Järvevana teel...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
jopakoll
Tsikkel: aabits

Järvevana teel...

Lugemata postitus Postitas jopakoll »

ei tea kas on tegemist ka reaalses elus siklimeestega (togi)

[youtube][/youtube]

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Re: Järvevana teel...

Lugemata postitus Postitas koi »

Kuidas sellised närvihaiged ennasttäis türpennid roolitaha pääsevad?

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Eks see kaubikujuht paras tropp ole, krimmenetlusi kah paar tükki kraes.

koi

Hea ravi oleks väikese varba amputeerimine. Võimalikult kõrvade ligidalt.

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Lugemata postitus Postitas Black »

Magician
Tsikkel: Triumph Speed Triple 955i

Lugemata postitus Postitas Magician »

Ei tea kas sain asjast valesti aru aga minuarust oli siin videos küll süüdi kaameraga autojuht, selgelt oli ju näha et ta takistas kaubikul reastumist. Oleks ju võind vahele lasta minuarust. Jälle tekitatud mingi pseudoprobleem ei millestki. Sõitke ja laske teistel ka sõita!

Delta-Kavrovets 175-Yamaha FZS600-Suzuki SV1000S-CBR1100XX-Triumph Speed Triple 955i
Kasutaja avatar

claw
Tsikkel: pilusilm ja venelane
Tänanud: 83 korda
Tänatud: 82 korda

Lugemata postitus Postitas claw »

Uue liiklusseaduse järgi ei ole kohustust kedagi vahele lasta.

Kui keegi tahab minu ette reastuda ja selleks ka ilusasti suuna sisse paneb paar sekundit varem, no ei ole probleem, lasen kõiki alati viisakalt vahele, lehvitamine ja muud viisakused, päev ka kohe rõõmsam.
Kaubikujuht on ehe tropp ju siin videos.
Antud videos on ju selgelt näha, et kaubik pidurdab korralikku hoogu maha ja siis üritab ennast tuimalt vahele suruda jõuga. Kui ta veel igapäevaselt leiba teenib ringi sõitmisega, siis sinna see liikluskultuur lähebki.. tööandja loodetavasti negatiivse reklaami eest "kiidab" ka.
Kuidas küla koerale,...

Kasutaja avatar

renXx
Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r

Lugemata postitus Postitas renXx »

Pada sõimab katelt. Üks tropp üritab vahele pressida, teine tropp sõidab vahe meelega kinni. Kokku ongi tropp, mille moodustasid kaks idiooti, kes mingil ajal mingis kohas juhuslikult kokku said. :wack:
Aga võis ka nii olla, et kuna kaubikul puudub korraline ülevaatus, oli ehk tegemist tehnilise rikkega pidurite puudumise näol :D

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar

Raits66
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Raits66 »

Bussi tüüp tegi pisut pätti :mrgreen: Ja mis siis? Lasknud vahele ja sõitnud edasi. Piisanud oleks lihtsalt 1 sek hiljem gaasi vajutamisest.
Sellised põhimõtteliste m*nnidie peale viskab ilusti luugi pealt ära :mrgreen:

Kasutaja avatar

laf1247
Tsikkel: KAWASAKI Z900 2020
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas laf1247 »

Ma saan aru, et oleks võinud ju vahele lasta, aga sõites seal igapäev, siis miks oleks pidanud, on ju aega enne ümber reastuda küll ja veel. Ise teeks samamoodi Kui need kõik kähkusõitjad (keda seal tipptunni ajal jagub) vahele lasta, siis teised jääkski tunneli juurde seisma.

MB W202 C250 TD 1997 > MB W210 E220 CDI 2001 > MB W211 E220 CDI 2007 > MB W204 C200 CDI 2013 > MB S205 C220 d 4Matic 2016
K1 SUZUKI GSX-R 750 2001 > KAWASAKI Z900 2020
Pilt

Kasutaja avatar

Raits66
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas Raits66 »

Ei olekski pidanud! Lihtsalt oleks võinud.
Aga no siis poleks olnud s*ttagi põnevat juutuubi panna ja teistele rääkida, et vot kus äge vend olen.
Sellised oinad võiks koduhoovi juurde juba seisma jääd :)

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Lugemata postitus Postitas Black »

Raits66 kirjutas:

Bussi tüüp tegi pisut pätti :mrgreen: Ja mis siis? Lasknud vahele ja sõitnud edasi. Piisanud oleks lihtsalt 1 sek hiljem gaasi vajutamisest.
Sellised põhimõtteliste mnnidie peale viskab ilusti luugi pealt ära :mrgreen:

Kahe otsaga asi. Kui ikka peeglist näed, et üks põhimõtteline mnn, kes on iga päev harjunud trügima, seda jälle ülbe näoga üritama tuleb, jääb endal pärast s**t tunne, et tal seda nii enesestmõistetavalt teha lasid. Ideaalinimesel muidugi ei jää, aga paljud meist sellised on? 8) Kuni maailm parandamist vajab, tuleb seda teha.

