tzr-125 karteri õli?

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
kreisman

tzr-125 karteri õli?

Lugemata postitus Postitas kreisman »

Mis õli panna karterisse?
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Oleneb kas on nelja taktiline või kahe, muidugi erilist vahet ei ole muidu panen ma 4-taktilisele 10w-40 -d .
Mudakoll

Teema algataja
kreisman

Lugemata postitus Postitas kreisman »

2 taktiline..
Kasutaja avatar

mca15

Siis sobib ka see sama 10w-40.
Muidugi sobib ka 5w-40, see on jälle külma ilmaga parem,sest külmaga on vedelam.
Mida kallim seda parem.
Mudakoll

zten00
Tsikkel: DR800
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas zten00 »

Sellest tuleb küll nüüd paksu pahandust :D Seleta mulle kuidas sa 2T mootori karterisse õli paned? Keerad küünla maha ja valad? Või puurid silindrisse augu?
Kasutaja avatar

mca15

zten00 kirjutas:
Sellest tuleb küll nüüd paksu pahandust :D Seleta mulle kuidas sa 2T mootori karterisse õli paned? Keerad küünla maha ja valad? Või puurid silindrisse augu?
Arvatavasti ta ei tea õiget nime, mis sa arvad, et te ütlesite ka algajana käigukastiõli kohta karteriõli.
Inimene õpib terve elu.
Miks ma muidu küsisin kas 4-või 2 taktiline, seda sellepärast, et 4-taktilisel on karter aga minu teda see tsikkel ei ole neljataktiline.
Mudakoll
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jax1 »

Ratas, millest jutt käib, on tõesti 2 taktiline, kuid talle sobib panna 4 taktilise õli käigukasti, see pidi parem olema 2 takti õlist sellepärast, et 2 takti omaga võib sidur libisema hakata, aga 4 takti õliga on see vähem tõenäoline.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”