Järvevana teel...
-
- Tsikkel: Yamaha FZ8 WR250 GasGas TXT-E
Re: Järvevana teel...
Väga kiuslik ja vale suhtumine. Sellega ei rikuta ühtegi liikluseeskirja punkti kui liigutakse vasakpoolel rajal ja enne selle lõppemist suunatulega märku andes rida vahetatakse. Pole kunagi sellega probleeme olnud ja ei ole kunagi pidanud jõuga suruma. Kui sul on aega ja tahtmist ei tea kellele suur teene teha, et seal kilomeetrises reas seisad, siis anna minna aga "laiaks tegemisega" ennast välja elada ja võimaliku ohtliku olukorra tekitamine ei ole külla lahendus.
Kes nüüd kellele ohtliku olukorra tekitas? Ikka kaubiku mees ja koguni kolm korda. Ma proovin ka alati mõista aga no selliste puhul ei ole ju võimalik. Miks pean mina oma reast, mis juhuslikult on rida mis ei lähe enam kokku, üritades viisakalt liigelda, rapsima kellegi pärast, kes arvab, et tema on just kõigis paremas reas sõitjatest kõige kavalam? Ma saan aru, et targem annab järele aga miks kõik siis plõksima hakkavad kui teha seda näiteks kassa järjekorras või piletisabas, eriti olukorras kui selliseid lollimaid jääbki lõpuks voorima. Siis ei taha keegi justkui enam targem olla. Väikesed inimesed lasevad teiste peal liugu ja eestlane mõtleb oma vagaduses, et targem annab järele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.