Erinevad E-motokaubamajad
Moderaator: Moded
Erinevad E-motokaubamajad
Tere kaasfoorumlased!
Tunnistan kohe ette ära, et olen loll ja ei oska väga otsingusüsteemi kasutada, kuid ma ei leidnud teemat kus oleks väga käsitletud erinevaid e-motokaubamaju, mis sõiduvarustust pakuvad.
Kuna olen kiivri otsingul, mis oleks võimalikult hea hinna ja kvaliteediga ning mulle sobivas värvuses olen sattnud raskusesse.
Kas keegi oskab nimetada kõige mõistlikumad e-poed, kus on hea hind ning hea valik kiivritele?
Tervitades
Ivan
426f kirjutas:squish on väntvõlli laagri lõtk
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Re: Erinevad E-motokaubamajad
Hoi!
Kas Sul on ka e-peakolu, et ilma proovimata ostad?
edu
yeekim kirjutas:Hoi!
Kas Sul on ka e-peakolu, et olma proovimata ostad?
edu
Ivan peaks ju kõik ütlema
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
Tuono kirjutas:yeekim kirjutas:Hoi!
Kas Sul on ka e-peakolu, et ilma proovimata ostad?
edu
Ivan peaks ju kõik ütlema
Ma nüüd nii russofoobne ei oleks ja ütleks, et e-poodide asemel kammiks läbi meie tavalised, päris poed ja ostaks neilt SOBIVA kiivri-kasvõi 100€ 'se.
Turvalisust on neil üldiselt sama palju kui 500€ 'sel !
Aga kiivri saad sellise,mis pähe mahub.
edu
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Ivan, kui sa täpselt tead oma pea ümbermõõtu ja oled võibolla reaalselt pähe proovinud seda kiivrit mida osta tahad, siis on täitsa ok e poodidest osta, enamasti on võimalus välja vahetada kiiver kui on liiga väike või liiga suur, ainult postikulu hinnaga. Ma olen aastaid tellinud asju neti poodidest ja kui aus olla siis ei tule hetkel ühtegi korda meelde kus oleks petta saanud. Aga kiivri puhul on hea kui saad enne reaalselt seda proovida, kas sõbralt laenata või poes ringi jalutada veidi selle kiivriga. Louise kaupluses austrias oli hea diil: said kiivri võtta nädalaks proovida, kui ma ei eksi siis tasuta. Meie motopoed vist ei küündi veel sellele tasemele ja arvatavasti meie inimesed samuti, sest selline vastu tulemine eeldab, et sa viid kiivri ilusti puhtalt ja korralikult tagasi, proovimise ajal kannad sukka alati jne.
Margusxx kirjutas:Ivan, kui sa täpselt tead oma pea ümbermõõtu ja oled võibolla reaalselt pähe proovinud seda kiivrit mida osta tahad, siis on täitsa ok e poodidest osta, enamasti on võimalus välja vahetada kiiver kui on liiga väike või liiga suur, ainult postikulu hinnaga. Ma olen aastaid tellinud asju neti poodidest ja kui aus olla siis ei tule hetkel ühtegi korda meelde kus oleks petta saanud. Aga kiivri puhul on hea kui saad enne reaalselt seda proovida, kas sõbralt laenata või poes ringi jalutada veidi selle kiivriga. Louise kaupluses austrias oli hea diil: said kiivri võtta nädalaks proovida, kui ma ei eksi siis tasuta. Meie motopoed vist ei küündi veel sellele tasemele ja arvatavasti meie inimesed samuti, sest selline vastu tulemine eeldab, et sa viid kiivri ilusti puhtalt ja korralikult tagasi, proovimise ajal kannad sukka alati jne.
Kuskilt on meelde jäänud selline asi, et tänapäeval on motodepoos võimalus kiivriga enne ostu proovisõit teha.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Mina olen http://www.luois.de -st kiivri nii endale,kui naisele tellinud ja kui oma suurusest on õige aimdus olemas pole probleeemi.Riietega ona sama asi.Abiks on ka igal saidil olevad mõõtude tabelid ja mõõdulint enda mõõtmiseks.Siiani on kõik sobinud.Pigem võib tekkida probleem arusaamaga materjalist(riiete puhul)ja näiteks müra tugevusest või päikese visiiri tumedusest-heledusest kiivri puhul.Aga alusta meie motopoodidest(ka seal on hea hinnaga asju saadaval)ja kui ei leia siis otsi netist.Mina näiteks ostsin kunagi täitsa OK HJC kiivri Motodepoost 29€-ga,kasutasin paar aastat ja müüsin peaaegu sama hinnaga maha.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Tunnen huvi e-poe linkidest, sest tahan tutvuda mida pakutakse ja mis hinnaga. Mõistan, et proovimine jms on olulised, kuid enne tahaks tutvuda igasuguste erinevate disainidega jms, mis oleks mulle kõige rohkem karva mõõda. Põhjus ka ääretult lihtne, miks ma kohe riiulite vahele tuulama ei lähe- elan liialt eraldatud kohas ning hetkel ei ole plaanis ka kusagile suurlinna minna.
