ratast ja sealt see lumepall veerema läks.
Ratas ise on 1997 aasta Honda SLR 650, tüüp RD09. Tehnilise poole pealt esialgu tundub täiesti korralik olema. Vajab natuke nokitsemist. Käiguvahetushoob loksus võlli peal, see sai juba korda tehtud. Vanad kummist pidurivoolikud vahetan välja korralike voolikute vastu, koos piduriõli vahetusega. Kevadeks on vaja uut akut. Alguses väidetud laadimisprobleemi ikkagi ei esinenud. Remondimanuali õpetuste järgi on generaatori staatori mähis kontrollitud, samuti juhtmestik ahelas aku-peakaitse-pingeregulaator. Kui ratas käib on laadimispinge 14V, olenemata mootoripööretest ja/või tarbimisest. Seega mina väidan, et laadimine töötab. Aku aga peale laadijaga laadimist, lihtsalt laua peal seistes, on 12h möödudes tühi. Tester näitab küll 12.midagi volti aga käivitades langeb pinge 5-6V peale. Just laadimisest võetud aku paneb ratta ilusti käima ja asi töötab. Seega ikkagi aku või olen mina loll.
Peale selle on puudu üks tuuleklaasi kinnitus või kui täpsem olla siis osa kinnitusest. Ja kellegi poolt kunagi paigaldatud KOSO digispido valetab - vajab häälestamist. Muidugi tahaks originaalspido peale panna aga seda ei ole eriti leidnud veel ja ratta küljes olevat spidotigu ei ole ka veel kontrollinud. Kui see on omadega õhtul ja naispool ei hooli orig. spidost siis jääb see KOSO külge.
Ühesõnaga kevadeks peab ratas olema titi-miti.
See puudu olev klaasi kinnitus, alumine kinnitus on OK. Puuduvad vidinad tellisin Saksast, üks komplekt BMW R1200 tuuleklaasi kinnitusi.
Seesamune KOSO spido, mille manuali juba leidsin netist ja eneseharimine käib. Spido näitab mingeid ulmekiiruseid, näitab kolmandiku või isegi poole rohkem.
6 magnetiga süsteem. Piduriketta vahetamine saab vist põnev olema ![]()
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.