Yamaha r1 98 aasta esituled ei näita
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Yamaha r1 98 aasta esituled ei näita
Tere,
Probleem siis selles, et sai soetatud selline ratas. Esituledel oli kleeps peal (tume) võtsin maha, tuled ikka ei näita. Vahetasin pirnid. Panin osrami Nightbreakerid sisse ikka ei näita.
Kas need tuled ongi üldiselt ka kehvad või on mul mingid jamad tuled ees?
Sõbra tsiklil r1 2000a kollakas valgus ja näitavad väga hästi.
Mina pimedal ajal sõidan pm nagu parkidega. Nii kehvasti valgustavad.
Keegi jõudis küsida korra ega usakad pole. Minu teada mitte. ja ce on ka peal vist (mäletan nagu et oli)
Kas keegi oskab midagi tarka öelda.
Uued tuled hankima?
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Yamaha r1 98 aasta esituled ei näita
Üks variant on,et reflektorid lihtsalt tuhmiks põlenud.Seda juhtub kui kasutatakse tugavamaid pirne kui ette nähtud.Kontrolli ka pinge ,mis tule taga olevatel juhtmetel on.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Ma nagu uurisin visuaalselt neid ka, ei tundunud tuhmid. Aga eks kodus vaatan järgi. Kuigi ilmselt saan aru, et uued tuled ikkagi.
-
Cado
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Üldiselt on sellel rattal ülihead tuled kui kõik korras
Äkki reguleering vale?
Nõustun Cado'ga, sellel peaksid väga head tuled olema, vähemalt minu vanal R1'l olid. Vast ikka reguleering vale. Praegusel uuel(2007) gixxeril on ka nagu hiirevit***, aga seal on ilmselgelt reguleering vale, kuna taevasse näitavad. Aja videvikus/pimedas vastu seina, siis on näha.
| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |
-
highlander216
- Tänatud: 2 korda
Pinged pirnil tasuks üle mõõta kindlasti ja seda nii, et pirn ka oma pesas ja põleb (ainult nii näeb õieti mis pinge tegelikult pirnile jõuab). Võibolla on probleem juhtmestikus või tuledelülitis. Kui pinge pirnil on ikka oluliselt alla aku klemmidelt mõõdetud pinge siis oleks vaja kõik pirni juhtmestik ja juhtmestiku ühenduskohad üle vaadata. Kui pingelang juhtmestikus ikka suur siis üheks võimaluseks on sinna releed vahele ehitada nii, et esitulepirn saab läbi releede toite otse akult ja releed juhitakse varem pirnile tulnud pingetega. Neljarattalistel liikuritel on releed aidanud "nägemise" ikka oluliselt valgemaks saada.
Hmm,
Noh eks ma hakkan õhtul uurima. Vb võtan mõne sõbra appi.
Naisterahva kohta olen küll tehnikas taibukas aga elekter veidi võõras.
Eks annan teada mis leidsin.
Tänud nõuannete eest.
vasakul ees gondli taga on suur valge pistik. sellel võivad pistiku klemmid lahti tulla ja halba ühendust anda. esitulede voolud käivad ka sealt läbi
-
Madox
- Tsikkel: S1000RR
- Tänatud: 3 korda
Kui nad üldse ei näita või ei lülitu sisse võib väga vabalt olla ka pistikupesas klemm(id) ära oksüdeerunud. Minu TLR-l oli nii, et peale ühte käivitamist enam tuled ei näidanud peale pargi, hakkasime siis tuledelülitist pihta ja vooluringi mööda jõudsime pistikupesani kus oligi klemm ära oksüdeerunud, pisut mudimist ja puhastamast funkab siiani.
-
Margusxx
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Enamasti lähevad tuled kehvaks ka siis kui korralikku maandust ei ole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.