Bikeri Date!

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Sandra
Tsikkel: Honda CBR600F
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Bikeri Date!

Lugemata postitus Postitas Sandra »

Jääb ja kuidas veel :D

Tissidega uss

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Lugemata postitus Postitas will111 »

mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida :lol: ja osad siis pajatavad oma ebaõnnestumistest, teised jälle õnnestumistest...päris lõbus elu :bsmile:

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

No üks on tegelikult veel...

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

will111 kirjutas:

mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida :lol:

Sa oled asjadest õigesti aru saanud. Teised naised on kas päriselus aktiivsemad või aru saanud, et ajalehe kuulutusest "kirjasõpra" otsides head kaaslast ei leia (lol)

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Sandra
Kontakt:

Jah, võtke kõike siia kirjutatut tõsiselt :wack:

Tissidega uss

krõps

Lugemata postitus Postitas krõps »

Sandra kirjutas:
krõps kirjutas:

ma aimasin juba ette et netis head suhet ei leia, siiski hoidsin teile pöialt, oma kogemusest võin öelda kui foorumist kaaslase leiad siis tuleb hiljem välja et nad sind ignoreerima hakkavad ja privas enam kirjadelegi ei vasta

Hea teada, et keegi pöialt hoiab. Paari päevaga on tõesti raske suhet tekitada.
Ja milline on siis sinu õnnestumise % foorumist kaaslase otsingul? Ma huviga loeks antud teemat. Kirjuta üks kirjand.

Ja krõps - naised siin foorumis vaevalt nüüd paaniliselt otsivad kedagi, kes neid nüüd sõitma viiks :D me oskame ise ka sõita.

mu õnnestumise protsent on väike, peaaegu sama väike kui mu sebimise protsent kuna ega ma iga naisolevust ka privasse ei kutsu. Privas olen rääkinud maruliisi ja geiuliisiga kuigi mitte ainult sebimise eesmärgil, vahel on lihtsalt head omaette segamatult rääkida.
ma olen näinud selliseid naisi küll ja veel kes tulevadki foorumisse ei neid sõitma viidaks, kahjuks foorumi isased on nii naglad et nouavad kohe pilti ja muid andmeid enne kui sõitma viivad, inetumad naised ei saagi sõita.
Kirjandi võin sulle privasse kirjutada, ilma sebimise tagamõtteta, ma pole veel eelmisest yle saanud

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

will111 kirjutas:

mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida :lol: ja osad siis pajatavad oma ebaõnnestumistest, teised jälle õnnestumistest...päris lõbus elu :bsmile:

Seda mis tunded sul foorumit kasutavate naiste vastu on ei oska kommenteerida, aga üldistamisega paned mööda. Viimastest 3-st sõnavõtvast naisest 2-ga oled sõidul käinud, aga mingit sebimist pole olnud ega tulemas ka. Sõitma võin aga edaspidigi nendega koos minna. Seega kui sul ikka mingid imelikumad tunded naisfoorumlaste vastu peal, siis rõõmusta, konkurents on natuke väiksem

krõps kirjutas:

.....inetumad naised ei saagi sõita.

Miks ei saa? Kui lubavad, et kiivrit peast ära ei võta, siis ehk mõni mehepoeg on ikka nõus sõidule viima :ner:

krõps

point taken, tumedale visiirile peaks tegema ülelinna soodusmüügi

Sandra
Kontakt:

Mulle võib igasuguseid kirjandeid kirjutada :bsmile:

Tissidega uss

will111

M.T, ära nüüd aja "tunnet" või siis antud kontekstis pigem muljet ja natuke teist asja ehk tundeid segamini :D Liiga tõsiselt võtsid minu väljendatut ja see üldistamine oli ka ikka naljaga minimaalselt pooleks.

Iseenesest olen minagi päris paljusid naisi sõidutatud, mitte küll vist niivõrd sellest foorumist pärit...kuigi nii mõnigi neist võib ehk ka siin tegev olla. Ja tõepoolest ei pea see üldse mitte alati tähendama tingimata sebimist, nii et sa pole ainuke, kes vahel niisama naisi sõidutab. Aga konkurents ja selle maht mind isiklikult küll kuidagi ei heiduta, või noh, foorumis võib see konkurents ju väga tihe ollagi aga naisi, kes tsikliga sõita tahavad on maa ja ilm täis :D

Kasutaja avatar

M.T.

Kes ütles, et ma naisi niisama sõidutan? :mrgreen: Aga neil kahel on oma rattad olnud ja koos sõitmine ei tähenda ühel rattal olekut.

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

Hurt kirjutas:
will111 kirjutas:

mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida :lol:

Sa oled asjadest õigesti aru saanud. Teised naised on kas päriselus aktiivsemad või aru saanud, et ajalehe kuulutusest "kirjasõpra" otsides head kaaslast ei leia (lol)

