Tuuninguga kadus jõud ära

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Lauri23

Tuuninguga kadus jõud ära

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Kuna eelmine teema kustutati põhjuseta ära ja abi ma sealt ei saanud siis teen uue teema. Motolines pandi siis peale leovince RR summuti koos rullide ja vedrudega. nüüd on kohapealt minek väga s**t. isegi märjal murul ei võta ratast ringi. alles teatud kiiruse peal hakkab edasi normilt minema. rullid on kuskil 4 grammi (need mis sai summutiga kaasa) Motolines ei teatud, mis on veaks. Öeldi et oleks vaja feel *fiibrid* vahetada. (mingid karburaatori klapid, väiksest plastmassist jublakad.) Oskab keegi öelda, mis võib viga olla? Homme läheks jälle motoline-i aga ei teagi mida öelda. Juba neljas kord :evil:

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Selline jutt hirmutad ära, ei julge enam sprot juppe panna külge :o Aga kas sellest ei olene, et uued jupid jne?
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Siit hea põhjendus miks ei anta kaasa kallimate summutitega rulle ja vedrusid! Sest sageli need lihtsalt ei klapi omavahel.

Antud juhul tuleks proovida vahetada sidurivedrusid teiste vastu ning ka võibolla rulle proovida teise raskusega, ma arvan et klappidega see nüüd küll seotud pole.

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

Hmm Minul tuli küll jõudu sitaks juurde kui panin peale LeoVine RR Sumpa, rullid ja vedrud ja tippkiirus tõusis ka 70-lt 90-le!
SR 50 R
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

Just räägiti ,et kui rullid on raskemad on minek halvem ja lõppkiirus parem võibolla on rullid vale kaaluga.

Teema algataja
Lauri23

Motolines täna korda ei saanud. nüüd lähen automaailma. mul oli nii et 7-ene düüs uputas kohe üle ja suri välja. 5,8-ane düüs törises kohapeal pikalt ja siis hakkas liikuma (nagu ma esimeses postis kirjutasin) Nüüd panime motolines siis selle düüsi peale, mis oli stockis peal mingi 5.0 vist. Sellega jääb jõudu väheks? kas keegi oskab öelda et miks ta uputab kui panna normaalsem düüs peale. miks ta õhku kätte ei saa?
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

See on see aeg, kui turul on firmad, kes kõik oskavad internetist juppe tellida aga ei tea, mis nendega peale hakata...

Teema algataja
Lauri23

Automaailmas ka korda ei saanud. Kas summuti vastusurve ei või põhjuseks olla? Et oleks pidanud selle leegitoru juures oleva seibi alles jätma, et castusurvet oleks. Rääkige siis mis te tegite oma RR summutiga, kas teil ei olnud mingit jama? Võtsite seibi ära?
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

Aga kui proovid vanat sumpsi?
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

aga sa oma oliveril sissesõidu oled ära teinud?
Pilt

Teema algataja
Lauri23

Muidugi olen.
Kasutaja avatar

Hyper

Re: Tuuninguga kadus jõud ära

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Lauri23 kirjutas:
Kuna eelmine teema kustutati põhjuseta ära ja abi ma sealt ei saanud siis teen uue teema. Motolines pandi siis peale leovince RR summuti koos rullide ja vedrudega. nüüd on kohapealt minek väga s***. isegi märjal murul ei võta ratast ringi. alles teatud kiiruse peal hakkab edasi normilt minema. rullid on kuskil 4 grammi (need mis sai summutiga kaasa) Motolines ei teatud, mis on veaks. Öeldi et oleks vaja feel *fiibrid* vahetada. (mingid karburaatori klapid, väiksest plastmassist jublakad.) Oskab keegi öelda, mis võib viga olla? Homme läheks jälle motoline-i aga ei teagi mida öelda. Juba neljas kord :evil:
Mul on täpselt sama viga.. Mulle öeldi, et vaheta düüs ära.. Panin seitsmeselt üheksa peale ja ikka sama jama, aga nüüd ujutab üle ja selline tunne, et nagu mingi tropp oleks ees summutis ning jõudu ei ole, kuid kohapeal läheb väga pöördesse.. Oleks väga tänulik, kui keegi suudaks mind aidata :P

Kuubik

Lugemata postitus Postitas Kuubik »

Äkki on summuti halvasti kinni või karpa valesti timmitud.
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

ma ei saa aru mis düüsi numbritest te räägite? düüsi numbrid on näiteks 60,65,70,75 jne.
kas te mõtlete 5,0 düüsi all 50 düüsi? sportsummiga proovi ikka paar numbrit väiksemat düüsi, kui karpat pole just ära vahetanud. ma usun et praegu on viga pigem rullides ja vedrudes.
Kasutaja avatar

Hyper

Karupoeg puhh kirjutas:
ma ei saa aru mis düüsi numbritest te räägite? düüsi numbrid on näiteks 60,65,70,75 jne.
kas te mõtlete 5,0 düüsi all 50 düüsi? sportsummiga proovi ikka paar numbrit väiksemat düüsi, kui karpat pole just ära vahetanud. ma usun et praegu on viga pigem rullides ja vedrudes.
Ei ikka see õige düüs... Ma vahetasin 90 70-se düüsi vastu :P... äkki on ka viga rullides ja vedrudes :P

Teema algataja
Lauri23

Mul asi korras juba. Aprilias öeldi kohe et vedrud mis summutiga kaasa sai on liiga lõdvad. Pandi siis aprilias kõige tugevamad vedrud peale (2 meest jõuga lükkasid nad sisse)

sp no7

Lugemata postitus Postitas sp no7 »

mis vedrud, kas sidurivedrud
Viimati muutis sp no7, 14 Aug 2005, 16:57, muudetud 1 kord kokku.

Ernst

Lugemata postitus Postitas Ernst »

Kuubik kirjutas:
Hmm Minul tuli küll jõudu sitaks juurde kui panin peale LeoVine RR Sumpa, rullid ja vedrud ja tippkiirus tõusis ka 70-lt 90-le!
Ja mis roller see oli?
Aprilia 05 Street

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

Ernst kirjutas:
Kuubik kirjutas:
Ja mis roller see oli?
malaguti f-12, kui pilti vaadata ja müügiteemat sirvida.
Kasutaja avatar

Hyper

Lauri23 kirjutas:
Mul asi korras juba. Aprilias öeldi kohe et vedrud mis summutiga kaasa sai on liiga lõdvad. Pandi siis aprilias kõige tugevamad vedrud peale (2 meest jõuga lükkasid nad sisse)
Mida oligi tarvis tõestada..:P

rain01

Lugemata postitus Postitas rain01 »

Endal sama jama.
Aga mul pole need rullid ja värgid vahetatud. aga kas see võib ka sellest olla, et summutit alla pannes kallutasin rollerit üsna palju??
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Mida see muudab :lol: , Mitme g-sed rullid panid ning mis vedrud. Soovitan rulle 4.4-5.7g Selle vaheapealsed rullikud peaksid enamvähem korralikult töötama. Sidurivedrude suhtes, ei saa midagi paremat öelda, kui ei tööta korralikult siis osta Malossi kit, kus on 3 eirneva tugevusega. Sealt peaksid õiged leidma.

H.

Lugemata postitus Postitas H. »

Kurat nüüd julgen vist küll ainult kuskil AP motos tuunida lasta.:D
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

H. kirjutas:
Kurat nüüd julgen vist küll ainult kuskil AP motos tuunida lasta.:D
irw:D
Pilt
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”