Yamaha FZS600 probleem karpa kahe voolikuga
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Yamaha FZS600 probleem karpa kahe voolikuga
Tervitus.
Mul mure oma Yamaha FZS600-ga (aasta 2000). NImelt mootorit tagasi kokku pannes jäi mul karpal kahe vooliku otsad lahti, millega ei oska enam midagi peale hakata(vot enam ei mäleta, kus need enne olid ). Need lahtised vooliku otsad on I ja II ning III ja IV karpa vahelt alla tulevad voolikud ( vaatasin ka manuali, aga ei suutnud abi saada).
Lisaks on karpade vahel (pealt vaates) musta värvi plastikust "põlv"(vabandan kuna ei tea selle täpset nimetust). Kas selle ots jääb lahti?
Juhul, kui mu selgitus "põlve" kohta tundus väga segane, siis tegin manualist ka pildi ("põlvele" tegin punase ringi ümber) http://www.upload.ee/files/4001555/Karpa_pilt.jpg.html
Muidugi, kui leidub Tallinnas mõni vastutulelik sama aastakäigu Yamaha FZS600 omanik, kes näitaks mulle korraks oma ratast, et saaksin oma küsimustele vastused, siis võib julgelt mulle oma kontakti saata. Ideaalne oleks kui saaks kokku enne selle nädala neljapäeva.
-
- Tsikkel: Hornet, HD Ironhead, R1 jne...
Re: Yamaha FZS600 probleem karpa kahe voolikuga
Tere.
Need alla tulevad voolikud on ilmselt ülevoolu omad ja need peavadki lahtiseks jääma ja vabalt alla rippuma.
Vaata meie tegemisi www.facebook.com/sickobikes
Seega jäävad mul vabalt alla rippuma 4 voolikut? 1 bensiinipaagi oma, 1õhufiltri kopsikust tulev ja siis need karpast tulevad 2 voolikut.
-
Tee konkreetsetest voolikutest pilt ja saad palju kiiremini vastuseid. Manuali järgi info saamine teistelt on lootusetu. Konkreetse masinaga peab olema tuttav lihtsalt. Kui näeksin mis voolikuid sa taga ajad saaks enda masina pealt kaeda.
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...
-
- Tsikkel: Suzuki DR750S
- Tänanud: 1 kord
karpadest alla joksvad 2 voolikut jah jäävad vabalt rippu mootri taha kus peaks olema ka vastavad klambri taolised moodustised mis hoiavad neid natukene kinni
Plastik põlve ots jääb sama moodi lahtiseks suund vast pole väga oluline kuid mina keerasin taguise otsa suunas lahti oleva otsa
Lisan pildi ühest karpadest alla tuleva vooliku, mida silmas pidasin (punase noolega märgitud)
Sepprait kas mõtlesid seda sama?
Selge, tänan abi eest
Minu poolt võib teema lukku panna.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.