Kuna eelmine teema kustutati põhjuseta ära ja abi ma sealt ei saanud siis teen uue teema. Motolines pandi siis peale leovince RR summuti koos rullide ja vedrudega. nüüd on kohapealt minek väga s**t. isegi märjal murul ei võta ratast ringi. alles teatud kiiruse peal hakkab edasi normilt minema. rullid on kuskil 4 grammi (need mis sai summutiga kaasa) Motolines ei teatud, mis on veaks. Öeldi et oleks vaja feel *fiibrid* vahetada. (mingid karburaatori klapid, väiksest plastmassist jublakad.) Oskab keegi öelda, mis võib viga olla? Homme läheks jälle motoline-i aga ei teagi mida öelda. Juba neljas kord
Siit hea põhjendus miks ei anta kaasa kallimate summutitega rulle ja vedrusid! Sest sageli need lihtsalt ei klapi omavahel.
Antud juhul tuleks proovida vahetada sidurivedrusid teiste vastu ning ka võibolla rulle proovida teise raskusega, ma arvan et klappidega see nüüd küll seotud pole.
Motolines täna korda ei saanud. nüüd lähen automaailma. mul oli nii et 7-ene düüs uputas kohe üle ja suri välja. 5,8-ane düüs törises kohapeal pikalt ja siis hakkas liikuma (nagu ma esimeses postis kirjutasin) Nüüd panime motolines siis selle düüsi peale, mis oli stockis peal mingi 5.0 vist. Sellega jääb jõudu väheks? kas keegi oskab öelda et miks ta uputab kui panna normaalsem düüs peale. miks ta õhku kätte ei saa?
Automaailmas ka korda ei saanud. Kas summuti vastusurve ei või põhjuseks olla? Et oleks pidanud selle leegitoru juures oleva seibi alles jätma, et castusurvet oleks. Rääkige siis mis te tegite oma RR summutiga, kas teil ei olnud mingit jama? Võtsite seibi ära?
Kuna eelmine teema kustutati põhjuseta ära ja abi ma sealt ei saanud siis teen uue teema. Motolines pandi siis peale leovince RR summuti koos rullide ja vedrudega. nüüd on kohapealt minek väga s***. isegi märjal murul ei võta ratast ringi. alles teatud kiiruse peal hakkab edasi normilt minema. rullid on kuskil 4 grammi (need mis sai summutiga kaasa) Motolines ei teatud, mis on veaks. Öeldi et oleks vaja feel *fiibrid* vahetada. (mingid karburaatori klapid, väiksest plastmassist jublakad.) Oskab keegi öelda, mis võib viga olla? Homme läheks jälle motoline-i aga ei teagi mida öelda. Juba neljas kord
Mul on täpselt sama viga.. Mulle öeldi, et vaheta düüs ära.. Panin seitsmeselt üheksa peale ja ikka sama jama, aga nüüd ujutab üle ja selline tunne, et nagu mingi tropp oleks ees summutis ning jõudu ei ole, kuid kohapeal läheb väga pöördesse.. Oleks väga tänulik, kui keegi suudaks mind aidata
ma ei saa aru mis düüsi numbritest te räägite? düüsi numbrid on näiteks 60,65,70,75 jne.
kas te mõtlete 5,0 düüsi all 50 düüsi? sportsummiga proovi ikka paar numbrit väiksemat düüsi, kui karpat pole just ära vahetanud. ma usun et praegu on viga pigem rullides ja vedrudes.
ma ei saa aru mis düüsi numbritest te räägite? düüsi numbrid on näiteks 60,65,70,75 jne.
kas te mõtlete 5,0 düüsi all 50 düüsi? sportsummiga proovi ikka paar numbrit väiksemat düüsi, kui karpat pole just ära vahetanud. ma usun et praegu on viga pigem rullides ja vedrudes.
Ei ikka see õige düüs... Ma vahetasin 90 70-se düüsi vastu ... äkki on ka viga rullides ja vedrudes
Mul asi korras juba. Aprilias öeldi kohe et vedrud mis summutiga kaasa sai on liiga lõdvad. Pandi siis aprilias kõige tugevamad vedrud peale (2 meest jõuga lükkasid nad sisse)
Mul asi korras juba. Aprilias öeldi kohe et vedrud mis summutiga kaasa sai on liiga lõdvad. Pandi siis aprilias kõige tugevamad vedrud peale (2 meest jõuga lükkasid nad sisse)
Endal sama jama.
Aga mul pole need rullid ja värgid vahetatud. aga kas see võib ka sellest olla, et summutit alla pannes kallutasin rollerit üsna palju??
Mida see muudab , Mitme g-sed rullid panid ning mis vedrud. Soovitan rulle 4.4-5.7g Selle vaheapealsed rullikud peaksid enamvähem korralikult töötama. Sidurivedrude suhtes, ei saa midagi paremat öelda, kui ei tööta korralikult siis osta Malossi kit, kus on 3 eirneva tugevusega. Sealt peaksid õiged leidma.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.