Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
Re: Neiude sõidutamiseteema ehk soovin seljakotiks
Loff kirjutas:Enduurohooaeg alles algab
Ja peale seda saanihooaeg
Lõbustustehnika peab olema ikka iga ilma ja hooaja jaoks
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
ma pole näinud just väga mitut neidu, kes mudamõlkas lõbusõitu teha tahaks oma kontsakingaga talvel kipuvad nad kah oma miniseelikutega kangeks külmuma
-
- Tsikkel: dr800, fjr1300p
- Tänanud: 99 korda
- Tänatud: 47 korda
- Kontakt:
need seljakotid kellega kokku olen puutunud on tihtilugu parem ja edevam varustus seljas kui juhil
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
will111 kirjutas:ma pole näinud just väga mitut neidu, kes mudamõlkas lõbusõitu teha tahaks oma kontsakingaga
talvel kipuvad nad kah oma miniseelikutega kangeks külmuma
Sellised ei olegi ju naised, need on lihtsalt glamuursed vidinad.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
no võibolla, aga ega sina ega mina ju väga valida saa, millised vidinad siin teemas sõidutamist küsivad
ma arvan tegelikult, et naised sõidavad ise, ja sõidutamise materjal ongi 99% glamuur
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
will111 kirjutas:ma arvan tegelikult, et naised sõidavad ise, ja sõidutamise materjal ongi 99% glamuur
-
will111 kirjutas:no võibolla, aga ega sina ega mina ju väga valida saa, millised vidinad siin teemas sõidutamist küsivad
ma arvan tegelikult, et naised sõidavad ise, ja sõidutamise materjal ongi 99% glamuur
Tõsi, käisime ja ostsime naisele oma ratta pühapäeval. Sõidab ise ja ei taha seljakotiks olla. Ja olgem ausad, üksi on parem sadulas olla, kaisutada võib voodis ka
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: IZ,Jawa,GSXF,R1,XL1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Loff kirjutas:will111 kirjutas:no võibolla, aga ega sina ega mina ju väga valida saa, millised vidinad siin teemas sõidutamist küsivad
Tõsi, käisime ja ostsime naisele oma ratta pühapäeval. Sõidab ise ja ei taha seljakotiks olla. Ja olgem ausad, üksi on parem sadulas olla, kaisutada võib voodis ka
Tehke palun see viimane asjaolu minu naisele ka selgeks
-
Kiilukas kirjutas:Tehke palun see viimane asjaolu minu naisele ka selgeks
Seda, et kaisutada võib voodis ka? No seal pead ikka ise mehe eest väljas olema
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Ehk keegi teine baiker läheb ja kaisutab ta naist voodis, et asi selgeks teha.
-
Joppenbuhh, seda ma kartsin, et kohe hakkavad ikka sinna voodi poole trügima . Siin vist ainult ühes suunas mõte liigubki
Point on see, et kuidas naine koorikuid tegema saada, nii, et talle endale tunduks,et vabatahtlikult läks:)
no sadulast kukkuda näiteks on teatavasti valus...aga ma ei tea kas sa tahad oma naisele läbi selliste meetodite selgeks tegema hakata, et ise sadulas olles on parem neid asjaolusid kontrollida pealegi kaubanduslikku välimust pole ju ka hea kogemata rikkuda
-
Jätame nii ekstreemsed meetodid siiski ära ja prooviks pigem kuidagi kavaluse, veenmise, moosimise ja muude taoliste tegevustega
kõike seda pead ikka ise seal voodis kaisutades suutma korda saata:D aga omast kogemusest võin öelda, et naistega on nii - nad kas tunnevad ise sellise asja vastu mingit huvi, või siis nad ei tunne selle vastu ABSOLUUTSELT mitte mingisugust huvi ja pole mõtet moosimise peale ka aega raisata. ausalt öeldes ka selle esimene variandi puhul võib see mingi hetke huvi järgmisel hetkel olla müstiliselt kadunud nagu tina tuhka!