Viimati muutis Black, 25 Apr 2014, 21:45, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Veikosib
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas Veikosib »

kes neist videovõtte osalejatest see "siklimees" nüüd olema pidi? Kus selle video ja rattanduse vaheline seos tekib?! :wack:

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Eestlastel on vanasõna: targem annab järele!
Üldiselt on nii sõiduauto, kui ka kaubiku juht hälbega.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Üldiselt ei oska enamus seal uuel Jäervevanal normaalselt liigelda.Kogunetakse kilomeeter enne ridade kokkuminemist paremases ritta ja tiksutakse 20km/h.Sõidan ise ka seal pidevalt vasakus reas ja nii kaugele kui saab, ning siis sujuvalt liitun esimese reaga.Kogu tsiviliseeritud euroopas sõidetakse nii.Lõppevalt realt peab laskma ümber reastuda.See kaubiku juht on muidugi omaette "geenjus" ja sellised ei saa kunagi midagi aru nagu asjad tegelikult käima peavad.Ta tegelikult ju tegi justkui seadusele vastavalt,aga kuna mõistust vähe, siis ei tabanud ära milliste autode vahele ja kuidas reastuda.Muidugi oli ka kaamera mees kõvast puust tõeline eesti mees ja ajas oma asja.Kokkuvõtteks võiks öelda,et paar parajaid said kokku. :wack: ,

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

koi

Ja niipalju mõistus ei võta, et "võimalikult kaugele sõitjad" ja siis vahele pressijad parema rea seisma sunnivadki?
Mille ime pärast ma pean selliseid nupumehi hordide viisi enda ette laskma? Iga päev sõidan sealt ja hui selliseid viimasemeetri rivistujaid ette lasen! Veerennist tulijad saavad kõik ilusti vahele, kui keegi on suutnud tähele panna!

Kasutaja avatar

rasmus23
Tsikkel: KLR

Lugemata postitus Postitas rasmus23 »

XL1000 kirjutas:

Üldiselt ei oska enamus seal uuel Jäervevanal normaalselt liigelda.

Ja sina oled siis üks selline "GEENIUS". Kes arvab, et on teistest parem ja tema ei pea ummikus seisma. Olen siiamaani end sellistes kohtades teepeale hästi laiaks teinud ja teen ka edaspidi. Peale seda hakkab rida liikuma nagu võluväel.
Ja ei sallita ka seal mujal euroopas sinusuguseid wannabe'd.

Veo- ja tõsteteenus.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

No selles videos on sõiduka juht samal levelil selle bussijuhiga.
Ei tea keda ta õpetada püüdis, aga see bussiga ei õpi kunagi ilmselt
Kui sõita päevas tallinnas 200-300km rahuned suht maha ja ei koti väga kes sust mööda sõidab.
Eraldi elukutse on muidugi taksistid nende vastu ikka ei tee midagi

Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Sõiduauto juht tegi ju õigesti, et ei lasknud kaubikul tulla vaatevälja segama, sõida siis seal kaubiku taga, kui liiklust ei näe enam, hea on ju näha mis viis autot eespool toimub aga, kui trügib mingi liiklushuligaan ette siis pead laskma päris pika vahe ohutuse mõttes, ise paneks kaubiku juhi kolmeks kuuks aiakäruga kaupa vedama :bsmile:

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

rasmus23 kirjutas:
XL1000 kirjutas:

Ja sina oled siis üks selline "GEENIUS". Kes arvab, et on teistest parem ja tema ei pea ummikus seisma. Olen siiamaani end sellistes kohtades teepeale hästi laiaks teinud ja teen ka edaspidi. Peale seda hakkab rida liikuma nagu võluväel.

....ja sinu suguste pärast ongi meil nii haige liiklus,sest sa ju tead kuidas asjad käima peavad.Ilmselt pole sa seal kodust kaugemal käinudki,kui nii rumalat juttu ajad.
Nende selliste ridade kokkujooksutamise mõte on selles,et autod saaksid sujuvalt kiirust alandamatta kahest reast ühte.Märgid on ka mingi paarsada meetrit enne,mitte 2km enne .
See toimib,aga ainult juhul kui lastakse üle ühe,üksteist vahele ja seda tehtaks kiirust oluliselt alandamatta.Rõhk sõnal kiirust alandamatta.
Saksas,hollandis,taanis jne on palju kiirteid,mis lõiguti muutuvad 3-st reast 2-e rea peale või 4-st 3-e peale.Seal sõidavad autod mitmes reas ja rivid üldjuhul võrdsed,ning pikkivahe on olemas,et teine saaks vahele tulla.Meil,aga on häda selles,et kõik kes sellele kohale lähenevad hakkavad igaksjuhuks hoogu maha võtma(pikivahe jäetakse 1m peale) ja nii see rivi ots sinna peaaegu tunnelisse jõuabki.Ja sinu arust on mõistlik seal tunneli järel kohe kõik ühte ritta võtta ning reipalt 10km/h tiksuda,samal ajal,kui teine rida on tühi??????
Ma sõidan seal suht lubatu piiril lõpuni ja siis sujuvalt vahele.Ei tee seda selle pakika juhi kombel,aga kui ikka selline sõidukas,nagu seal videos,siis sellisel ma ennast kottida ei lase, kui ta mulle külge laseb on tema liiklusseaduse järgi süüdi.Siiani pole midagi juhtunud ja kõik on sujunud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

