mis aasta ktm 450EXC-d soovitate?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
ELL
Tsikkel: KTM 450 exc factory

mis aasta ktm 450EXC-d soovitate?

Lugemata postitus Postitas ELL »

Tere plaan osta endale ktm 450EXC
Vaatasin kuulutusi ja rahakoti järgi peaks saama ,kuni 2008 aasta pilli kätte 3500euriga.
Kas tasub uuem(2008a.) osta või pigem mõni vanaem mudel ,aga see eest korralik?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: mis aasta ktm 450EXC-d soovitate?

Lugemata postitus Postitas will111 »

ja mille järgi sa seda nii täpselt kindlaks teed, et üks on korralik ja teine ei ole? ma mõtlen just seda, et kuidas sa plaanid sinna mootori sisse vaadata.

2008 tuli minuteada see uuema tüübi mootor, mis on igati hea niipalju kui ise uurinud olen. kui eelmine aasta valimas ja proovimas käisin, et omale osta siis nii mõnegi just vanema ktmi moto tegi kuidagi väga veidrat häält töötades ja samuti olid need vanema motoga masinad tuntavalt lahjema tõmbega. ühel juhul jäigi tehing ära justnimelt selle mootorist kostuva minu jaoks kahtlase heli tõttu kuigi omaniku väitel olevat kõik väga bueno. see on puhtalt minu arvamus aga sellise eelarve juures üritaksin ise ikkagi võimalikult uue väljalaske ratast kätte saada ja 2008 ei tohiks olla mingi probleem.

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

ELL kirjutas:

Tere plaan osta endale ktm 450EXC
Vaatasin kuulutusi ja rahakoti järgi peaks saama ,kuni 2008 aasta pilli kätte 3500euriga.
Kas tasub uuem(2008a.) osta või pigem mõni vanaem mudel ,aga see eest korralik?

pigem osta ikka uuem kui rahakott kannatab,vana on vana,samas kõik oleneb kuhu sõidad,kui kohe sohu uputama lähed siis on minu mäletamist järgi see vana pommi kindlam ! 2008 vist tuligi see uuem versioon välja kui ma ei eksi,

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

will111 kirjutas:

ja mille järgi sa seda nii täpselt kindlaks teed, et üks on korralik ja teine ei ole? ma mõtlen just seda, et kuidas sa plaanid sinna mootori sisse vaadata.

2008 tuli minuteada see uuema tüübi mootor, mis on igati hea niipalju kui ise uurinud olen. kui eelmine aasta valimas ja proovimas käisin, et omale osta siis nii mõnegi just vanema ktmi moto tegi kuidagi väga veidrat häält töötades ja samuti olid need vanema motoga masinad tuntavalt lahjema tõmbega. ühel juhul jäigi tehing ära justnimelt selle mootorist kostuva minu jaoks kahtlase heli tõttu kuigi omaniku väitel olevat kõik väga bueno. see on puhtalt minu arvamus aga sellise eelarve juures üritaksin ise ikkagi võimalikult uue väljalaske ratast kätte saada ja 2008 ei tohiks olla mingi probleem.

Need vanemad ktmi mootorid kolisevadki imelikult, kui siduri alla tõmbad peaks kolin ära kaduma, kui ei kao, siis on tõesti midagi pahasti. Üldiselt need vanad mootorid on ikka mega pommikindlad.

will111

einoh ma olen neid üht kui teist vana ktmi ka kuulnud jah, kuid see konkteerne tegi kõigi teistega võrreldes ikkagi veel eriti kahtlast häält ja täiesti olenemata siduri asendist :D kusjuures too polnud üldse mitte nii väga vana mudel, vist aasta 05/06 vms.

aga et see kolin tuleb siis tavaliselt käigukasti sisendvõllist ktm'del?

Teema algataja
ELL
Tsikkel: KTM 450 exc factory

Lugemata postitus Postitas ELL »

Selgepilt alla 2008a. ei hakka vaatamagi,kui nüüd ainult leiaks sellise ratta kuskilt:P
Kui keegi teab kedagi,kes teaks kedagi ,kes müüb sellist ratast võiks teada anda.

Kasutaja avatar

Mait.V
Tsikkel: BMW S1000RR 17
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Mait.V »

Kuulge pidage nüüd hoogu ka. Korralik vanem ktm 450/525 (2002-2008) käib väga normaalse heliga, ei tule sealt mootorist mingit kahtlast häält. Siis oli tõesti midagi konkreetses mootoris viga. Edasimineku koha pealt ei oska komenteerida. Ise olen sõitnud päris mitmete krossikatega aga 2003 - 525 SX-le pole vastast leidnud.

will111

kõigi nende krossarite põhjal mida eelmine suvi ise proovimas käisin (põmst erinevate tootjate 450'sed ja siis ktm'i ning husqy mõned suuremad 'mitte-päris-krossikad' a'la 505, 525, 625, 640) võib öelda, et selgelt kõige jõulisem oli ikkagi just see 2008a 505sx ktm, ja seda just terves pööretevahemikus. paljud teised kogusid rammu siinseal pööretevahemikus. 505sx lihtsalt rebib pooleks igast asendist - 100% väita ei saa, aga ma usun, et see on just selle uuematüübi mootori ja selles sisalduva engineeringu "süü". sellest järgmine masin oli juba tüki suurema kubatuuriga husqy ja ktm'i enda mingi suurema motoga pill.
mis ma tahan öelda on eelkõige see, et tasub proovida ja võrrelda. algselt arvasin ka ise, et ju nad on kõik enamvähem ühesugused loomad aga päris nii see ikkagi ei ole.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”