Erinevad E-motokaubamajad

Kasutaja avatar

pea
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Erinevad E-motokaubamajad

Lugemata postitus Postitas pea »

Margusxx kirjutas:

Ivan, kui sa täpselt tead oma pea ümbermõõtu ja oled võibolla reaalselt pähe proovinud seda kiivrit mida osta tahad, siis on täitsa ok e poodidest osta, enamasti on võimalus välja vahetada kiiver kui on liiga väike või liiga suur, ainult postikulu hinnaga. Ma olen aastaid tellinud asju neti poodidest ja kui aus olla siis ei tule hetkel ühtegi korda meelde kus oleks petta saanud. Aga kiivri puhul on hea kui saad enne reaalselt seda proovida, kas sõbralt laenata või poes ringi jalutada veidi selle kiivriga. Louise kaupluses austrias oli hea diil: said kiivri võtta nädalaks proovida, kui ma ei eksi siis tasuta. Meie motopoed vist ei küündi veel sellele tasemele ja arvatavasti meie inimesed samuti, sest selline vastu tulemine eeldab, et sa viid kiivri ilusti puhtalt ja korralikult tagasi, proovimise ajal kannad sukka alati jne.

Kuskilt on meelde jäänud selline asi, et tänapäeval on motodepoos võimalus kiivriga enne ostu proovisõit teha.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”