Bikeri Date!
Moderaator: Moded
Re: Bikeri Date!
mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida ja osad siis pajatavad oma ebaõnnestumistest, teised jälle õnnestumistest...päris lõbus elu
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
No üks on tegelikult veel...
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
will111 kirjutas:mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida
Sa oled asjadest õigesti aru saanud. Teised naised on kas päriselus aktiivsemad või aru saanud, et ajalehe kuulutusest "kirjasõpra" otsides head kaaslast ei leia
Sandra kirjutas:krõps kirjutas:ma aimasin juba ette et netis head suhet ei leia, siiski hoidsin teile pöialt, oma kogemusest võin öelda kui foorumist kaaslase leiad siis tuleb hiljem välja et nad sind ignoreerima hakkavad ja privas enam kirjadelegi ei vasta
Hea teada, et keegi pöialt hoiab. Paari päevaga on tõesti raske suhet tekitada.
Ja milline on siis sinu õnnestumise % foorumist kaaslase otsingul? Ma huviga loeks antud teemat. Kirjuta üks kirjand.Ja krõps - naised siin foorumis vaevalt nüüd paaniliselt otsivad kedagi, kes neid nüüd sõitma viiks
me oskame ise ka sõita.
mu õnnestumise protsent on väike, peaaegu sama väike kui mu sebimise protsent kuna ega ma iga naisolevust ka privasse ei kutsu. Privas olen rääkinud maruliisi ja geiuliisiga kuigi mitte ainult sebimise eesmärgil, vahel on lihtsalt head omaette segamatult rääkida.
ma olen näinud selliseid naisi küll ja veel kes tulevadki foorumisse ei neid sõitma viidaks, kahjuks foorumi isased on nii naglad et nouavad kohe pilti ja muid andmeid enne kui sõitma viivad, inetumad naised ei saagi sõita.
Kirjandi võin sulle privasse kirjutada, ilma sebimise tagamõtteta, ma pole veel eelmisest yle saanud
will111 kirjutas:mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida
ja osad siis pajatavad oma ebaõnnestumistest, teised jälle õnnestumistest...päris lõbus elu
Seda mis tunded sul foorumit kasutavate naiste vastu on ei oska kommenteerida, aga üldistamisega paned mööda. Viimastest 3-st sõnavõtvast naisest 2-ga oled sõidul käinud, aga mingit sebimist pole olnud ega tulemas ka. Sõitma võin aga edaspidigi nendega koos minna. Seega kui sul ikka mingid imelikumad tunded naisfoorumlaste vastu peal, siis rõõmusta, konkurents on natuke väiksem
krõps kirjutas:.....inetumad naised ei saagi sõita.
Miks ei saa? Kui lubavad, et kiivrit peast ära ei võta, siis ehk mõni mehepoeg on ikka nõus sõidule viima
M.T, ära nüüd aja "tunnet" või siis antud kontekstis pigem muljet ja natuke teist asja ehk tundeid segamini Liiga tõsiselt võtsid minu väljendatut ja see üldistamine oli ka ikka naljaga minimaalselt pooleks.
Iseenesest olen minagi päris paljusid naisi sõidutatud, mitte küll vist niivõrd sellest foorumist pärit...kuigi nii mõnigi neist võib ehk ka siin tegev olla. Ja tõepoolest ei pea see üldse mitte alati tähendama tingimata sebimist, nii et sa pole ainuke, kes vahel niisama naisi sõidutab. Aga konkurents ja selle maht mind isiklikult küll kuidagi ei heiduta, või noh, foorumis võib see konkurents ju väga tihe ollagi aga naisi, kes tsikliga sõita tahavad on maa ja ilm täis
Kes ütles, et ma naisi niisama sõidutan? Aga neil kahel on oma rattad olnud ja koos sõitmine ei tähenda ühel rattal olekut.
Hurt kirjutas:will111 kirjutas:mulle on nüüd tunne, et siin foorumis on 2 vaba, aktiivset naist, keda kõik meeskasutajad kas on üritanud, üritavad hetkel või plaanivad üritada sebida
Sa oled asjadest õigesti aru saanud. Teised naised on kas päriselus aktiivsemad või aru saanud, et ajalehe kuulutusest "kirjasõpra" otsides head kaaslast ei leia
loe ja naera!
10 punkti Hurtile!