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Sekundeerin will'le - ära raiska isegi mõtlemise peale aega. Vurista aga rahus üksi ringi ja kui ranitsa isu tuleb, nu siis leia keegi
Ole valmis aga absurdsetel aegadel 180 kraadi meelemuutusteks. Ära siis silmi suureks tee, vaid ole nohisedes valmis kõik see pull kinni taguma ja tunde vaidlema selle üle, mis värvi peaks ikka üks õige tagavelg olema
-
Nojah, ega tal koorikute tegemise vastu otseselt midagi ei ole, aga kuna Ta mul väga tagasihoidlik, siis oli vahepeal õhus variant, et lähevad sõbrannaga koos kooli. Siis kui sõbranna alt ära hüppas oli ka minu naisel huvi kohe kadunud. Aga alguses, peale ratta ostmist endale oli nädal aega pilt ilma hääleta:) Siis rahunes maha, ronis seljakotiks ja ega enam Teda sealt naljalt maha ei saa
-
- Mode
Kompunni mingi madal küna - hornet, xv535 vms ja lärista platsile. Pargi ära ja ulata võtmed. Seleta ohutus jms ära ning ära luba gaasi keerata, las sidurdab.
Zest, et sa spetsiaalselt orgunnisid nö algamiseks just temale vastava ratta annab selle plõnksu, et ta on nõus.
PS: Kiiresti oskab igaüks sõita, aga aeglaselt mitte.
Esimene kord kui jalad maast lahti tulevad on ta sul kadunud hing, st. pead teise ratta ostma. Kooli minek on siis juba puhtalt deela tehniki.
Aap ja valmista end ette kussutamiseks, kui esimest korda külili käib
Mina tegin teadlikult - panin 2 painduvat vart nii püsti, et kummalgi pool sent ruumi ja lasin ilma gaasita vahelt läbi manööverdada. Pling, pihtas, ehmatus ja vaikselt külili.
Enne muidugi korrutasin, et ratas on asi ja kui kukkuma hakata, siis viska rauast tükk kus see ja teine.
Kaks nädalat hiljem õppis saja pealt äkkpidurdusi.
Arvesta ainult, et ratta hinnale lisandub igatsorti tuuning ja varustus, mille valiku kriteeriumid on pisut teised kui sul
Isegi kui tundub imelik, et saabastel peab ilmtingimata olema heleroheline konts, siis pigem ole nõus, kisu tüli üles maisematest asjadest.
-
Tänud AzA! Tuleb ikka arukamaid soovitusi ka
Ega mul vist palju muud üle ei jäägi. Selle 17 kooseluaastaga oleme teineteisel juba nurgad maha lihvinud, eks siis tuleb veel veidi poleerida
Ja rohelised kontsad pole õnneks minu kaasa teema
-
- Mode
Oota kui ta sul õhtuti hakkab netis istuma ja uusi pükse valima, räägime siis uuesti, mis lõikega peab puusajoon olema ning miks mitte kuidagi ei kõlba igavesti shefid kindad põhjusel, et helkur on lihtsalt täiesti vale koha peal.
Aga peamine idee on siiski selles, et naine ei ole nii riskialt ja emotsioonitu kui sina, seega lihtsalt arvesta eripäradega ning asi läheb ludinal.
Tee alustamine mugavaks ja asi tahe.
R1-ga sõitma õppida? Oi, ei tänan
Vaata turul ringi, 125cc rattaid on siukse 500-1000 mõnuga võtta.
Esimene, mis silma hakkas:
http://www.auto24.ee/used/1869176
Mul on selleks muide siiani honda rebel pukkade peal. Ise töristan ka oma lõbuks vahel ringi.
Miks siiani ja 125cc? Aga ometi ju lapsed saavad kohe varsti 16
-
Eks ma püüan Talle siis vaikselt seletama hakata, et tuleb ratas osta ja sõitma õppida Õnneks on varustus suurest osast juba selle kahe seljakotiaastaga olemas. Midagi on niikuinii koguaeg paremat vaja, sellega hakkan ma juba harjuma
Selle R1 ga hakkan ma alles ise kevadel sõitmist õppima. Eks näeb, kas hakkab meeldima, või läheb müüki
-
Ma ise arvan, et 125ccm on siiski natuke vähe. 400-600ccm 30kw tuuri pillid on täitsa mõistlikud. Sõitma õpib sama kiirelt ja vahvalt, on seal nüüd 125ccm või 500ccm. Aga peale sõitma õppimist tuleb see 125ne kohe maha müüa, 500sega sõidab võibolla paar hooaegagi rõõmsalt. Ise liigud r1-ga, naine 125ccm 4 takti rattaga, siis võib sõitmine ebamugavaks muutuda, kui ei saa normaalselt maanteekiiruselgi kulgeda rääkimata möödasõitudest.
