Soov osta Supermoto

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Soov osta Supermoto

Lugemata postitus Postitas will111 »

nojah, suht ammendav list, kuid kui võtta nüüd seda algse küsimuse "kui välja arvata pidurid ja vedrustuse seaded" märget arvesse siis ega tegelikult midagi nii hirmus suurt ju ei olegi. see mootori võimsamaks ajamine käib anyway igasuguse tipptasemel võidusõidu juurde, kuidas sa muidu ikka konkurentide ees olulist eelist saad. lühendatud tagakiige on ehk vaid asi, mille kohta mina isiklikult kuulsin esimest korda...

natuke kukalt sügama paneb see lühema käigu ja suure jäikuse jutt amortide puhul. okei, kui masin sõidab ainult asfaldil siis on see kõik tore ja hea aga niipalju kui näinud olen siis võistlustel ka reaalselt hüpatakse nende ratastega ning sõidetakse lõikusid lahtisel pinnasel. võid ju ajada oma masina ulmeliselt asfaldi spetsiks aga siis see ei ole enam supermoto, sellisel juhul on ju tegu lihtsalt ringraja sõiduga.

igatahes, ma arvan, et me saame siin rääkida 4 erineval tasemel supermototamisest: 1) tänaval off-road masinast aretatud "asjaga" ringi uhamine, peamiselt cool factori ja hea kiire manööverdamise eesmärgil 2) puhtalt hobikorras aegajalt kohalikul maastikul kuskil raja proovimine lisaks eelnevale tegevusele 3) kohalikul tasemel esimeste kohtade pärast võistlemine 4) maailma tasemel võistlemine ja esikümnes olemine.
eks kõik vast oskavad arvata kui paljud siinsetest lugejatest ja tegijatest kuuluvad sinna 4ndasse gruppi ja kui vähe on neidki, kes 3ndas on või üldse seda suure eesmärgina võtavad. ma arvan vastavalt sellele tuleks ka läheneda küsimusele - kui "spetsiaalne" peaks üks igamehe supermotokas olema

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”