koi kirjutas:

Ja niipalju mõistus ei võta, et "võimalikult kaugele sõitjad" ja siis vahele pressijad parema rea seisma sunnivadki?
Mille ime pärast ma pean selliseid nupumehi hordide viisi enda ette laskma? Iga päev sõidan sealt ja hui selliseid viimasemeetri rivistujaid ette lasen! Veerennist tulijad saavad kõik ilusti vahele, kui keegi on suutnud tähele panna!

.....see koht on ikka tunnelist tuleval ,mitte Ülemistelt tuleval tee poolel,mis siia puutuvad Veerennist tulijad.

ML-Transport AS

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

A mul on ettepanek, et tehke eraldi teema oma pardasalvestiste jaoks ja siis andke seal üksteisele molli või nutke üksteise õlal kuidas kõik on halb ja paha ja keegi sõita ei oska.

Ma olen ja jään endiselt seisukohale, et kõige kõvemad kisajad on ka kõige sitemad sõitjad.

Kasutaja avatar

svenzik
Tsikkel: Honda Hornet

Lugemata postitus Postitas svenzik »

Kui auto on kõrval ning paneb suuna sisse, siis võtan hoo maha ja lasen vahele!
Kui tagant kiirendatakse enne kui rida lõppeb siis pole selleks mingit õigustust ja seaduse järgi ei pea ka vahele laskma!!! Valge bussi juht jäi selgelt hiljaks (kõrvale jõudes oli ta juba pideva joone peal) ning sellisel juhul oleks tulnud tal ise hoog maha võtta ja SELJA taha reastuda.

Ja kõikidele õigustajatele - keegi pole maininudki, mis pärast toimus! Nii moodi liiklus kinni pidada ja autole ette keerata näitab teisi juhi mõistust (õigemini selle puudust)!

Pakutav lahendus: bussijuhil nädalaks load ära ning teisele autojuhile suuline hoiatus (kas sõidad ühtlase minimaalse vahega või lased vahele pressida).

ABS - 8 elu 9-st alles

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

davidsoniharald kirjutas:

A mul on ettepanek, et tehke eraldi teema oma pardasalvestiste jaoks ja siis andke seal üksteisele molli või nutke üksteise õlal kuidas kõik on halb ja paha ja keegi sõita ei oska.

Ma olen ja jään endiselt seisukohale, et kõige kõvemad kisajad on ka kõige sitemad sõitjad.

Just, järgmine kord ikka kaamera ees molliringid teha, on huvitavam vaadata. Videos nähtut näen ma ise pea iga päev järvevanal.

miki

Lugemata postitus Postitas miki »

rasmus23 kirjutas:
XL1000 kirjutas:

Väga kiuslik ja vale suhtumine. Sellega ei rikuta ühtegi liikluseeskirja punkti kui liigutakse vasakpoolel rajal ja enne selle lõppemist suunatulega märku andes rida vahetatakse. Pole kunagi sellega probleeme olnud ja ei ole kunagi pidanud jõuga suruma. Kui sul on aega ja tahtmist ei tea kellele suur teene teha, et seal kilomeetrises reas seisad, siis anna minna aga "laiaks tegemisega" ennast välja elada ja võimaliku ohtliku olukorra tekitamine ei ole külla lahendus.

Kasutaja avatar

Steev
Tsikkel: Yamaha FZ8 WR250 GasGas TXT-E

Lugemata postitus Postitas Steev »

Väga kiuslik ja vale suhtumine. Sellega ei rikuta ühtegi liikluseeskirja punkti kui liigutakse vasakpoolel rajal ja enne selle lõppemist suunatulega märku andes rida vahetatakse. Pole kunagi sellega probleeme olnud ja ei ole kunagi pidanud jõuga suruma. Kui sul on aega ja tahtmist ei tea kellele suur teene teha, et seal kilomeetrises reas seisad, siis anna minna aga "laiaks tegemisega" ennast välja elada ja võimaliku ohtliku olukorra tekitamine ei ole külla lahendus.

