Soov osta Supermoto

sandman1111
Tsikkel: CRF450R13

Re: Soov osta Supermoto

Lugemata postitus Postitas sandman1111 »

Mina see aasta proovisin sõita supermotot ja võin öelda, et väga äge. Doonoriks oli minu enda 13 aasta crf450r.

Alustamiseks vahetasin/lisasin järgmised osad:
1) Ostsin 17 tollised veljed. Taha 5.00. Oli küll plaan osta 16,5 , aga siin meie ,mandril mõistliku hinna eest ei pakutud. Hetkel ei tunne puudust 16.5 rattast. - 500
2) Rehve ka vaja. Ette läks tutikas michelin ja taha 15 Eurine kasutatul rehv. - 155
3) Kukkumis sliderid ette ja taha -0
4) Käekaitsmed -40
5) uus kett/hammakad -110
6) Veljed tegin tubelessiks. -15
7) Ette suurem ketas (hind koos velgedega)/uued klotsid.

Natuke tuli veel siit ja sealt käsitööd teha, et kõik mahuks ja sirge oleks. Igatahes igaüks saab summa kokku arvutada, mis minul läks +-20 euri. Kasutaja HRQ oli abiks nii tarkuse kui mõnede juppidega. Järgmiseks aastaks on plaan uus pidur ette ja amordid supermoto seadesse ümber ehitada.

Algajale sellisest kompotist täiesti piisab, et maitse suhu saada. Järgmisteks asjadeks ma usun, et kõige mõistlikum ongi korralik pidur ette ja amordid. Siis peaks saama juba päris hästi sõita. Kiige lühendamine ja traaversite muutmine võib oodata päris tükk aega. Ilmselt libisev sidur ka tore asi kui oskusi koguneb.

Viimati muutis sandman1111, 10 Nov 2014, 16:10, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”