Ise ka palju hooaegu 125ccm rattaga liigelnud. 2 taktiline oli. Aga kui käisin ükskord maantee tiirul teiste beikeritega koos sõitmas, kellel kõigil ikka suured rattad, siis ma arvan, et 100km tiiru peale mu mootori eluiga langes vähemalt 1000km võrra (1000km 2 taktilisel 125ccm rattal on päris suur protsent selle elueast). Pill istus koguaeg punase alal ja hirm oli suur, et see kolb läbi silindrikaane mulle jalgevahele ka tuleb.
-
- Mode
Sinilind .... ma mainisin enda mätta otsast ... mul on nimelt järelkasv, kes saab varsti 16 aastaseks. Selles vanuses aga saab teha A1 kategooria
Ehk siis ratas soeta ikka vastavalt vajadusele ja 125cc on ideaalne sõitma õppimiseks + lisaväärtusena saab rollerivendadele 9ksandas klassis lehvitada
Ja me ei vestelnud teemal "teiste beikeritega hängimine", vaid teemal "kalli kartliku kaasa" lenksu meelitamine. (Mida iganes koolis ka ei pajatata, reaalsus on jätkuvalt see, et naisterahvad ei ole füüsiliselt nii tugevad kui mehed).
Usu mind, seda viimast tehes pole meil millestki kahju, ka 125-se üheks hooajaks ostmisest - peamine, et pisiku saab.
Andeks, aga 10kw ja 30kw vahe on meeletu. Esimene andestab ikka väga palju sõiduvigu vs teine. Kaaluvahest ja suurusest rääkimata.
Selge see, et kord sõitma õppides 125sega ei lepi, kui just kohustatud pole.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Õu, mehed, see teema on värsketele seljakotiks soovijatele neidudele, mitte teile, kes te oma igavaks muutunud vanu seljakotte seljast ära sokutada üritate.
Neid "algaja (naine) otsib esimest ratast" teemasid peaks siin navalom olema.
-
AzA kirjutas:Sinilind .... ma mainisin enda mätta otsast ... mul on nimelt järelkasv, kes saab varsti 16 aastaseks. Selles vanuses aga saab teha A1 kategooria
Ehk siis ratas soeta ikka vastavalt vajadusele ja 125cc on ideaalne sõitma õppimiseks + lisaväärtusena saab rollerivendadele 9ksandas klassis lehvitada
Ja me ei vestelnud teemal "teiste beikeritega hängimine", vaid teemal "kalli kartliku kaasa" lenksu meelitamine. (Mida iganes koolis ka ei pajatata, reaalsus on jätkuvalt see, et naisterahvad ei ole füüsiliselt nii tugevad kui mehed).
Usu mind, seda viimast tehes pole meil millestki kahju, ka 125-se üheks hooajaks ostmisest - peamine, et pisiku saab.
Andeks, aga 10kw ja 30kw vahe on meeletu. Esimene andestab ikka väga palju sõiduvigu vs teine. Kaaluvahest ja suurusest rääkimata.
Selge see, et kord sõitma õppides 125sega ei lepi, kui just kohustatud pole.
Seal see aga ka, et 125ccm võib nii võrri mulje jätta, et võibolla ei tekigi pisikut ja ei meeldi üldse sõita enam.
-
Black kirjutas:Õu, mehed, see teema on värsketele seljakotiks soovijatele neidudele, mitte teile, kes te oma igavaks muutunud vanu seljakotte seljast ära sokutada üritate.
Neid "algaja (naine) otsib esimest ratast" teemasid peaks siin navalom olema.
Oi kurja, kui ma peaks seda naisele näitama, siis saab Black omale vihavaenlase minu kalli kaasa näol "Igavaks muutunud vana seljakott"
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Tark naine vast teab, et "don't shoot the messenger". Nii et su enda huvides: ära parem näita.
Vastustest sain aru, et ilm ei ole hetkel väga sobiv ning esmalt peaksin varustuse hankima. Kõigepealt siis tegelen sellega ja võib-olla jääb sõit siis kevadeks:)
tea kas seda varustust kohe hankima tasub nüüd hakata, lihtsalt sellise ilmaga korraliku (sooja) varustuseta sõita oleks juba paras enesepiinamine.
aga on sul omal ka ratas või oled seda ostmas või pole üldse plaaniski hankida?
sandraest kui palju kaalud ja kui suur su perse on.mu võrril on vähe kw ja tagumine sadul pisike
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r