Esimene ratas
Moderaator: Moded
Esimene ratas
Tere.
olen pikalt seda foorumit lapanud ja erinevaid postitusi lugenud.
Siiski küsin nõu targematelt kuna ise täiesti roheline.
Sooviks esimeseks rattaks midagi klassikalist.
ise suurt kasvu 192cm 127kg.
mis varjandid on üldse?
Hind võiks olla kuni 2000 või natuke suurem.
aegajalt ilmselt sõidaks taga ka elukaaslane.
Suzuki Bandit on silma jäänud näiteks.
Aga ootn teie tarka nõu.
Ärge siis näkku lööge
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 46 korda
Re: Esimene ratas
Bandit on hea ja lollikindel valik. Pole just maailma suurim ratas, kuidas see Sulle istub, selgub siiski reaalselt proovisõitu tehes. Selle rahaga peaks 1200se saama ka.
Fazer ja Hornet kindla peale minekud ka.
Natuke kaupled siis saad 2k kätte äkki: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=1665
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Palju sõidukogemust on varem? Peres nii 1200 bandit kui 600 fazer. Mulle, pea kahemeetrisele ei ole nad kumbki pisikesed. Niisama toimetada on fazeriga juba massi poolest tiba lihtsam, linnas manööverdada jne.... päris rohelisele oleks fazer lihtsam... bandiit... on jälle oma väändega üks sigaäge ratas.
Olin ise hiljuti sama probleemi ees. Endal pikkust 196 ning soov leida klassikalist/sportliku ratast.
Käisin vist kõik Tallinna suuremad kasutatud tehnika müüjad läbi ning istusin paljudel ratastel (soovitan sul sama teha, saad endale mingi orientiiri ette, mida võtta mida jätta ning saad hakata konkreetsemalt ratast otsima. Samuti on poodnikud abivalmis inimesed ning oskavad suunata, soovitada).
Banditi kohta täpselt ei mäleta kuid minu meelest jäi see mulle natuke väikseks. Fazer oli suuruselt suht ok. Ratas mida veel kaaluda võiks on Aprilia Tuono või RSV. Sisuliselt tegu sama põhjaga üks on naked/klassikaline teina sportratas (olenematta selest et tegu on põhjalt sama rattaga on kahe mudeli vahel olevad hinnakäärid päris head, Tuono on nõutum ninng seetõttu on teda keeruline 2k leida, RSV võib 2k ringis kätte saada küll).
Pikkadele inimestele sobvad ka BMW-d, kuid need on juba üpriski kallid võrreldes näiteks sama aasta Bandititega.
Magician kirjutas:Fazer ja Hornet kindla peale minekud ka.
Mehe mõõte ikka vaatasid? Hornetiga pole sellisel mehel küll midagi teha. Hornet on ju laste ratas.
Bandit oleks ilmselt hea valik ja kui ratas peab olema kindlasti klassikaline siis Yamaha XJR: http://bike.motors24.ee/vehicles/386499 ... &sort=paid
Antud ratas jääb küll hinna poolest pisut kalliks aga neid liigub aegajalt ka odavamaid.
Triumph Rocket 3 , 2,3 kuubine on ühe ōige Eesti mehe esimene ratas,alla selle pōle mōtet vaadata, EGA SA ju m... ole.
-
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Tuttav müüs mingi aeg Yamaha TDM'i 2500 euroga, peaks sulle sobima küll
Kas ka praegu müügis on ei tea aga kui huvi, võin küsida.
-
- Tsikkel: TDM 850 " 91
- Kontakt:
Ise veidi lühem,aga samas raskem kui teemaalgataja. Aga samas ka täiesti roheline, käimas ales esimene hooaeg. Minu küll ratas leitud, ja see siis TDM, mida julgen küll algajale soovitada.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Pan kirjutas:Magician kirjutas:Fazer ja Hornet kindla peale minekud ka.
Mehe mõõte ikka vaatasid? Hornetiga pole sellisel mehel küll midagi teha. Hornet on ju laste ratas.
Bandit oleks ilmselt hea valik ja kui ratas peab olema kindlasti klassikaline siis Yamaha XJR: http://bike.motors24.ee/vehicles/386499 ... &sort=paid
Antud ratas jääb küll hinna poolest pisut kalliks aga neid liigub aegajalt ka odavamaid.
Siin on minu ratas välja toodud ja ütleks,et hind on mõnevõrra vaieldav
Kui huvi,siis võtke ühendust ja räägime täpsemalt
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
villy kirjutas:Või siis GSX1400
Soovitan soojalt.
Tõsi
GSX1400 on ka hea ja rammus ratas
Neid aga vähe saadaval paraku.Aga jõudu on nii XJR-l kui GSX-l mõnusalt (teema algataja suht suur mees ja rattal peab jõudu olema
)
Mahlapakimehed
Võta mu Tuono ära, V-2 jõuab su lihakeha edasi viia küll, küljeluu veab ka ära. Ja sadulad on suurte inimeste jaoks tehtud, sest mina istun vaevalt kolmandiku peal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.