Lollikindel chopper/cruiser pikemateks matkadeks?
Re: Lollikindel chopper/cruiser pikemateks matkadeks?
Mina olen see äi, kes käis tsikliga kevadel Rumeenias Honda Shadow 750 2002 aasta. See on ju igavene loll jutt, et vana tsikliga ei saa matkata. Mina konkreetselt oma tsiklile 7000km läbimisel ei olnud vaja kordagi lisada õli ega teha ühtegi remonttööd. Tänasel hetkel vahetada õli, filter ja võib minna uuele ringile. Lennukit õhus ei remondita. Kui võtta ükskõik, mis mootorratas ja kuulab selle häält korralik mehhaanik, ütleb kohe ära, kas on risu või on korras. Ja mingi jutt, et on vaja üle 1000 kuubist ratast, on "pullikaka". Ma olen "papi" (vanaisa) ja sõitsime koos 80 KW BMW GS 1200 ccm (tutikas) ja ma ei jäänud kordagi tast maha. Muideks Rumeenias olime 5 mootorrattaga- Honda Shadow 1100, BMW GS 1200, Aprilia Capanord, Honda Transalp- ja minu tsikkel oli kõige ökonoomses, 5L 100le. Jätke see loll jutt, tsikkel peab olema uus, korras peab olema, et minna ükskõik milla ja kuhu. Eks iga mees teab, millega minna ja kuhu. Mina olen oma vana rattaga rahul ja uut ostam ei torma.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.