Kes nüüd kellele ohtliku olukorra tekitas? Ikka kaubiku mees ja koguni kolm korda. Ma proovin ka alati mõista aga no selliste puhul ei ole ju võimalik. Miks pean mina oma reast, mis juhuslikult on rida mis ei lähe enam kokku, üritades viisakalt liigelda, rapsima kellegi pärast, kes arvab, et tema on just kõigis paremas reas sõitjatest kõige kavalam? Ma saan aru, et targem annab järele aga miks kõik siis plõksima hakkavad kui teha seda näiteks kassa järjekorras või piletisabas, eriti olukorras kui selliseid lollimaid jääbki lõpuks voorima. Siis ei taha keegi justkui enam targem olla. Väikesed inimesed lasevad teiste peal liugu ja eestlane mõtleb oma vagaduses, et targem annab järele.

Kasutaja avatar

koit

Lugemata postitus Postitas koit »

Kaks tarka said kokku. Kaubiku juht on lihtsalt taunik ja kaameraga auto piloot nii ja naa vend. Pseudoprobleeme tekitatakse aint. Eesti liikluskultuuri üks suurimaid probleeme on, et aetakse oma õigust taga nui neljaks ja keegi ei arvesta teistega, sõidaks vabalt kasti kasvõi end a t*** mul ju oli õigus. Nädalaks tuleks kõik foorid kinni panna, saaks kiirkursused kaasliiklejatega arvestamisega.

Elu on liiga lühikene selleks, et raisata seda millelegi negatiivsele
Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

koit kirjutas:

Kaks tarka said kokku. Kaubiku juht on lihtsalt taunik ja kaameraga auto piloot nii ja naa vend. Pseudoprobleeme tekitatakse aint. Eesti liikluskultuuri üks suurimaid probleeme on, et aetakse oma õigust taga nui neljaks ja keegi ei arvesta teistega, sõidaks vabalt kasti kasvõi end a t*** mul ju oli õigus. Nädalaks tuleks kõik foorid kinni panna, saaks kiirkursused kaasliiklejatega arvestamisega.

5+selge on see,et atojuht oli m...n ja kaubikujuht nagla,oleks vahele lasknud ja vaikselt edasi kulgenud aga ei kus sa sellega.tegelt seljataha ju ei näidanud mis olukord seal oli ..ah,vot tak,äkki tahtis pikast rivist mööda tallata aga üks m..n ei lasknud vahele :bsmile: ma püüan üldiselt tipp tunde vältida juba vanadest headest aegadest selles sektoris,kahjuks elan Mõigus ja ikka tuleb ette juhuseid,et peab minema näiteks Mustakale kella 17.30,täiesti pu..is sesi on seal Järvevanal,rida hakkab puhastusjaamast ja läheb kuni sinnamani kui tunnelist tulevaga kokku läheb.Nagla nagu ma olen ja õnneks ei ole ka auto kõige väiksem kasutan tavaliselt vasakut triibutatud rada kuni lõpuni ja tegelt mitte ainult mina,seal on neid liiklejaid tegelt murdu.Järjekorras kord püüdsin seista,anbelivebõl ,15 minti tiksusin nende õlgkübarate taga,siis sai siiber ja läksin oma teed ! Ju ma olen huligaan aga kahjuks ei olnud mul aega seal kauem seista.Ma arvan,et see pezoo mees kelle taga olin on täna veel seal rivis ,nyyd sauna ja :bsmile:

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

Enn
Tsikkel: Yamaha Super Tenere XT1200 ZE
Tänanud: 27 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas Enn »

Arvan samuti et meil oleks palju rahulikum ja viisakam liiklus kui kõik ei ajaks meeleheitlikult oma mina ja õigust taga. Ise lasen alati hea meelega kõik kiirustajad vahele, näitavad nad suunda või mitte. Isegi kui on pikalt taga sõitnud ja siis otsustanud mõõda sõita. Ok, mõnel juhul paneb õlgu kehitama küll, et tehakse päris kummalisi manöövreid, aga so what? Kui keegi tahab väga mina-mees olla, siis sobib see ka. Aga pärast ei ole vaja hädaldada kuskil Delfis, et näe, mul oli õigus, aga mingi tüüp tahtis vahele trügida. Kaks parajat, sobivad hästi kokku....

n
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Ma näen selliseid mehi igapäevaselt Tallinna kesklinnas bussirajal sõitmas. Teistel peab olema aega ummikus istuda, aga osade kallite autode omanikel ju aega ei ole, nemad on võrdsemad - nende aeg maksab rohkem. (Enamasti ongi mingid uuemad mersud ja bemmid)

kaval kirjutas:

Ju ma olen huligaan aga kahjuks ei olnud mul aega seal kauem seista.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”