Kas oskate veel mõnda mõistliku kohta soovitada, peale luois'e?
426f kirjutas:squish on väntvõlli laagri lõtk
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
Ivan kirjutas:Tunnen huvi e-poe linkidest, sest tahan tutvuda mida pakutakse ja mis hinnaga. Mõistan, et proovimine jms on olulised, kuid enne tahaks tutvuda igasuguste erinevate disainidega jms, mis oleks mulle kõige rohkem karva mõõda. Põhjus ka ääretult lihtne, miks ma kohe riiulite vahele tuulama ei lähe- elan liialt eraldatud kohas ning hetkel ei ole plaanis ka kusagile suurlinna minna.
Kas oskate veel mõnda mõistliku kohta soovitada, peale luois'e?
Fc-moto.de
Aga suht kvaliteetne kraam, seega ka kallim
-
- Tänanud: 27 korda
- Tänatud: 36 korda
Kust ma olen tellinud/otsinud:
motopost.ee
bikeman.ee
adventure-spec.com
touratech.com
ebay.de, ebay.co.uk
Mõned kohad USAst ka, aga sealt kipub käimasoleva hooaja jaoks liiga pikk ooteaeg olema.
-
- Tsikkel: Yamaha YZ450F
Kas keegi on tellinud tsiklile tükke või muud kaupa http://www.risanti.ee -st ?
Kas kõik OK ja firma usaldusväärne.
Näiteks tellisin oma krossirattale Ramost karbussile järelturu toodetud kütuse segukruvi, mida võimaldab mugavalt ilma karbussi keeramata regullida.
Maksab mingi 15 EUR ja ei ole mingi imeasi. Tellisin 17.märts 2014 ja senimaani pole kohal.
Tarneaega lubati 2 nädalat. Kuu pärast helistasin, et mis seis on, tuli Raudsepalt mingi haige inin, et arvet pole esitatud, jne. Hiljem ei ole suvatsenud keegi isegi ühendust võtta. Naljanumber firma ütlen ma selle kohta. Seetõttu ei osta iial Suzukit, kuigi hind ju päris hea uuele MX-le ja olen veendunud, et tsikkel ei oluliselt kehvem, kui sinine, punane või roheline, aga kui mingit jubinat pead aastakese ootama, siis nagu väga ostma ei tiku. Ma ei kunagi sellist antireklaami kellelegi teinud ja iseenesest Motors24 -s ju päris asjalikud lõigud Ramost. Kuid, kui asi nii toimib (ehk ei toimi), siis otsustasin avaldada selle "case"-i.
Yamaha YZ450F kirjutas:Näiteks tellisin oma krossirattale Ramost karbussile järelturu toodetud kütuse segukruvi, mida võimaldab mugavalt ilma karbussi keeramata regullida.
Maksab mingi 15 EUR ja ei ole mingi imeasi. Tellisin 17.märts 2014 ja senimaani pole kohal.
Tarneaega lubati 2 nädalat. Kuu pärast helistasin, et mis seis on, tuli Raudsepalt mingi haige inin, et arvet pole esitatud, jne.
Vale inimesega suhtled
Triinuga on alati kõik tellimused käinud kiirelt ja väga meeldivalt.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
Vale inimesega suhtled
Triinuga on alati kõik tellimused käinud kiirelt ja väga meeldivalt.
+1
see vana Raudsepp ei tea seal ööd ega mütsi, tahad asju ajada, suhtle Triinuga.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Yamaha YZ450F kirjutas:Kas keegi on tellinud tsiklile tükke või muud kaupa http://www.risanti.ee -st ?
Hoian sealses soojas ruumis üle talve oma ratast, hoolduse jms. jama teeb kah Risto - peaks omanik olema.
E-poest pole küll midagi tellinud, olen lihtsalt helistanud ja öelnud, mida tahan.
Kohapeal on poe ruumid olemas. Töökoda, igast koli riiulitel.
Ehk siis pole kellegi elutoa laual kataloogid, vaid ikka päris motopood.
-
- Tsikkel: KTM 300EXC, KTM 790 Adv RALLY
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Yamaha YZ450F kirjutas:Kas keegi on tellinud tsiklile tükke või muud kaupa http://www.risanti.ee -st ?
Tellisin sügisel sealt krossisaapad. Hind oli tunduvalt parem konkurentidest ja kauba sain üllatavalt kiiresti kätte. Ei olnud isegi laokaup aga neljapäeval tellides olid järgmisel teisipäeval saapad käes.
-
- Tsikkel: Honda VT600 Shadow
- Tänanud: 94 korda
- Tänatud: 56 korda
https://www.moto-akcesoria.pl/
kui keegi nuputaks välja tarne Eestisse, oleks isegi aegajalt käpp. need põrsikud väljamaale saatma ei kipu...Varssavis käies olin nende poes nagu laps kommipoes:) aga ei satu sinna nii tihti...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.