kui kiiresti kuumeneb?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kui kiiresti kuumeneb?
et nagu oleks vaja maha sõita mingi 250km.
masin on aprilia sr50 sport õhkjahutusega.
et nagu kysimus siis kuna ma pean nagu peatused tegema et asi kokku ei jookseks?
mitme km pealt?
tervet teed ka kohe ei julge sõita.
masin on aprilia sr50 sport õhkjahutusega.
et nagu kysimus siis kuna ma pean nagu peatused tegema et asi kokku ei jookseks?
mitme km pealt?
tervet teed ka kohe ei julge sõita.
Kuskil 55-60-65 ongi normaalne kiirus pika maa jaoks.. Kiiremini ei ole mõtet lasta, sest mootor ei ole selle jaoks ette nähtud. Jahutada võib no nii umbes 30-50 km tagant või kui tunned, et jõud hakkab ära kaduma või midagi sellist...
Mis vahet seal on, kas lased ühe ja sama või erineva kiirusega? Rullid ju kuluvad ikka ühte moodi?
Mis vahet seal on, kas lased ühe ja sama või erineva kiirusega? Rullid ju kuluvad ikka ühte moodi?
Viimati muutis R1s7o, 12 Juun 2005, 23:24, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
Mitu tundi sa siis seda vahemaad sõitsid???DerbiPR kirjutas:ise olen õhkjahutusega masinaga Tallinnast Võrru sõitnud. Alguses jahutasin päris pidevalt. lõpus oli kopp nii ees et sõitsin Tartust Võrru täiesti ilma jahutamatta ( Tartu-Võru=68km)
PS: kuna rolleril olid piirajad peal, siis lasin vaikselt 55km/h

http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
-
Teema algataja
Sõitsin kiiremine, kui 2h. Mul oli variaator ka vahetatud(polini speed kit) ning see ka ei teinud teist nägu. Koos ühe rekkaga läksin samas tempos. Et tea palju need rekkad lasevad, sest mul oli igatahes spido nõel põhjas.
Muidugi on soovitatav teha iga 50-70km tagant kusagil 5min. paus. Tuunitud(70ccm) On soovitatav iga 40-50km tagant puhata.
Muidugi on soovitatav teha iga 50-70km tagant kusagil 5min. paus. Tuunitud(70ccm) On soovitatav iga 40-50km tagant puhata.
slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere