Mootorratas sureb välja
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Mootorratas sureb välja
Tere,
ostsin endale hiljuti Suzuki Intruder VL800 07'. Külmalt käima pannes ootan sutsu aega, mil pöörded langevad, aga pöörded langevad täitsa ära (sureb välja). Kui veidi tuure peale hoida ja/või soojaks sõita, siis enam välja ei sure. Ma nüüd ei taha ka uskuda, et peaksin pöördeid juurde keerama, sest täitsa soojalt töödab mahedalt.
Ma olen ise uuemate mootorrataste koha pealt täitsa roheline, äkki on mingi nõks/lüliti/klapp, mida ma veel ei tea... Veel nii palju, et peale ostu lasin bikers24 ka täishoolduse teha- uued filtrid, küünlad, õlid ja jumal teab, mis veel.
Ette tänades,
Allar
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Mootorratas sureb välja
Ma usun, et tegemist on karburaatoriga mootorrattaga ja sellel tuleb külma mootoriga toore klapp peale tõmmata. Otsi nuppu või kangi kirjaga "choke", võib olla lenksul või mootori küljel. Tõmbab peale, paned ratta käima ja poole minuti - minuti pärast lükkad maha. Soojast peast ei ole enam vaja.
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
tegu on pritsemootoriga, keera pööretenuppu veerand pööret päripäeva, nö sisse, kui läks paljuks, siis gramm tagasi, sihukse kubatuuriga mootoritel on idle pöörded reeglina 1000+
poison kirjutas:tegu on pritsemootoriga,keera pööretenuppu veerand pööret päripäeva, nö sisse
Kus see pöörete nupp täpselt asub?
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Vasakul pool, ees, paagi ja mootori vahelisel kõrgusel, kroomitud nupp.

Tänud, tip-top nüüd!
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
Kasutaks teemat ära, kui tohib.
Rattaks 2003a. R1.
Aegajalt, sooja mootoriga, sureb tühikäigupööretel välja. Näiteks foori taga. Käivitub gaasi peale keerates ning paigalt minema saan, aga ei tohi manuaalselt pöördeid langeda lasta. Mingi aeg ikaldab, edasi jälle toimib korralikult.
Kõige hullem ongi see, et teeb seda aegajalt ning ma pole kordagi ühegi töökoja lähedal seda veel kogenud kahjuks. Muidu saaks kohekoos defektiga mõne asjapulga kätte ulatada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.