(togi) loe ja naera! :twisted: 10 punkti Hurtile! :P

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Lihtsalt asjaolude selgitamiseks... Ma olen täitsa hõivatud naine juba pikemat aega. Kõik see, mis siin kirjas, see on puhas meelelahutus ja huumor, pole kuskil kirjas, et otsin meest ja tahan temaga konkreetselt deidile minna, et siis lapsi vorpima asuda ja lõpuks tanu alla saada. Kes sellest foorumisse kupatatust järeldab, et olen päriselus mitte-aktiivne või mis iganes veel... Noh... Ei jagu sõnu... Aga polegi minu asi. Lihtsalt. Asjaolude selgitamiseks ütlesin välja ära, et ma pole ammu enam vaba liha turul...
Meelelahutus ja huumor... Miks? Sest seda teemat solgivad nii paljud siuksed tegelased, kes lihtsalt tühja plõksima kukuvad. Olen vist korra ennemgi sõna võtnud siin selle koha pealt, et mida te piiderdate üksteise kallal nagu... Hetkel on kuum teema Sandra ja Kornholio. No las nad olla. Issand. See, et nad siin teile järamiseks lihtsalt mingeid mahlaseid poste teevad ja teie sellega kaasa lähete... Ja siis hiljem häda lahti, et nad siin oma asja avalikult "arutavad"... :wack:
Aga no hard feelings. Oleme sõbrad edasi ja teeme inimeste kohta järeldusi selle põhjal, mis nad foorumisse postitavad, selle asemel, et neilt otse küsida "Jou, mis värk on, kes oled, mis teed? Tundud huvitav. Lähme välja?". :bsmile:
Me lähme homme Kornholio juurde sauna. Eks hiljem saate kuulda, mis ja kuidas oli PÄRISELUS.

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

kornholio
Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c

Lugemata postitus Postitas kornholio »

all heil das Geiuviking (w)

Adrenaline+Chrome=Adrenochrome
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Jees-jees, Korn my man! :D Olgu sann soojas, kui kohale jõuan :)

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Ilmselt on terve selle teema lugejaskond äärmiselt põnevil ja ootab suure huviga detailset ettekannet saunaskäigust. Tule taevas appi...sa vist pole kõige kirkam kriit pakis?
Algselt ma tahtsin raadiosse helistada ja soovilooga oma naabrit tervitada ja üldse kõiki kes mind tunnevad aga kuna ma liinile ei pääsend, siis röhin siin teemas... :ner:
Hüva leili ja hoia ikka seda teemat elus, vahel on päris häid pirne siin :bsmile:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

krõps

mis pagana saun ja mis pagana õhtu, neti ja päriselu suhted tuleks ikka lahus hoida, loodan et saun on soe ja õlu on külm ning postitused sellest õhtust jäävad tulemata

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna.
Mai tu sents noh.

Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

110kw
Tsikkel: Sxv

Lugemata postitus Postitas 110kw »

Mis siin toimub. Loe ja naera.

will111

komöödia :D ilmselt on päris paljud sõnavõtjad kaotanud järje, et kes kus ja mil määral siin niisama nalja viskas ja kus midagi tõsisemalt mõeldi...see aga näib olema põhjustanud suurema arutelu ja filosoofiaringi foorumideitimise kui sellise osas. aga minumeelest võiks see teema pealkiri jutumärkides olla juba algusest peale :lol:

pisimy
Tsikkel: Kawasaki ER-6n
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas pisimy »

krõps kirjutas:

mis pagana saun ja mis pagana õhtu, neti ja päriselu suhted tuleks ikka lahus hoida, loodan et saun on soe ja õlu on külm ning postitused sellest õhtust jäävad tulemata

Mis Sa arvad, et me siin laseme ennast ärevile ajada teiste saunadeidist ja siis ei tahagi detailset ettekannet? Unista edasi. :twisted:

Kasutaja avatar

kristjan128
Tsikkel: American Ironhorse Slammer
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas kristjan128 »

110kw kirjutas:

Mis siin toimub. Loe ja naera.

Noliferid üritavad sugu tegemist planeerida ja maskeerivad seda "huumori ja meelelahutusega" :ner:

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

Sõiduilmad läbi juba?

Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Kuskil käis just sama arutelu teemal, et kuna biker.ee "mehed/naised, kes parasjagu joovad" ja "biker'i date!" teemad uuesti hingamise sisse saavad, et maru vaikseks on jäänud... Nüüd siis ikka tõmmatakse täiega saed käima :D
Sõiduilma veel nagu on, aga netielu on juba kihama löönud :D :D

Bastard
Tsikkel: TDM900
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Bastard »

Järelikult nõrgemad isendid on rattad juba kuuri lükanud :D

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Tänapäeva nutifonide maailmas saab ju ka sõidu ajal siia postitusi teha... :roll: :mrgreen:

andu
Tsikkel: dr800, fjr1300p
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 47 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas andu »

Bastard kirjutas:

Järelikult nõrgemad isendid on rattad juba kuuri lükanud :D

vastupidi nõrgemad sõidavad talvel ikka, siis ei vaadata imelikult kui juhtun külge maha panema (crash)
tugevamatel isenditel sõidukogemust piisavalt, neil pole vaja oskusi täiendada ja saavad juba praegu puhata :mrgreen:

dare to dream…
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)
Kasutaja avatar

M.T.

Vótke rahulikult, ei huvita siin teiste suguelu kedagi. Ehk ainult neid kel see suguelu on ainult kättevótmise asi. Kas siis paremasse vói vasakusse, see sóltub juba kodanikust. Teised ajavad samasugust möla nagu asjaosalisedki.
Saed tómmatakse varem vói hiljem igal aastal käima. Sel aastal aga küttepuude tegemiseks veel vara tóesti, sóiduilmad veel väljas.

Kasutaja avatar

kornholio
Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c

Lugemata postitus Postitas kornholio »

Pilt

Sõitsin bussijaama, rullisin punase vaiba maha, ajasin Sandrale oma tagi selga ja võtsin oma limusiini peale.
:bsmile:

Adrenaline+Chrome=Adrenochrome
Kasutaja avatar

M.T.

Mees :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”