Kuldne kiivri visiir - head/vead
Moderaator: Moded
Kuldne kiivri visiir - head/vead
on kellelgi kogemusi - vastupidavuse osas just - kas see kuldne peegel peab vastu ja kuidas puhastada/hooldada, et ta kestaks?
Jutt siis umbes sellisest vidinast: http://www.ebay.com/itm/NEW-ICON-OPTICS ... 81&vxp=mtr
Re: Kuldne kiivri visiir - head/vead
Endal ka kuldne visiir ja konkreetselt selle samakohta ei ütle midagi aga mis seal ikka hooldada lapiga ja puhastusvahendiga üle ja toimib nagu ikka ..
pimedas on pimedam kindlasti sõita
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Hoolda kuidas tahad miskiaeg tekivad ikka kulumis jäljed
Päikesega hea pimedas pimedam
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Kriimud tulevad peale. Ühe hooaja ehk kannatab, aga siis on kole.
Positiivne on see, et kui kuld juba kulunud, saab selle väljaspoolt poleerimispastaga maha nühkida ja järgi jääb kena kergelt tume visiir.
Mul hõbedane Arai originaal, mis jupi ilusam, kui kuldne aga see selleks ...
Hooaegu läheb ca 3 vist ja kriimuvabalt. Palju ei sõida 5ja 10 k vahele. Hooldusest, esimese keerasin ruttu persse. Järgmised kestavad.
Mittekunagi ära puutu-nühi visiiki kuivalt. Ei lapi-paberi ega miski puhastusmögaga. Puhastan ainult voolava sooja vee all. Tilk feirit svammile(puhtale-uuele) ja ja mõned kerged liigutused, visiir nigu uus. Kuivatades ära jälle nühi. Feiri teeb asja libedaks, mõned järsemad liigutused piisad maas, visiir külge ja tuld. Võtab aega minuti koos visiiri eemaldusega. Lisaboonusena teeb feiri klaasi libedaks, vihm jookseb maha.
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Enda kogemus sellise pealt kaetud HJC visiiriga(mul oli hõbedane)- mingil juhul ei tohi puhastada keemiaga(välja arvatud vb mõni spetsiaalne vahend- ise pole kunagi kasutanud)!
Ei tohi jätta putukalaipadega visiiri kuskile seisma- tuleb kohe puhtaks pesta! Enda tumedat visiiri kasutasin suht harva, seetõttu jäi ta mul poolteist kuud tagasi määrdununa seisma-
oli kurb üllatus eile, kui avastasin, et tooni kiht on laikudena maha kulunud. Mingisuguse kange pliidipuhastus geeliga sai õnneks kogu pinnakatte maha hõõruda ning nüüd on mul uus valge visiir varuks
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Mul selline hõbedane. Sõitnud umbes 5000km. Kestab ikka rohkem kui ühe hooaja.
Mina siiani puhastanud jooksva vee all Fairyga ja ära kuivatanud kätepaberiga. Ei jää ei laiguline ega kriimudega. Jõuga muidugi ei tasuks sellele kallale minna ei pestes ega kuivatades.
Kuna visiirivahetus on lihtne ja käib kiiresti, siis pimeda ajal kasutan läbipaistvat. Hädapärast sõidab hõbedasega ka.
Kasutan Iconi Variant kiivril RST Mirror Silver, siiani väga rahul.
Pimedas vahetan ka läbipaistva vastu - ei soovi niigi kehva visuaali veel ise hullemaks keerata.
Puhastan fairy+pehme lapp+jooksev vesi, ls 5.000+km, siiani nagu uus.
Suvel paaril korral oli soov päikseprillide järgi...aga kuna prillikandija, siis ei mänginud välja
Spoiler
Näe ma põlegi ainuke kes sellist moodust kasutab.
Plussi poolelt Arail see, et minu silm kannatab sõita kõige eredamas päikeses ja läbi häda ka suht hämaras, tumedus seega mulle sobib. Paremat pole saand, seega ei oska tahtagi. Lisaks see tore lugu et uuel sai peegli sisse uduvastase topeltklaasi, mida varemalt oli valgel aint. Vihmas-udus ilma ei tahagi kui oled saand ja harjund.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.