-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Lihtsalt asjaolude selgitamiseks... Ma olen täitsa hõivatud naine juba pikemat aega. Kõik see, mis siin kirjas, see on puhas meelelahutus ja huumor, pole kuskil kirjas, et otsin meest ja tahan temaga konkreetselt deidile minna, et siis lapsi vorpima asuda ja lõpuks tanu alla saada. Kes sellest foorumisse kupatatust järeldab, et olen päriselus mitte-aktiivne või mis iganes veel... Noh... Ei jagu sõnu... Aga polegi minu asi. Lihtsalt. Asjaolude selgitamiseks ütlesin välja ära, et ma pole ammu enam vaba liha turul...
Meelelahutus ja huumor... Miks? Sest seda teemat solgivad nii paljud siuksed tegelased, kes lihtsalt tühja plõksima kukuvad. Olen vist korra ennemgi sõna võtnud siin selle koha pealt, et mida te piiderdate üksteise kallal nagu... Hetkel on kuum teema Sandra ja Kornholio. No las nad olla. Issand. See, et nad siin teile järamiseks lihtsalt mingeid mahlaseid poste teevad ja teie sellega kaasa lähete... Ja siis hiljem häda lahti, et nad siin oma asja avalikult "arutavad"...
Aga no hard feelings. Oleme sõbrad edasi ja teeme inimeste kohta järeldusi selle põhjal, mis nad foorumisse postitavad, selle asemel, et neilt otse küsida "Jou, mis värk on, kes oled, mis teed? Tundud huvitav. Lähme välja?".
Me lähme homme Kornholio juurde sauna. Eks hiljem saate kuulda, mis ja kuidas oli PÄRISELUS.

-
- Kontakt:
Jees-jees, Korn my man! Olgu sann soojas, kui kohale jõuan

Ilmselt on terve selle teema lugejaskond äärmiselt põnevil ja ootab suure huviga detailset ettekannet saunaskäigust. Tule taevas appi...sa vist pole kõige kirkam kriit pakis?
Algselt ma tahtsin raadiosse helistada ja soovilooga oma naabrit tervitada ja üldse kõiki kes mind tunnevad aga kuna ma liinile ei pääsend, siis röhin siin teemas...
Hüva leili ja hoia ikka seda teemat elus, vahel on päris häid pirne siin
mis pagana saun ja mis pagana õhtu, neti ja päriselu suhted tuleks ikka lahus hoida, loodan et saun on soe ja õlu on külm ning postitused sellest õhtust jäävad tulemata
komöödia ilmselt on päris paljud sõnavõtjad kaotanud järje, et kes kus ja mil määral siin niisama nalja viskas ja kus midagi tõsisemalt mõeldi...see aga näib olema põhjustanud suurema arutelu ja filosoofiaringi foorumideitimise kui sellise osas. aga minumeelest võiks see teema pealkiri jutumärkides olla juba algusest peale
-
- Tsikkel: Kawasaki ER-6n
- Tänanud: 5 korda
krõps kirjutas:mis pagana saun ja mis pagana õhtu, neti ja päriselu suhted tuleks ikka lahus hoida, loodan et saun on soe ja õlu on külm ning postitused sellest õhtust jäävad tulemata
Mis Sa arvad, et me siin laseme ennast ärevile ajada teiste saunadeidist ja siis ei tahagi detailset ettekannet? Unista edasi.
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
110kw kirjutas:Mis siin toimub. Loe ja naera.
Noliferid üritavad sugu tegemist planeerida ja maskeerivad seda "huumori ja meelelahutusega"
-
- Kontakt:
Kuskil käis just sama arutelu teemal, et kuna biker.ee "mehed/naised, kes parasjagu joovad" ja "biker'i date!" teemad uuesti hingamise sisse saavad, et maru vaikseks on jäänud... Nüüd siis ikka tõmmatakse täiega saed käima
Sõiduilma veel nagu on, aga netielu on juba kihama löönud

-
- Kontakt:
Tänapäeva nutifonide maailmas saab ju ka sõidu ajal siia postitusi teha...

-
- Tsikkel: dr800, fjr1300p
- Tänanud: 99 korda
- Tänatud: 47 korda
- Kontakt:
Bastard kirjutas:Järelikult nõrgemad isendid on rattad juba kuuri lükanud
vastupidi nõrgemad sõidavad talvel ikka, siis ei vaadata imelikult kui juhtun külge maha panema
tugevamatel isenditel sõidukogemust piisavalt, neil pole vaja oskusi täiendada ja saavad juba praegu puhata
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)
Vótke rahulikult, ei huvita siin teiste suguelu kedagi. Ehk ainult neid kel see suguelu on ainult kättevótmise asi. Kas siis paremasse vói vasakusse, see sóltub juba kodanikust. Teised ajavad samasugust möla nagu asjaosalisedki.
Saed tómmatakse varem vói hiljem igal aastal käima. Sel aastal aga küttepuude tegemiseks veel vara tóesti, sóiduilmad veel väljas.
-
- Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c
- Tänatud: 1 kord
Sõitsin bussijaama, rullisin punase vaiba maha, ajasin Sandrale oma tagi selga ja võtsin oma limusiini peale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.